pa da se i mi proveselimo sa njima ,i proslavimo novu tribinuHadzijalagic je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 6:07 pmKo kaze da je zajebancijaLije su ovi u Butmiru.. I kakvi ba derneci, nema jesti dok se tribina ne zavrsi..

pa da se i mi proveselimo sa njima ,i proslavimo novu tribinuHadzijalagic je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 6:07 pmKo kaze da je zajebancijaLije su ovi u Butmiru.. I kakvi ba derneci, nema jesti dok se tribina ne zavrsi..
Hahahahahaha i jos se cudimo sto kasni tribina...satro samo danas bio, a dolazi sabahom a odlazi jacijom sa gradilistadelinjo je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 6:06 pmhahahah pa ako zasjedne na armaturu i nekako ali sta ako zasjedne na nekog radnika![]()
Vjerujem da ni jedan pravi Zeljovac nije za to da se Butmiru obracunavaju bilo kakvi penali u slucaju kasnjenja (ako su ugovorom planirani) jer kao sto svjedocimo ljudi zaista vrijedno rade, a raditi po onim januarskim minusima, kapa dole. Bitno je da se tehnicki normativi ispostuju, a nama sa juga, sjevera i zapada bice merak, ako ne bude potpuno zavrsena, gledat je jos koju utakmicu bez navijaca, a bice aBd vremena i da je napunimo. USTANI ISTOKDominic je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:44 pmNe znam koliko je posteno i opravdano trazitie penale od Butmira sto je Hadziosmanovic najavio, a ljudi u startu kasnili 10 dana s pocetkom radova, ne svojom krivicom jer Koldzo nije dao dozvolu, pa onih -15 kad se nije radilo 4-5 dana!? Kako ces sada traziti da bude rok 5 mart!? Meni je ok da se stigne bar na Ligu 6 jer ako ce raditi i nekoliko wc pod tribinom pa imamo tehnicki prijem, tesko ce se stici u roku i ne treba zuriti bezbeli.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:23 pmPo ovim slikama, plato na istoku ce se definitivno kopati jos, s obzirom da saluju stepenice koje su trenutno pod zemljom. Sumnjam da ce sve stici zavrsiti za 20tak dana, ali po meni je bolje da urade dobro nego da sklepaju nesto![]()
sat i po cirka uploada još
Hoce, skidace se onaj sloj betona i zemlje. Bice sve ravno. Znamo da se na istoku nalazila uzbrdica prema jugu. To ce se sve hajmo reci "sastrugati" u ravan.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:23 pmPo ovim slikama, plato na istoku ce se definitivno kopati jos, s obzirom da saluju stepenice koje su trenutno pod zemljom. Sumnjam da ce sve stici zavrsiti za 20tak dana, ali po meni je bolje da urade dobro nego da sklepaju nesto![]()
A na terenu u plavom dresu Šehić, Cocalić, Zukanović, Višća, Hadžiahmetović, Bajić, Džeko, Štilić...
Zar nije skupstina u subotuElegant je napisao/la:Ma nema problema neka rade sto se mene tice do maja samo da bude kvalitetno na kraju nego da se sada zuri.
U ponedjeljak je skupstina tu ce vjerovatno biti rjeci oko radova, pa cemo vidjeti.
Jeste. U 12.MrRiccoli je napisao/la:[
Zar nije skupstina u subotu
Ne vjerujem da tu ima instalacija kod nas to sve ide cestom. A i ako ima neceg duboko je to ispod.starigrad je napisao/la:postavio sam, neki dan, post po ovom pitanju. mislim da ce, ako ce se situacija platoa iza istoka dovoditi na 0 sa podnozjem tribine, zavrsetak radova odloziti na znacajno duzi period. nije to samo kopaj, kupi, tovari i vozi zemlju. Boga pitaj kakvih sve isntalacija ima ispod tog prostora (struja, voda, plin, telefon...), za izmjestanje svake treba dozvola nadleznih institucija, projekat, izvesti te radove...blueman-TM87 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 7:01 pmHoce, skidace se onaj sloj betona i zemlje. Bice sve ravno. Znamo da se na istoku nalazila uzbrdica prema jugu. To ce se sve hajmo reci "sastrugati" u ravan.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:23 pmPo ovim slikama, plato na istoku ce se definitivno kopati jos, s obzirom da saluju stepenice koje su trenutno pod zemljom. Sumnjam da ce sve stici zavrsiti za 20tak dana, ali po meni je bolje da urade dobro nego da sklepaju nesto![]()