Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 15, 2017 8:00 pm

ono je homofobija a ne gay parada, dečka uzeli na zub zbog seksualnog opredjeljenja.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:01 pm

:D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:05 pm

ChWilla je napisao/la:
ono je homofobija a ne gay parada, dečka uzeli na zub zbog seksualnog opredjeljenja.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
trajni ban

Morzhy
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:06 pm

Ne valja vam ovo banovanje, ali nikako...niđe veze

ponosannavas
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:07 pm

ponosannavas je napisao/la:
ned jul 03, 2016 10:37 am

E sad još ovaj sporstki dio. Što se mene tiče po mom je ukusu sve. Ako napadamo Evropu moramo imati trenera koji prati evropu i igrače koji su navikli na te sisteme. Kako će to biti u našoj ligi vidjet ćemo (zbog svih njenih specifičnosti), ali moramo zanti da će ove godinei naša liga biti za 30% evropskija. Trpio je taj sportski segment tri godine i po meni je logičan potez da se sada malo okrenemo iskusnijima zbog stabilnosti jer ako opet dođemo, zbog neiskustva, u situaciju da mijenjamo trenera, gubimo još godina. Ovako, ako dobije trener podršku i stabilnost očekujem već od naredne godine da se ponovo okrenemo (ne u potpunosti ali više nego sada) mladima i kupovini ovdje po BiH potencijala tipa ovog Šerbečića i sl. I Kostić će tada imati bolji uvid u to ko je to ovdje u BiH potencijal a ko ne. Nažalost, da se sada u velikom broju dadne prilika mladima doći ćemo u sitiaciju da pravimo novi pritisak i treneru i igračima zbog rezultata i onda propadoše i mladi. Znači mlade i realizaciju projekta zvani drugi tim treba da očekujemo od naredne godine. Sad treba samo podrška svemu ovome. Ja sam prvi veliki zagovornik dovođenja mladih. Čak sam neki dan i spominjao sve one koje sam ja primjetio i evo vidite svi nađoše klubove u provj ligi a ispali im klubovi. I Mićo, i Jovičić (on još u Hr ode), i Jašarević i Jakubović i Zec i Peco itd itd. Iovog Šerbečića sam spominjao. Pa sadkontam ko da neko prati ša pišem. MOgu li ja za SD-a hahahhahaah. Mada mogli smo i sada jednog ili dvojicu dovesti, ali eto nema veze. Idemo dalje. Imamo ove naše Žeru, Kemu, Mujagu, Memiju, Vecu..., a i ovi nešto stariji se mogu prodati za menje cifre. Objasnili ste to već u gornjim postovima i u raspravi. Radnik može gurati sad koga želi. Nema pritiska više. I neće ga imati narednih par godina.

GLedao sam i ove naše juniore na turniru i moram reći da sam na pola zadovoljan. Ima tu par momaka odličnih, ali ima i voh što su zalutali. Ne znam sad da nisu možda malo mladji pa da su možda zbog tog loši, ali su baš loši. Kao da sa igračem manje igramo. Kraila dva koliko se sjećam 7 i 17 ništa nisu napravili nijednom. Znam ja da sva djeca ne mogu biti isti kvalitet ali ne smiju biti tolike razlike. Falilo je tu par djece (Beširović, Hasanović, Mujarić) iz prvih 11 tokom sezone ali nema veze. Uglavnom oni što su potpisali se i ističu, ali mene se dojmio i momak koji je igrao lijevog beka, visok, jak. Tek sam sad vidio što smo pali kad nije bilo ovih nekih i igrača u sezoni. Jer zamjene nisu ni blizu njih. Mora to biti bar blizu, da ga pritišće i sl. Da mu bude dobar sparing partner na treneringu. Kako će ovaj Velić napredovati kad on svaki trening npr bez ikakvih problema oduzima lopte. Eh, ovdje, a vidim ide se u tom pravcu, mora se već sada reagovati i početi dovoditi djeca iz manjih klubova. VEć od jučer to mora. I tačno ti vidiš i kod ovih trenera kad pričaju ko valja a ko ne. Mene se dojmio onaj Nermin Šehović. Vidiš recimo koliko Adžem bolje razumije sve od Edisa. Čim ti pričaš razumljivo ti i razumiješ to. Odmah možeš bolje prenijeti djeci šta hoćeš i sl. Što me se dojmio onaj Šehović. Nije samo što mi se čini da razumije (malo mu je neugodno bilo pred kamerom nije navikao ali bez obzira) nego kad su ove kolege iz 1921 :) pitale djecu za koga navijate i gdje bi volili igrati svi su rekli pvro Želju. To kod ostalih nije bilo tako. Eto možda ćete reći da sam budala šta sve vidim ali tako je.

Izvinjavam se ako sam bio preopširan.
Moj post iz jula mjeseca sa turnira koji se igrao na Grbavici. Boldirano se odnosi na Ramu Šehovića. Igrao je tad na turniru uglavnom lijrvog beka. I prilično dobar bio na toj poziciji. NIsam ga nikad gledao na stoperu, a vidim sad piše stoper. Skratio sam post i ostavio samo dio koji se odnosi na sportski dio. Stranica 1359. Šta hoću da kažem. Mali nije džaba potpisao vani. Možda ne bude ništa od njega, ali meni nije jasno kako promakne našima da ode dijete koje je sto psoto bolje od 90% igrača u toj generaciji. To odgovorno tvrdim. Znam ja da je lako otići iz BiH djetetu. Uvjerili smo se u to i kod slučaj Gojak i Hajradinović, ali ovaj mali nije bio u prvom planu nikako sem na tom turniru jer je falilo igrača. Vidjet ćemo dokle će dogurati.

kb80
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:12 pm

Ne mozemo znati svaki detalj vezan za razvoj te djece, a realno ima mnogo stavki koje uticu na to i razloga zbog kojih ta djeca ne naprave ocekivano...

Minjore
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:13 pm

Selektor Mesa Bazdarevic podrzao izgradnju istocne tribine

Minjore
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:14 pm

SanMan
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:14 pm

Tema jes bila loša i pretjeralo se ali nije moralo biti ban-ova. Uvjek vas ima prisutnih i slobodno brišite gluposti, a za ban 5 žutih i konzilij nek odluči, sem direktnog crvenog - vrijeđanje drugog.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 15, 2017 8:17 pm

KrajPrice je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
sri feb 15, 2017 7:40 pm
Minjore je napisao/la:
sri feb 15, 2017 7:39 pm
@kraj price
sto na tebe svali..
:placeodsmijeha:
Na veze, cekam kapitalca :)
Propao je nazalost...Jb ga

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:18 pm

Minjore je napisao/la:
sri feb 15, 2017 8:13 pm
Selektor Mesa Bazdarevic podrzao izgradnju istocne tribine
i odmah vrelo mudrosti:

E jest se potrošio ...

jesmo jaki u trošenju tuđih para, to je čudo jedno...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:18 pm

Ma @jovan je kolina ba. Malo ga dotaknes on odma crveni. Kakvi ba zuti, odma im tarabu opali.
#jovanherojanezlocinac
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:21 pm

19adi21 je napisao/la:
sri feb 15, 2017 6:44 pm
evo povukao se onaj sto se voli eksponirati i sto skuplja od raje za istok pare iako ta ista raja moze otici u klub uplatiti min 20 KM, lafo pod pritiskom raje s ovog foruma se povukao
OVAKVI POSTOVI SU VEĆ BEZOBRAZLUK.
Teško nama sa nama ovakvima. Umjesto da svaki pozitivan potez pohvalimo, a pozitivno je sigurno uplata 7 stolica, pomoć bratu sa tribine kome je kuća izgorila, svaki dan slike istoka za one koji ne mogu otići i lično vidjeti, mi takve ljude pljujemo.
Svakom svačije, boli mene iskreno ona stvar ko je kad počeo pratiti Želju, šta je radio prije, koliko utakmica ima, a zanima me ko je SAD tu.
Na sva usta se hvalimo što se ispred ovog foruma skupljalo kao što se tamo radi, ovde valja a tamo ne valja?
Čime se budala ponosi pametan treba da se stidi!
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

rodrigo87
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:23 pm

Samo da hoce poceti vise...

Ajzea
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:24 pm

SLAVIT CE SE SAMPIONSKA TITULAAAAAAAAAAA

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:25 pm

rodrigo87 je napisao/la:
sri feb 15, 2017 8:23 pm
Samo da hoce poceti vise...
Jos malo braco jos malo..
:zeljeznicar1: :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:26 pm

salle86 je napisao/la:
19adi21 je napisao/la:
evo povukao se onaj sto se voli eksponirati i sto skuplja od raje za istok pare iako ta ista raja moze otici u klub uplatiti min 20 KM, lafo pod pritiskom raje s ovog foruma se povukao
Teško nama sa nama ovakvima. Umjesto da svaki pozitivan potez pohvalimo, a pozitivno je sigurno uplata 7 stolica, pomoć bratu sa tribine kome je kuća izgorila, svaki dan slike istoka za one koji ne mogu otići i lično vidjeti, mi takve ljude pljujemo.
Svakom svačije, boli mene iskreno ona stvar ko je kad počeo pratiti Želju, šta je radio prije, koliko utakmica ima, a zanima me ko je SAD tu.
Na sva usta se hvalimo što se ispred ovog foruma skupljalo kao što se tamo radi, ovde valja a tamo ne valja?
Ma nemoj da se mijesaju pojmovi pojedinca i KOMPLETNOG FORUMA. Sanel nije ovdje zato nema razloga da ga se vise spominje, sve dok momak ne odluci da nam se pridruzi ovdje. Ja ga kao Zeljovca pozivam ovdje nek pise sa rajom. Ovo je fakat otislo predaleko i na forumu i van njega. Pisite o ljudima koji su na forumu i koji imaju veze sa nama, ostali nas se ne ticu. I ja znam nekad pogrijesiti, al ovo danas ide previse..
@salle nemoj misliti da tebi kontriram nego sam se samo nadovezao na tvoj post. LP

salle86
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:35 pm

Minjore je napisao/la:
sri feb 15, 2017 8:26 pm
salle86 je napisao/la:
19adi21 je napisao/la:
Ma nemoj da se mijesaju pojmovi pojedinca i KOMPLETNOG FORUMA. Sanel nije ovdje zato nema razloga da ga se vise spominje, sve dok momak ne odluci da nam se pridruzi ovdje. Ja ga kao Zeljovca pozivam ovdje nek pise sa rajom. Ovo je fakat otislo predaleko i na forumu i van njega. Pisite o ljudima koji su na forumu i koji imaju veze sa nama, ostali nas se ne ticu. I ja znam nekad pogrijesiti, al ovo danas ide previse..
@salle nemoj misliti da tebi kontriram nego sam se samo nadovezao na tvoj post. LP
Ispadoh ja sad nekakav advokat a lika znam toliko što sam ukupno sjedio sa njim 2x15min
Meni je svako ko na bilo koji način više doprinosi nego što šteti klubu brat, i ako neću hvaliti neću ni pljuvati.
Opet kažem, lik je među prvima pokrenuo ovakav vid uplata desetogodišnjih, uplaćeno 7,nije to malo.
Što se tiče fba, svako ima pravo da radi šta mu ćeif. Ja lično lijepim svaku novu sliku istoka na svoj zid, dušmanima vadim vunu a ostalima pokazujem koliko sam ponosan na sve. Tako i dotični radi.
Da imam i tu opciju sa stalno slikavam oko stadiona, u fan šopu, nebitno...radio bih to.
Jer je lično meni najdraže mjesto Grbavica i sve što ima veze sa klubom. Tako da treba razumjeti i ostale :)
Priča je fakat glupa ali mi je lično zasmetalo što se pokrenula uopšte i što se isti haman pa osudio što voli klub
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:38 pm

slika
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 15, 2017 8:39 pm

ChWilla je napisao/la:
Mozda sam supak, al terorista nisam :ne:

Ne znam kad ce prestat ovo prozivanje, molim moderaciju da banove daje onim koji me zezaju :ganja:
Moje opredjeljenje nije dovedeno u pitanje, ko nevjeruje nek sredi drugaricu pa da dokazemo :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava