Izvođač radova na istočnoj tribini Stadiona Grbavica, kompanija GP Butmir kupila je deset desetogodišnjih ulaznica.
http://fkzeljeznicar.ba/gp-butmir-reali ... ica/24028/
starigrad je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 3:27 pmsvi ste vi na kraju dolazili kod nas na carsijuavlami97 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 1:53 pmŠta ti ima biti zanimljivo? U petoj-kaubojskoj je glavna sportska disciplina - pljuvanje u dalj u Miljacku...zadnji plaća pive pred tetom-razapetom...išli u Zlatni restoran Skenderija, a nokon što bi klopali u otvorenom dijelu, razgule po podzemnom ili ulete na Vašar
![]()
kasno djetinjstvo i mladost, ostavih u dedanu, seherzadi, staklu, tunelu, adani... kasnije, kad upadoh u "stariju" raju, mp, bene, charli, dedan, pjaf, pura kod rese ili maslenica u mondu u ranim jutarnjim satima... muzika uzivo se slusala (citaj, opijalo se) kod cole, mehe, pinje... sjecam se da smo samo jednom bjezali po carsiji, kad su nas pitomci sa vraca zaganjali. nas par, dan prije, namlatili trojicu pitomaca sa vraca. sutra ovi dosli u tri tramvaja na carsiju. kad su se one trenerke zacrvenile i zaplavile od tramvajske prema sebilju i trgu na carsiji, bilo je spasavaj se ko moze. ja preko krovova trgovki bjezo kuci. kad sam s one jedne trgovke uskocio u bastu kolobare, kako ja bjezim, tako i pola raje iz baste, a nemaju pojma sta se desava
dobra, stara vremena
eto vidis i ti bacas zajebanciju,a znas nas kritikovati
Ja cu dvi gajbe vlaskih , vi se za mezu i pjevacicu pobrinite
Oooo komšijaModel1964 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:52 pmstarigrad je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 3:27 pmsvi ste vi na kraju dolazili kod nas na carsijuavlami97 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 1:53 pm
Šta ti ima biti zanimljivo? U petoj-kaubojskoj je glavna sportska disciplina - pljuvanje u dalj u Miljacku...zadnji plaća pive pred tetom-razapetom...išli u Zlatni restoran Skenderija, a nokon što bi klopali u otvorenom dijelu, razgule po podzemnom ili ulete na Vašar
![]()
kasno djetinjstvo i mladost, ostavih u dedanu, seherzadi, staklu, tunelu, adani... kasnije, kad upadoh u "stariju" raju, mp, bene, charli, dedan, pjaf, pura kod rese ili maslenica u mondu u ranim jutarnjim satima... muzika uzivo se slusala (citaj, opijalo se) kod cole, mehe, pinje... sjecam se da smo samo jednom bjezali po carsiji, kad su nas pitomci sa vraca zaganjali. nas par, dan prije, namlatili trojicu pitomaca sa vraca. sutra ovi dosli u tri tramvaja na carsiju. kad su se one trenerke zacrvenile i zaplavile od tramvajske prema sebilju i trgu na carsiji, bilo je spasavaj se ko moze. ja preko krovova trgovki bjezo kuci. kad sam s one jedne trgovke uskocio u bastu kolobare, kako ja bjezim, tako i pola raje iz baste, a nemaju pojma sta se desava
dobra, stara vremena
Ša ba dolaziJo![]()
Ja sam dijete sa suncane strane grada, tamo gdje se sastaju Lugavina i Vrbanjuša
Sa ovim drotovima sa Vraca je vazda bilo frke. Mi namlatimo njih oni se nešto svete, ali na kraju su oni izvukli deblji kraj. Zato nas drotovi ne gumo niti mi nežemo njih.
hahahah pa ako zasjedne na armaturu i nekako ali sta ako zasjedne na nekog radnika
Ko kaze da je zajebancija