Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 03, 2016 2:19 am

delinjo je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=291

braco izdvojite minutu vaseg vremena ako vam nije tesko :palacgore:
Respect brate..

Neandertalac

ned jul 03, 2016 2:51 am

FKZ1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Za mene bi bilo super kada bi za Lendrica i Stevanovica uzeli kakve god pare, 100k eura, 200 evenutalno..tek toliko da vratimo ono sto je ulozeno u njih, ali nisu oni tako mladi tako da ce sve osim dzabaluka da odu bit odlicno. Godine prodaju igraca iz nase lige, jer iz ugla kupca taj igrac jos ima mjesta za napredak, moze jos nauciti i mogu ga evenutalno i oni unovciti...isto tako iz ugla kupca, ti igraci od 25 godina da su neke velike igracine ne bi najbolje godine proveli u nasoj ligi, a pare na njima ne mogu zaraditi..
Da,ovo je realno...I po tome ispade da su nam,od Lendrica i Stevanovica, puno vise donijeli Kokot i Djelmic. I na sportskom i na finansijskom planu. Cudno je to,ali za sad je tako i nije nerealno da tako i ostane.
Koliko god titula bila imperativ, po ulaganjima, po trenutnom pravcu djelovanja, po slabijim rezultatima i uostalom po najavama, ne smijemo nikako zaboraviti da su mladi igraci oni koji ce nam prodajom donijeti najveci novac.
Shodno tome, nekoliko njih koji su uze vezani sa prvim timom, sama selekcija, trening, utakmice, mora dobijati adekvatnu minutazu kako prvo pokazali sta znaju i bili primjeceni, dali doprinos buducim rezultatima te olaksali prodaju i digli krajnjilu cifru.
Suludo je i pomisljati da ima neki drugi, dugorocni nacin sigurnog profita. Konkretno u ovom slucju.
Željeznicar za život cijeli!

fk1921

ned jul 03, 2016 3:05 am

PIPREMITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 03, 2016 3:12 am

fk1921 je napisao/la:PIPREMITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Za sta, za aparate ? :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

fk1921

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 03, 2016 3:16 am

Qwerty_1987 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:PIPREMITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Za sta, za aparate ? :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Oplodit ce kitare 23.7
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 03, 2016 3:17 am

slika

:cigara:

Vrag

ned jul 03, 2016 3:24 am

salle86 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Lendric i Stevanovci su nase zlatne koke sa kojima moramo probiti jedan milion eura, svaki po milion !

Trenutno su u reprezentaciji Stevo i Kosoric, ako budu igrali tokom kvalfiakcija mozda im cjena poraste jos ako se dobro pokazu.
Aco ne moze donijeti nikakav novac...
Lendric i Stevanovic mogu nesta,ali ni upola kao Amir i Baja.
Tvoj svaki post je za udžbenika sigurno i, ali ipak ne bih se složio sa ovom konstatacijom, ne želim, mada prije da si ti bliže istini nego ja :)
Baja i Amir su prodati za male pare kad se gleda globalno, prodati su iz Želje koji je bio 3 stepenice ispod ovog sad. Da su ostali i da smo ove godine otišli u Europu, vjerujem da bi bar 30% više uzeli za njih.
Na tome i temeljim svoje mišljenje da bi za Lendrića i Sevilju mogli uzeti isto, ako ne i više love. Jer nisu oni baš nepoznanica u svijetu nogometa, nije Željo što je bio a i pare koje smo mi uzeli za našu djecu kako rekoh nisu neke da je to teško stići.
Naravno sve ako oni odigraju na svom nivou.
Nema to nikakve veze sa ovaj ili onaj Zeljo. Nase igrace sto drzi na cijeni su godine. Kada pogledas tako je i u regionu. Sada si igrac sa 22-23 godine.
Mi jos zadugo necemo prodati igraca za cifre koje se očekuju.
Ne mozemo ocekivati transfere kakvi Hrvati prave, ni blizu.
Mi se ganjamo sa Japancima, a Hrvati svake druge godine na velikom takmicenju i jos dobro odigraju. U nasoj reprezentacija 2 igraca u prvih 11 iz domaceg prvenstva, a kod njih samo Rakitic "stranac". Njihovi igraci 70% u ligi 5, a kod nas jedini Dzeko i Zukanovic o njihovom statusu da ne govorim.
Premijer liga BiH medju najgorim u Evropi, a njihova 17.
Jos kad se uporede njihova djeca i nasa nebo i zemlja. Ono sto kod njih ne moze proci kod nas pojacanje.
Kada budemo mi blizi ovom mozemo ocekivati ozbiljan trasnfer. Do tada cemo se morati zadovoljavati sa 500k eura

IvanOsim
Kontakt:

ned jul 03, 2016 3:33 am

slika

Eh ovo me raduje, ide nova saobracajnica, radovi na stadionu, dvorana zavrsena, crkva nadam se i ona ubrzo i mnogo ljepse ce sve to izgledati i reprezentativnije, mnogo se radujem nastavku izgradnje longitudinale.

Jahic. Na odmoru bio dok ostali treniraju. Mladici treniraju, on jos nije ni poceo. Pocet ce trenirati 15 dana prije pocetka sezone. Ne znam stvarno, al bi prije doveo ovog iz Zvijezde nego Jahica jedno milion puta.

Dialiba. Kakav ba Dialiba. Ti igraci kad odu vani, pa uzmu neku lovu i nakupe se godina, ti igraci nam nisu isplativi ni u kom slucaju.

Trebala bi ici neka kampanja godisnjih, ove cijene se moraju reklamirati, odlicna je ponuda..

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 03, 2016 5:31 am

Dok ovi naši insajderi još nisu demantovali za Štilu,u meni tinja neka potajna nada :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned jul 03, 2016 6:45 am

Plava Porodica je napisao/la:Dok ovi naši insajderi još nisu demantovali za Štilu,u meni tinja neka potajna nada :mrgreen:
Štae ne smatraš ajzeu ozbiljnim? :ganja:

slika

teteac8684
Kontakt:

ned jul 03, 2016 8:13 am

Stoje (s desna na lijevo): Balotelli, Stilic, Memisevic... :ganja: :shisha:

Okolele
Kontakt:

ned jul 03, 2016 8:51 am

Sta se to dodaje jos na zapadu..Stoji na fb stranici ova slika i pise "I danas je radno na zapadu. Dodaje se jos mali dio tribine." Slika od juce..
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jul 03, 2016 8:58 am

IvanOsim je napisao/la:slika

Eh ovo me raduje, ide nova saobracajnica, radovi na stadionu, dvorana zavrsena, crkva nadam se i ona ubrzo i mnogo ljepse ce sve to izgledati i reprezentativnije, mnogo se radujem nastavku izgradnje longitudinale.

Jahic. Na odmoru bio dok ostali treniraju. Mladici treniraju, on jos nije ni poceo. Pocet ce trenirati 15 dana prije pocetka sezone. Ne znam stvarno, al bi prije doveo ovog iz Zvijezde nego Jahica jedno milion puta.

Dialiba. Kakav ba Dialiba. Ti igraci kad odu vani, pa uzmu neku lovu i nakupe se godina, ti igraci nam nisu isplativi ni u kom slucaju.

Trebala bi ici neka kampanja godisnjih, ove cijene se moraju reklamirati, odlicna je ponuda..

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Rijetko ko danas dovodi mlade igrače, svi se baziraju na, provjereno iskustvo, jos pogotovo ko je na cekanju ovako kao mi, postimo od titule odavno vala. Trebaju nam svi koji su dovedeni jer ce svi pruziti nesto novo. Pogledaj video Dialibe pa reci jel bi mogao pomoci klubu. Jahic je u boljoj formi od 65% igrača, na kraju krajeva imamo jos tri stopera koja mogu igrati sa acom odnosno cetiri koja mozes kombinovati, i ako dodje pokaze se okej, zasto ga ne staviti ako je bolji od ostalih. Negdje sam procitao da je rekao da mu godine ne predstavljaju teret, ne mogu da govorim nista jer ga nisam vidio na djelu, ali igrač za deset.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

LARSSON
Kontakt:

ned jul 03, 2016 9:06 am

Kakve godine, dialiba za 10ak dana puni 28, taman, institucija
Pogledaj krilo lijevo dialiba, desno stevanovic, napad lendric,nikolic, pozder

Ima li bolje?

FKZ1921
Kontakt:

ned jul 03, 2016 9:31 am

salle86 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Lendric i Stevanovci su nase zlatne koke sa kojima moramo probiti jedan milion eura, svaki po milion !

Trenutno su u reprezentaciji Stevo i Kosoric, ako budu igrali tokom kvalfiakcija mozda im cjena poraste jos ako se dobro pokazu.
Aco ne moze donijeti nikakav novac...
Lendric i Stevanovic mogu nesta,ali ni upola kao Amir i Baja.
Tvoj svaki post je za udžbenika sigurno i, ali ipak ne bih se složio sa ovom konstatacijom, ne želim, mada prije da si ti bliže istini nego ja :)
Baja i Amir su prodati za male pare kad se gleda globalno, prodati su iz Želje koji je bio 3 stepenice ispod ovog sad. Da su ostali i da smo ove godine otišli u Europu, vjerujem da bi bar 30% više uzeli za njih.
Na tome i temeljim svoje mišljenje da bi za Lendrića i Sevilju mogli uzeti isto, ako ne i više love. Jer nisu oni baš nepoznanica u svijetu nogometa, nije Željo što je bio a i pare koje smo mi uzeli za našu djecu kako rekoh nisu neke da je to teško stići.
Naravno sve ako oni odigraju na svom nivou.
Ne mozes reci da su prodati iz Zelje koji je bio 3 stepenice ispod ovog sad. Za prodaju igraca su ti,osim samog igraca(kvalitet,godine,igranje evropskih utakmica,reprezentativnih,duljina ugovora...), vazni rezultati kluba,kalitet lige,kvalitet i rezultati reprezentacije...
Po svim nabrojanim parametrima,Zeljo iz kojeg su prodani Amir i Baja je ispred ovog Zelje danas.
Ali nikako ne znaci da ovo sto se sad radi nije dobro. Naravno da je dobro. Prave se cvsti temelji za,dugorocno gledano,ozbiljan i stabilan klub. Kroz neke turbulencije moras proci. Poenta je da kroz njih prodjes sa sto manje stete.
Sad stvari zavise najvise od nas navijaca. Ne budemo li imali strpljenja,mozemo iskompromitovati dosta dobro uradjenih stvari. To nikako ne bi smjeli raditi. Kakav god rezultat bio i naredne sezone,ovaj pravac kojim klub ide se ne bi smio mijenjati.
S druge strane,ne smiju se zatvarati oci pred greskama koje su evidentne.Tu prije svega mislim na bespotrebno mijenjanje velikog broja igraca. Ito neplanski,neselektivno,nestrucno...Ponekad su ljudi koji se bave dovodjenjem igraca licili na navijace. Daj dovodi,i dovodi,i dovodi...i nikad dosta. A nakon polusezone vise od pla onih koje si doveo otpustas. Vjerovatno su se rukovodili stavom da oni urade svoj dio posla,da im se ne moze prigovoriti da nisu doveli igrace...Ali dovesti 13 na polusezoni je, ja vjerujem, svjetski rekord. Ako se ispostavi da je ovo zadnji prelazni rok u kojem je to tako uradjeno,ok.To su te turbulencije. Steta je napravljena,i finansijska i sportska,ali nije dramaticna situacija. Poenta je da iste greske ne ponavljas.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 03, 2016 9:33 am

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Dok ovi naši insajderi još nisu demantovali za Štilu,u meni tinja neka potajna nada :mrgreen:
Štae ne smatraš ajzeu ozbiljnim? :ganja:

slika
Auuu slike, kako je samo iskopa iz naftalina :karanje:
Po onom videu sto si postavio, u Cracovi je bas licio na onog starog, derao guzove. Odlican, i uopste nije star. Za igrace kao sto je on, ako ima ikakve sanse, oni se dovode ako treba i zadnji dan prelaznog roka, tako da...Za Jahica se ne bi slozio da se odmara, covjek individualno trenira (iako se ne moze to porediti kada radis s ekipom), a i prikljucuje se danas-sutra, tako rekose.
Sto se zapadne tribine tice, slaba je rezolucija, ali kao da su produzili Zapad malo prema lijevo, ili se meni cini?
Uigrava se ekipa, nema se puno vremena, ne ide nam na ruku sto je bilo dosta promjena, ali ruku na srce, kostur ekipe i oni najbitniji igraci su zadrzani. Drago mi je sto Sadikovic ide na posudbu, pa cemo vidjeti sta ce biti. Radnik radi zaista odlican posao, vjerujem da rado sada kod njih idu mladji igraci jer znaju da se mogu afirmisati i ici u bolje klubove lako. Mozda smo mogli dovesti neki potencijal sada, ali valjda se ovaj pritisak stvorio, treba nam rezultat, sta li, ogromne promjene u igrackom kadru...iskreno se nadam da pocinjemo vrebati odmah od zime, da ce se stvoriti fina ekipa i onda samo dovoditi potencijale, jer ih ima i po BiH. Vjerovati sada Kosticu, dati punu podrsku i hrabro u novu sezonu :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

ned jul 03, 2016 9:40 am

Omar500 je napisao/la: Auuu slike, kako je samo iskopa iz naftalina :karanje:
Po onom videu sto si postavio, u Cracovi je bas licio na onog starog, derao guzove. Odlican, i uopste nije star. Za igrace kao sto je on, ako ima ikakve sanse, oni se dovode ako treba i zadnji dan prelaznog roka, tako da...Za Jahica se ne bi slozio da se odmara, covjek individualno trenira (iako se ne moze to porediti kada radis s ekipom), a i prikljucuje se danas-sutra, tako rekose.
Sto se zapadne tribine tice, slaba je rezolucija, ali kao da su produzili Zapad malo prema lijevo, ili se meni cini?
Uigrava se ekipa, nema se puno vremena, ne ide nam na ruku sto je bilo dosta promjena, ali ruku na srce, kostur ekipe i oni najbitniji igraci su zadrzani. Drago mi je sto Sadikovic ide na posudbu, pa cemo vidjeti sta ce biti. Radnik radi zaista odlican posao, vjerujem da rado sada kod njih idu mladji igraci jer znaju da se mogu afirmisati i ici u bolje klubove lako. Mozda smo mogli dovesti neki potencijal sada, ali valjda se ovaj pritisak stvorio, treba nam rezultat, sta li, ogromne promjene u igrackom kadru...iskreno se nadam da pocinjemo vrebati odmah od zime, da ce se stvoriti fina ekipa i onda samo dovoditi potencijale, jer ih ima i po BiH. Vjerovati sada Kosticu, dati punu podrsku i hrabro u novu sezonu :karanje:

Kopao po njegovom profilu i naletim :ganja: Radnik nit je najveći klub u BiH nit su navikli osvajat, nemaju neku podršku. Možemo i mi pokupit sve ove mlađe igrače, i onda se nadat da će svi eksplodirati.

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/dialiba-sjaja ... elje/93037" target="_blank

exbabilon
Kontakt:

ned jul 03, 2016 9:59 am

Radnik se ne sali i Radnik radi jako mudro. Ne mogu ponuditi uslove mladim igracima kao ovi jaci klubovi, ali za razliku od nas mogu im dati znacajniju priliku i promovisati ih. Peco tek dosao, i u prvoj tekmi u Evropi dobio 15 minuta. Mi da smo ga doveli ne bi ni na klupi sjedio, govorim iz primjera Halvadzica.. i danas sutra kad jaci klubovi vide o kakvom se igracu radi, budu htjeli da ga dovedu, on ce imati jos 2 godine ugovora s Radnikom i bez love ga necemo moci dovesti kao ovo ljeto... ali ajde.

kontranogama
Kontakt:

ned jul 03, 2016 10:00 am

slika
slika
slika
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ponosannavas
Kontakt:

ned jul 03, 2016 10:37 am

Čitam zadnjih dan dva i ponovo sm ponosan na vas :) svaka čast za ovu akciju. Učestvujem svakako. Međutim, ja u suštini nikad nisam za prolazna rješenja. Pisao sam i ranije kako mi navijači moramo napraviti neko udruženje (znam da postoji), ali udruženje gdje će biti jaki ljudi i i i organizacijski i intelektualno i sa svim drugim profilima. Mora nas biti svih gdje će svako raditi ono što najbolje zna. Što ovo pišem. Zato što mi imamo tu bazu navijača u cijeloj BiH i to dobru bazu. Nedavno sam dobio info koliko samo naše te raje ima u Gračanici npr itd itd. Mi se moramo organizacijski uvezati. Moramo i prema klubu ići sa idejama kako da uvežemo tu raju iz cijele BiH da dolazi na tekme, a da im bude prilagodljivo, da uživaju. Tako će rasti broj manijaka, rast će i broj članova. Moramo pomoći svima da budu članovi. Sa organizacijom u svim mjestima u BiH to će biti još bolje. I po Sarajevu podgrupe treba da zanju profile svojih članova pa se onda može pomoći. Rijetko će se raja ovako sama javiti i reći hej meni treba love. I kad se javi šta smo riješili? Riješili smo na kratak period, ali dugoročno ništa. Moramo se uvezivati i družiti. Tako ćemo znati i kome fakat treba da ga poguramo. I u svakom momentu možemo imati neki fond. NE zezam se ako kažem da bi mi ovdje sa foruma mogli biti pioniri toga. Sve ste ovo pokrenuli super. Imamo statističara, stream-ovca itdi itd.

Što se tiče prodaje članskih i godišnjih ovo je odlično. Napokon smo napravili dobru razliku između ovih neredovnih (nek plate cenera šta me briga pet puta u godini) i raje koja ima godišnju. Međutim, bez ovog gore što sam spominjao za udruženje i bez piramide uvezivanja, tj da svaki član te neke podgrupe ili član kluba uvezujei druge svoje jaranei da im obajsni šta i kako te koliko je bitno biti član, nećemo puno odmaći. Isto tako i klub mora naći načina da prije tekme učlanjuje raju. Pa čak i za vrijeme tekme. NE prate svi forume i sl i internet. 10.000 članova je potencijal koji mi imamo u raji koja bar pet puta dođe godišnje da gleda Želju u domećem prvenstvu. Sigurno nas ima toliko. Da ne govorim dalje. Ja bez 10000 nisam zadovoljan. Nažalost raja je lijena i samo razgovorom i mogućnošću pristupa članstvu na svakoj tekmi možemo ovo postići.

Dalje iz članstva dolaze još neke stvari. Imamo krvnu sliku raje. Ko šta radi, gdje radi i sl. na Željovce uvijek možeš računati, a pomoći će ti isto tako uvijek, ali ako ne znaš gdje je ko i šta radi teže to ide. Od građevinskih i svega ostalog do radova tipa krečenje i sl. Što to mi nebi platili nekom našem da nam okreči sutra prostorije negdje itd itd.

E sad još ovaj sporstki dio. Što se mene tiče po mom je ukusu sve. Ako napadamo Evropu moramo imati trenera koji prati evropu i igrače koji su navikli na te sisteme. Kako će to biti u našoj ligi vidjet ćemo (zbog svih njenih specifičnosti), ali moramo zanti da će ove godinei naša liga biti za 30% evropskija. Trpio je taj sportski segment tri godine i po meni je logičan potez da se sada malo okrenemo iskusnijima zbog stabilnosti jer ako opet dođemo, zbog neiskustva, u situaciju da mijenjamo trenera, gubimo još godina. Ovako, ako dobije trener podršku i stabilnost očekujem već od naredne godine da se ponovo okrenemo (ne u potpunosti ali više nego sada) mladima i kupovini ovdje po BiH potencijala tipa ovog Šerbečića i sl. I Kostić će tada imati bolji uvid u to ko je to ovdje u BiH potencijal a ko ne. Nažalost, da se sada u velikom broju dadne prilika mladima doći ćemo u sitiaciju da pravimo novi pritisak i treneru i igračima zbog rezultata i onda propadoše i mladi. Znači mlade i realizaciju projekta zvani drugi tim treba da očekujemo od naredne godine. Sad treba samo podrška svemu ovome. Ja sam prvi veliki zagovornik dovođenja mladih. Čak sam neki dan i spominjao sve one koje sam ja primjetio i evo vidite svi nađoše klubove u provj ligi a ispali im klubovi. I Mićo, i Jovičić (on još u Hr ode), i Jašarević i Jakubović i Zec i Peco itd itd. Iovog Šerbečića sam spominjao. Pa sadkontam ko da neko prati ša pišem. MOgu li ja za SD-a hahahhahaah. Mada mogli smo i sada jednog ili dvojicu dovesti, ali eto nema veze. Idemo dalje. Imamo ove naše Žeru, Kemu, Mujagu, Memiju, Vecu..., a i ovi nešto stariji se mogu prodati za menje cifre. Objasnili ste to već u gornjim postovima i u raspravi. Radnik može gurati sad koga želi. Nema pritiska više. I neće ga imati narednih par godina.

GLedao sam i ove naše juniore na turniru i moram reći da sam na pola zadovoljan. Ima tu par momaka odličnih, ali ima i voh što su zalutali. Ne znam sad da nisu možda malo mladji pa da su možda zbog tog loši, ali su baš loši. Kao da sa igračem manje igramo. Kraila dva koliko se sjećam 7 i 17 ništa nisu napravili nijednom. Znam ja da sva djeca ne mogu biti isti kvalitet ali ne smiju biti tolike razlike. Falilo je tu par djece (Beširović, Hasanović, Mujarić) iz prvih 11 tokom sezone ali nema veze. Uglavnom oni što su potpisali se i ističu, ali mene se dojmio i momak koji je igrao lijevog beka, visok, jak. Tek sam sad vidio što smo pali kad nije bilo ovih nekih i igrača u sezoni. Jer zamjene nisu ni blizu njih. Mora to biti bar blizu, da ga pritišće i sl. Da mu bude dobar sparing partner na treneringu. Kako će ovaj Velić napredovati kad on svaki trening npr bez ikakvih problema oduzima lopte. Eh, ovdje, a vidim ide se u tom pravcu, mora se već sada reagovati i početi dovoditi djeca iz manjih klubova. VEć od jučer to mora. I tačno ti vidiš i kod ovih trenera kad pričaju ko valja a ko ne. Mene se dojmio onaj Nermin Šehović. Vidiš recimo koliko Adžem bolje razumije sve od Edisa. Čim ti pričaš razumljivo ti i razumiješ to. Odmah možeš bolje prenijeti djeci šta hoćeš i sl. Što me se dojmio onaj Šehović. Nije samo što mi se čini da razumije (malo mu je neugodno bilo pred kamerom nije navikao ali bez obzira) nego kad su ove kolege iz 1921 :) pitale djecu za koga navijate i gdje bi volili igrati svi su rekli pvro Želju. To kod ostalih nije bilo tako. Eto možda ćete reći da sam budala šta sve vidim ali tako je.

Izvinjavam se ako sam bio preopširan.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava