Ima ih i koji nisu dobili...
Ima ih i koji nisu dobili...
Morzhy je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:16 pmVidim po društvenim mrežama pojedince koji se hvale pozivnicama za "SVEČANO PLAVO VEČE" i jako sam iznenađen obzirom da su mnogi od njih počeli pratiti Želju prošle godine, ali bukvalno. Postavio bih ovdje pitanje našoj dragoj Upravi vezano za to, pošto znam da čitaju. Dakle pitanje glasi: Da li vam je to Sanel Halilović dostavio spisak pravih Željovaca koji trebaju biti prisutni na tom eventu?
Svaka čast, tačno od septembra 2016. Biće druženje sa legendama kluba, ali ovi na koje ja mislim nisu nikad čuli za njih jer su počeli pratiti Želju prije 4 mjeseca.
Mora da mu nije kompetentan sagovornik njegovom iskustvu i pracenu Zelje.
ali ga sad intenzivno prate
Ja nisam dobioirfo je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:19 pmMislim da su svi koji su kupili ulaznicu su dobili poziv za plavo veceMorzhy je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:16 pmVidim po društvenim mrežama pojedince koji se hvale pozivnicama za "SVEČANO PLAVO VEČE" i jako sam iznenađen obzirom da su mnogi od njih počeli pratiti Želju prošle godine, ali bukvalno. Postavio bih ovdje pitanje našoj dragoj Upravi vezano za to, pošto znam da čitaju. Dakle pitanje glasi: Da li vam je to Sanel Halilović dostavio spisak pravih Željovaca koji trebaju biti prisutni na tom eventu?
dobices GA ima vremena,sanel te provjerava u slopol-uModel1964 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:57 pmJa nisam dobioirfo je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:19 pmMislim da su svi koji su kupili ulaznicu su dobili poziv za plavo veceMorzhy je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:16 pmVidim po društvenim mrežama pojedince koji se hvale pozivnicama za "SVEČANO PLAVO VEČE" i jako sam iznenađen obzirom da su mnogi od njih počeli pratiti Želju prošle godine, ali bukvalno. Postavio bih ovdje pitanje našoj dragoj Upravi vezano za to, pošto znam da čitaju. Dakle pitanje glasi: Da li vam je to Sanel Halilović dostavio spisak pravih Željovaca koji trebaju biti prisutni na tom eventu?![]()
Ili je pokupio moj opunomocenik pod zlogkasnim imenomCW
Kaze Sanel da ako nam ne odgovaraju njegovi postupci da ga nazovemo na telefon
Nisam jedini kojeg je izbacio, pitam se sto li i koji su mu to kriteriji po kojima zakljuci ko je dobar navijac
ima lik Željometar i razmjeri
Ako se ne odazoves na akciju skupljanja para,letis van