Volio bih to pogledati, nadam se da ce OBN objaviti na svom YT kanalu

Volio bih to pogledati, nadam se da ce OBN objaviti na svom YT kanalu
bi gavran,ali ne moze
+1Morzhy je napisao/la:Svaka čast, tačno od septembra 2016. Biće druženje sa legendama kluba, ali ovi na koje ja mislim nisu nikad čuli za njih jer su počeli pratiti Želju prije 4 mjeseca.
Ok, jasno mi je
E to je tuzno, sto je on sad "veci navijac i bolji navijac" i od tebe i od mene koji imamo vise gostovanja nego oni domacih al' ko nas pita kralju....delinjo je napisao/la:ja brate samo zvanicnu otvorim i to je sve ....osim foruma nista ....cuj da meni tamo neko mjeri kakav sam zeljovac....imam vise gostovanja nego on cevapa sto je pojeo....ma bjezi..
KRAJPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 7:18 pmNekad ranije sam odštampao pjesmu Grbavica i dao svojim dvjema malim curicama da je nauce.Danas je u Svedskoj hjärtan dag i danas svi svima kupuju poklone.Kad sam danas došao kuci sa posla cekalo me nekoliko poklona i pjesma koju su njih dvije napisale za mene.Grbavica im je bila ideja vodilja i ima tu svega![]()
![]()
bolje da ne pišem sve ali cu napisati jedan dio.
...A onda Zeljin šal vidimo,ponos tvoj
Zivot ceš dati za LARSSONOV stream jer to je zivot tvoj
Ne budi tuzan kad cuješ pjesmu jer ti si zivot naš
Svaka od nas što pjesmu pjeva bodri Zelju tvog...
...Nikom te nedamo...
Hajde što švedska djeca znaju za Zelju i Grbavicu al što znaju za Larsa e to mi ne ide u glavu![]()
![]()
![]()
ako dobijes sina nek se zove Lars,uklopice se u okoliniLARS1921 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 7:21 pmKRAJPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 7:18 pmNekad ranije sam odštampao pjesmu Grbavica i dao svojim dvjema malim curicama da je nauce.Danas je u Svedskoj hjärtan dag i danas svi svima kupuju poklone.Kad sam danas došao kuci sa posla cekalo me nekoliko poklona i pjesma koju su njih dvije napisale za mene.Grbavica im je bila ideja vodilja i ima tu svega![]()
![]()
bolje da ne pišem sve ali cu napisati jedan dio.
...A onda Zeljin šal vidimo,ponos tvoj
Zivot ceš dati za LARSSONOV stream jer to je zivot tvoj
Ne budi tuzan kad cuješ pjesmu jer ti si zivot naš
Svaka od nas što pjesmu pjeva bodri Zelju tvog...
...Nikom te nedamo...
Hajde što švedska djeca znaju za Zelju i Grbavicu al što znaju za Larsa e to mi ne ide u glavu![]()
![]()
![]()
![]()
Vidiš kakvu zlatnu djecu imaš![]()
Čovjek je uplatio kartu, nema to veze sa gostovanjima a ni sa domaćim. Koliko gostovanja imaju Apoteke Sarajevo? Stvarno se povlači bespotrebna priča.Bruda.TM je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 7:20 pmE to je tuzno, sto je on sad "veci navijac i bolji navijac" i od tebe i od mene koji imamo vise gostovanja nego oni domacih al' ko nas pita kralju....delinjo je napisao/la:ja brate samo zvanicnu otvorim i to je sve ....osim foruma nista ....cuj da meni tamo neko mjeri kakav sam zeljovac....imam vise gostovanja nego on cevapa sto je pojeo....ma bjezi..
Njega pozovu a vjeruj mi da nisu Lilu ili npr Tarika.....
Sent from my iPhone using Tapatalk