Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dimitrijevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 08, 2017 12:56 am

Model1964 je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:49 am
dimitrijevic je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:35 am
Jaozinho22 je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:13 am
Ugovori:
Do 30.6.2017.g
Dino Hasanović(Petrović rekao da će mu biti ponuđen novi ugovor)
Miroslav Stevanović
Ajdin Mujagić
Amar Beširević (vjerovatno će mu bit ponuđen profesionalni)
Posudbe : Mateo Boccaccini i Muhammed Musa
Do 31.12.2017.g..
Srđan Stanić(Potpisao na dvije godine po zvaničnoj stranici što je i Petrović potvrdio,iako na transfermarktu piše da je do ljeta 2017.)
Siniša Stevanović
Irfan Fejzić
Jadranko Bogičević
Do 31.6.2018. g.
Ivan Lendrić
Jovan Blagojević
Denis Žerić
Kemal Osmanković
Sanel Jahić
Danijel Stojanović
Darko Marković
Ivan Crnov
Zajko Zeba
Stevo Nikolić
Sve super osim Miroslava koji je prazvakana tema i mozda Sinise. Nadam se da ce nasi vec sada s njim pricati o novom ugovoru jer ako nema zelju ostati onda je isto stavlj'o njega ili Musu neugodnog :D Do ljeta 2018 ko ziv ko mrtav :)
Nije ko živ ko mrtav
Brzo se vrijeme izvuce. Sada treba odrađivati stvari i imati razne solucije za razne situacije.
Primjera radi: Nudili Miri ljetos ugovor, odugovlaci,ok. Tražimo zamjenu tada, odmah a ne kada je vec sve gotovo. Jasno mi je da je sve sa lovom povezano zato sam i rekao da cemo rad Cenana vidjeti na ljeto.
Dobro tu se slazem, ali eto nije toliko hitno. Znam sigurno za Zerica da ce tesko produzit ugovor pogotovo ako bude imao minutazu kao i dosad. Bila je opcija da ga sad Zuban odvede uz minimalno obestecnje sto nije zadovoljilo klub.Sve zavisi od evrope ove godine ako je izborimo nece bas biti pod moranje prodavanje Lendrica, Zerica ili nekog treceg koji ispliva. Zerica ako hoces prodati makar za 200 k eura onda mora igrati standardno i to na svojoj poziciji, a objektivno ne mirise mi da ce se naigrat ove polusezone kad je svaka na noz :D
Mirza Rascic !

MrRiccoli
Kontakt:

sri feb 08, 2017 1:06 am

Mislim da je sad bio prioritet pojacati tim za proljetni dio prvenstva i radovi na istocnoj tribini, a ocekujem da ce se kad krene sezona poceti i sa planiranjima oko ugovora skim kako i na koliko

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ipe
Kontakt:

sri feb 08, 2017 7:03 am

kremenko je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:47 am
Jaozinho22 je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:13 am
Ugovori:
Do 30.6.2017.g
Dino Hasanović(Petrović rekao da će mu biti ponuđen novi ugovor)
Miroslav Stevanović
Ajdin Mujagić
Amar Beširević (vjerovatno će mu bit ponuđen profesionalni)
Posudbe : Mateo Boccaccini i Muhammed Musa
Do 31.12.2017.g..
Srđan Stanić(Potpisao na dvije godine po zvaničnoj stranici što je i Petrović potvrdio,iako na transfermarktu piše da je do ljeta 2017.)
Siniša Stevanović
Irfan Fejzić
Jadranko Bogičević
Do 31.6.2018. g.
Ivan Lendrić
Jovan Blagojević
Denis Žerić
Kemal Osmanković
Sanel Jahić
Danijel Stojanović
Darko Marković
Ivan Crnov
Zajko Zeba
Stevo Nikolić
Fejza vjerovatno ide u penziju. Ako prodamo Kjosevskog mi ostajemo na jednom golmanu,Bobicu.
Bogicevicu ce se vjerovatno zahvaliti takodje. Znaci opet fali jedan u odbrani. Ako Boccacini ode,onda dvojica.
Mi vjerovatno moramo prodati i Lendrica da platimo njegovu zamjenu i dovodjenje igraca na deficitarnim pozicijama.
Kad bi barem za nj i Kjosevskog uzeli milion €
šta će fejza u penziju ima 31 godinu

teteac8684
Kontakt:

sri feb 08, 2017 7:55 am

Ide u prijevremenu, stimulativnu :D

AdisSaca
Kontakt:

sri feb 08, 2017 8:12 am

Braveheart je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:19 am
Pozdrav ljudi. Pratim vec dugo, nisam se mislio registrovati ali vidim da ste postali neozbiljni, pa reko da uletim dok je vrijeme.
Salim se naravno.
Hocu da kazem par stvari, a da se niko ne naljuti jer sam i sam takav.

Mi smo najcudniji narod na ovoj planeti. Bavim se sportom pa sam X puta osjetio i na svojoj kozi sta znaci baviti se sportom u Bosni. Mi nakon jedne dobre partije kujemo svoje igrace u zvijezde, govorimo kako nam sada niko nista ne moze, a onda nakon kiksa govorimo da sve treba otjerat i da nista ne valja. Ovdje sada pricam o Bokaciniju, decko koji je fenomenalno odigrao dvije pripremne utakmice, komentari su odmah da treba da se produzi ugovor na ne znam ni ja koliko, kako je odlican itd. itd. a do prije desetak dana ga niko nije smatrao dovoljno dobrim za Zelju. Cudno je kako kod nas tako malo fali od vrha do dna i obratno. Po meni on se jos mnogo mora dokazivati, da bi dobio ozbiljan i dugorocan ugovor.

Druga stvar je euforija zbog dolaska Muse. Bez dileme spremniji i brzi od ostalih, ali ja ne vidim po cemu je on mnogo bolji od Sinise. Zasigurno je bolji ofanzivno, međutim onakva neozbiljnost i ne vracanje u odbranu nije nesto sto nam je potrebno. Sinisa je zasigurno bolji defanzivno, a nije da ne zna povuc loptu i prema naprijed. Uostalom, sigurno da mu je vise stalo da Zeljo napravi rezultat ovo proljece nego Musi. Moje misljenje, Sinisa u igru, Musa na klupu. Pogotovo tu mislim na onim terenima gdje se propada do koljena u blato, tu je fakat Musa beskoristan. Pozitivna stvar je sto smo popunili bekovske linije sa njim, i nema sikirancije barem do ljeta.

Treca je sto mislimo da smo napravili nevjerovatan prijelazni rok, a ustvari je samo prosjecan.
Zeba, majstor malog prostora, driblinga i prekida. Losa stvar beskoristan u duel igri, spor za lopte u prostor i naravno u godinama za njegovu poziciju.
Zakaric nespreman, visak kilograma, spor, na pripremnim utakmicama ( ne mora nista da znaci ) nevjerovatan broj izgubljenih lopti. Dobra stvar je sto sigurno nije zaboravio igrati fudbal, pa mozemo ocekivati pravog Zakarica, ali tek za sljedecu sezonu,
Stojanovic najveci pogodak ove zime. Konacno pravi lijevi bek ( sa lijevom nogom ). Pun je zelje, a ne fali mu ni znanja. Zasigurno nece moci doci do izrazaja dok se Zakaric ne probudi.
Crnov. Od pocetka je moje misljenje da je njegov dolazak greska. Plus ova povreda koja ce ga udaljiti od terena sigurno do 5. mjeseca ( 4 sedmice bez napora, 2 sedmice laganog ulaska u trening, tek onda krece da se pravo trenira ).
Bobic po meni trenutno najbolji nas golman. Veci svaka cast ali Boze moj, sta je tu je, istini se mora pogledati u oci. Bobic mnogo sigurniji, sa boljim fizickim predispozicijama.
Kostica necu da komentarisem, jer mislim da on nece ove sezone zaigrati za nas. Mogu samo reci da je dosta dobar stoper u nasim okvirima.
Prije svega dobrodošao. Pa onda ja mislim da se Boca ne diže samo sada mi smo i prije ovih priprema govorili da mu treba ponuditi ugovor, od 23.7. ja smatram da je dobar igrač i zahvaljujem onom hajvanu Kostiću što ga je doveo i mislim da bi u ovoj polusezoni mogao stvarno da eksplodira i zato bi odlično bilo da se produži ugovor odnosno da potpiše ugovor za nas ... Što se tiče prelaznog roka ja msm da je odlično odrađen nadam se da će i vrijeme pokazati... Pojedinačno Zeba iako ima godine koje ima najbolji igrač lige na svojoj poziciji vrlo lako može da se kaže top 3 igrača u ligi, Zakarić odličnu prvu utakmicu odigrao i čitavu da i to spomenem , a druga je evidentno da je iscrpljen, preumoran, tromo izgledao... Razlog je vrlo jednostavan i ima više faktora : Slavkove pripreme koje su svakom igraču paklene i pored priprema on je u procesu gubljenja kilaže, msm većina ljudi ne zna kako kalorijski deficit pogotovo ako je visok djeluje na organizam prije svega na energetsko stanje pa onda i na hormonalno stanje pa me zato ni malo ne čudi to što je on u drugoj utakmici prosuo previše lopti , vidjelo se da nema snage ni pas odigrati kratki , zato ne brinite kad se osvježi i bude u normali sa kilažom on će kao i prošle sezone u Zrinjskom što je bio biti top 3 igrača lige, za Stojanovića se slažem , Bobića isto to mislim ali msm da ovu polusezonu Veca mora braniti da bi se prodao na ljeto jer treba klub da zaradi , ali i Bobić bi trebao imati utakmica definitivno i preko kupa , a i u prvenstvu barem nekoliko itd. Musu nisam spominjao i Sinišu jer su mi fakat podjednaki pa nek se tuku za prvih 11.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 08, 2017 8:37 am

Braveheart je napisao/la:Pozdrav ljudi. Pratim vec dugo, nisam se mislio registrovati ali vidim da ste postali neozbiljni, pa reko da uletim dok je vrijeme.
Salim se naravno.

Mi smo najcudniji narod na ovoj planeti. Bavim se sportom pa sam X puta osjetio i na svojoj kozi sta znaci baviti se sportom u Bosni. Mi nakon jedne dobre partije kujemo svoje igrace u zvijezde, govorimo kako nam sada niko nista ne moze, a onda nakon kiksa govorimo da sve treba otjerat i da nista ne valja. Ovdje sada pricam o Bokaciniju, decko koji je fenomenalno odigrao dvije pripremne utakmice, komentari su odmah da treba da se produzi ugovor na ne znam ni ja koliko, kako je odlican itd. itd. a do prije desetak dana ga niko nije smatrao dovoljno dobrim za Zelju. Cudno je kako kod nas tako malo fali od vrha do dna i obratno. Po meni on se jos mnogo mora dokazivati, da bi dobio ozbiljan i dugorocan ugovor.

Druga stvar je euforija zbog dolaska Muse. Bez dileme spremniji i brzi od ostalih, ali ja ne vidim po cemu je on mnogo bolji od Sinise. Zasigurno je bolji ofanzivno, međutim onakva neozbiljnost i ne vracanje u odbranu nije nesto sto nam je potrebno. Sinisa je zasigurno bolji defanzivno, a nije da ne zna povuc loptu i prema naprijed. Uostalom, sigurno da mu je vise stalo da Zeljo napravi rezultat ovo proljece nego Musi. Moje misljenje, Sinisa u igru, Musa na klupu. Pogotovo tu mislim na onim terenima gdje se propada do koljena u blato, tu je fakat Musa beskoristan. Pozitivna stvar je sto smo popunili bekovske linije sa njim, i nema sikirancije barem do ljeta.

Treca je sto mislimo da smo napravili nevjerovatan prijelazni rok, a ustvari je samo prosjecan.
Zeba, majstor malog prostora, driblinga i prekida. Losa stvar beskoristan u duel igri, spor za lopte u prostor i naravno u godinama za njegovu poziciju.
Zakaric nespreman, visak kilograma, spor, na pripremnim utakmicama ( ne mora nista da znaci ) nevjerovatan broj izgubljenih lopti. Dobra stvar je sto sigurno nije zaboravio igrati fudbal, pa mozemo ocekivati pravog Zakarica, ali tek za sljedecu sezonu,
Stojanovic najveci pogodak ove zime. Konacno pravi lijevi bek ( sa lijevom nogom ). Pun je zelje, a ne fali mu ni znanja. Zasigurno nece moci doci do izrazaja dok se Zakaric ne probudi.
Crnov. Od pocetka je moje misljenje da je njegov dolazak greska. Plus ova povreda koja ce ga udaljiti od terena sigurno do 5. mjeseca ( 4 sedmice bez napora, 2 sedmice laganog ulaska u trening, tek onda krece da se pravo trenira ).
Bobic po meni trenutno najbolji nas golman. Veci svaka cast ali Boze moj, sta je tu je, istini se mora pogledati u oci. Bobic mnogo sigurniji, sa boljim fizickim predispozicijama.
Kostica necu da komentarisem, jer mislim da on nece ove sezone zaigrati za nas. Mogu samo reci da je dosta dobar stoper u nasim okvirima.
Mogao si ovo jednostavnije napisati u jednoj rečenici: "Sve se rastalilo, raspadamo se!" Druže ne igramo špansku Primeru nego ovaj jad od BH Premier lige, uzmi i to kao kriterij za godine igrača, kilažu i sve druge njihove parametre prije pljuckanja.
P.S. Dobrodošaoslika

exbabilon
Kontakt:

sri feb 08, 2017 8:56 am

Dobrodosao @braveheart, hvala za konstruktivan post na pocetku, postala je rijetkost procitati nesto ozbiljno.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri feb 08, 2017 8:57 am

Braveheart je napisao/la:
sri feb 08, 2017 12:19 am
Pozdrav ljudi. Pratim vec dugo, nisam se mislio registrovati ali vidim da ste postali neozbiljni, pa reko da uletim dok je vrijeme.
Salim se naravno.

Majstore ne slazem se s tobom, mislim da grijesis...
Kazes prosjecan prelazni rok a prema tebi dobili zasigurno minimum 2 igraca za prvih 11 (Bobic, Stojanovic...+ostali)- Zimski prelazni rok=manje izbora.
Sta bi po tebi bio odlican prelazni rok, 5-6 igraca za prvih 11??
Kako mislis Zakaric dosao nespreman a prosao komplet pripreme sa nama? Ne razumijem kakv je trebao doci..
Kako mislis Zeba beskoristan u duel igri? Nadam se da si gledao nasu utakmicu u Tuzli kad nas je Sloboda nakantala, nasi vezni igraci su se odbijali od zebu ko da ih traktor udari..
Sta znaci spor za lopte u prostoru? ne kontam...
Kostica i Crnova se vec otpisao... Pet mjeseci? Ne kontam...
Dobro dosao na forum :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:06 am

Mi ako budeko čekali da ubacimo zerica kad utakmice nisu na nož, nećemo ga nikad prodat.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

incident
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:23 am

IvanOsim je napisao/la:
uto feb 07, 2017 9:18 pm
incident je napisao/la:
uto feb 07, 2017 8:47 pm
Pitanje za navijace Zelje,kakav vam je ovaj Kosoric,valjal cemu.Ja ocekivo Krizmana a oni uzese ovog Kosorica.Saljite tog Lendru,dres iste boje samo drugi hotel.
Dobili ste odlicnog igraca, ne znam kakav ce mu biti partner, al sigurno ce se brzo izboriti za prvu postavu. Pored svega, pozitivan lik totalno. Bez fule za vas, inace sjajne igrace Radnik angazira i smatram da ste uradili najbolji prelazni rok i da cete sigurno medju tri ekipe po prodaji igraca u narednim godinama, dok rezultat zavisi i od srece. Ne znam koliko ce se Adamovic moci naigrati pored Obradovica, al ako uspiju zajedno igrati, sigurno jedan od najopasnijih dvojaca napadaca u ligi. Reci mi kako ide s Pecom, povrede ga zezaju, kako radi?
Inace odavno sam upratio i Dinu Besirevica, odlican igrac, mislim da ce Krstajic za njega uzeti vecu lovu nego za Memisevica.
Hvala Bogu Peco sada trenira u Antaliji,prije polaska u Tursku ,nije igrao protiv Drine zbog lakse povrede,nisu htjeli nista da rizikuju.Sto se Dine tice,moje licno je misljenje ,da pod komandom Cele Petrovica je bolje igrao,mozda sistem,vise je bio aktivan.A dr novi se dobeo uklapa,mDa mislim da nam je najveci gubital Martinovic,mada je njegova zamjen veoma iskusan igrac.Iskreno u Bn se nadaju ligi 6 a sve ostalo ukljucujuci i kup je preko plana,mozda je to i dobro ,nema opterecenja kao npr .u Zelji gdje se tituls ili kup podrazumjevaju,a izlazak u Europu kao nesto normalno.

mirzza
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:33 am

Vrag je napisao/la:
uto feb 07, 2017 11:54 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto feb 07, 2017 11:48 pm
Vrag je napisao/la:
uto feb 07, 2017 11:45 pm
Sinisi je mana ofanzivna igra. Radije bi nekog brzeg i ofanzivnijeg
Brate, brzeg od Sinise nisi imao mozda nikad.. On je brz strasno, ali ako cemo realno, na lijevom beku je probio na jednoj tekmi vise puta nego neki bekovi za cijelu sezonu.
On je meni ovakav odlican, samo trebamo u buducnosti za svaku poziciju raditi istu strategiju. Dovoditi igraca za prvu postavu, a time automatski onog ko je bio prva postaviti kao drugu opciju i tako konstantno jacati ekipu.
Pa Memija ti je bio brzi. Ma ne mozes po jednoj utakmici gledati. Rijetko kada je bio u napadu. Vise ga pamtim po liniji na centru.
Memija jeste bio brzi od SInise i prodorniji u napadu. Sinisa uopste nije neki brz igrac i ne moze biti zbog svoje konstitucije.

MATORI
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:34 am

Za @Modela:
Nisam preveliki optimista o budućem prelaznom - ljetnom roku tj Ćenanovim postupcima,
najviše iz razloga što koliko vidim on ima odriješene ruke da dovodi igrače samo ako su džaba.
A bez k-ca u svatove ići nije laHko...

za @Braveheart:
Kad sam na poslu prepričavao našu utakmicu na Grbavici protiv nekog....
jedan od kolega "stručnjaka" za nogometnu igru mi je rekao:
"Kakva bolan naša liga - kad vidim kretanje igrača Barse bez lopte...."
Ja mu nisam ništa odgovorio :zid:

Za @godrinu
Kad uveče čitam forum na tabletu stalno mislim trunka, kad ono ona tvoja trčeća buba.
Uštopaj je makar, .ebo ga ti

incident
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:39 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto feb 07, 2017 9:38 pm
Ma ne moze se to smatrati promasajem. Realno i kod Slavka je prve 2-3 sedmice lik bio katastrofa, kao da je profesiju promasio. Onda eksplozija i eto gdje je sada.
Nikad se ne zna, igraci su cudna sorta.
Evo nesto u vezi Slavka i Dine Besirevica,odnosno izjave Slavka kada je dosao u klub i poslije par odradjenih treninga.Slavko je izjavio kako mu takav igrac u zivotu nikada ne treba,a eto sta napravi od njega.Slavko ce i od ovih mladih igraca Zelje napraviti nesto ,to je 100%,dok od ovih starijih daj boze,jel kako narod kaze,mator konj se ne uci jahanju.

Dolina
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:52 am

godrina je napisao/la:
Mi ako budeko čekali da ubacimo zerica kad utakmice nisu na nož, nećemo ga nikad prodat.
ma razumljivo ali preveliki je ulog ove sezone, možda kao nikada do sada, neće niko da rizikuje ma koliki god je talent što u stvari i jeste. njegovo vrijeme je ako Bog da od nove sezone, dotle će proći sve pripreme, dobiti malo na masi koje mu fali i biće spreman, krhak je previše a ne sumjam da će mu Slavko davati sve više prostora i u ovoj polusezoni ako to rezultat bude dozvoljavao, kao i mali Beširević, Osmanković itd.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

incident
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:53 am

Jos jedno pita je u vezi iatocne tribine,vidio sam render,ali nisam vidio da je namjenjeno njeno pokrivanje.Da li je neko vidio komplet projekat.Moje misljenje je da bi krov sa sjevera jako lijepo izgledao i za istok ,pa sto i ne za cijeli stadion vremenom.

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:56 am

phpBB [video]

Svaka cast za ovo na kraju. Ako je ovo sto je izgovorio bas bas u srcu onda nema problema. Ovakvo misljenje bi trebali imati svi igraci.
Nek ih je stid ako ne potrce najjace sto mogu na terenu u onih 90 min.
Koliko ljudi ode na stranu da ih prati, dadne zadnje pare, pozajmi od nekog, skuca se jedva. Jos bila kisa, sunce, nebitno.
Kako i oni ne shvate, da navijaci to cijene, pa neka i izgubljena lopta se oprosti ako on se odmah vrati, uklize, skoci. Nismo mi djaba Micu zavoljeli i jos ostale koji daju maksimum.
Nadam se da ce tako i biti kao sto Aldin rece, da su trazili igraca koji se ovdje moze uklopiti.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri feb 08, 2017 10:24 am, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:57 am

phpBB [video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 08, 2017 9:59 am

incident je napisao/la:
sri feb 08, 2017 9:53 am
Jos jedno pita je u vezi iatocne tribine,vidio sam render,ali nisam vidio da je namjenjeno njeno pokrivanje.Da li je neko vidio komplet projekat.Moje misljenje je da bi krov sa sjevera jako lijepo izgledao i za istok ,pa sto i ne za cijeli stadion vremenom.
Na onoj slici izvadjenoj iz videa ekipe 1921. je prikazan krov isprekidanom linijom jer je to krov Sjevera tamo. Medjutim, nevjerujem da ce izgledati i na Istoku isti onaj krov, jer ovaj krov je oslonjen na stubove na tribini, koje smetaju prilikom gledanja tekme.
Bolje je odraditi krov bez tubova, a i onaj na sjeveru je po meni ruzan, a i dotrajao, pa ako se mogne skupa sa istokom i njeg uraditi. To bi bilo idealno.

slika

Spor ovaj Sinisa drama :kafa:

godrina
Kontakt:

sri feb 08, 2017 10:05 am

Dolina je napisao/la:
sri feb 08, 2017 9:52 am
godrina je napisao/la:
ma razumljivo ali preveliki je ulog ove sezone, možda kao nikada do sada, neće niko da rizikuje ma koliki god je talent što u stvari i jeste. njegovo vrijeme je ako Bog da od nove sezone, dotle će proći sve pripreme, dobiti malo na masi koje mu fali i biće spreman, krhak je previše a ne sumjam da će mu Slavko davati sve više prostora i u ovoj polusezoni ako to rezultat bude dozvoljavao, kao i mali Beširević, Osmanković itd.
ma u pravu si ti, ima to sve i drugu stranu ali ako je mlad ne mora to znacit da nece ispunit zadatak, bekric je iskusan pa smo svi bili razocarani vecinom njegovih utakmica prosle polusezone a sjetimo se sta je radila ekipa sa amirom, bajom, dadom itd
neko napisa tesko da ce zeric potpisat, ne smijemo dopustit da nam se desi novi slucaj gojak
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Okolele
Kontakt:

sri feb 08, 2017 10:10 am

Ćenan gospodin čovjek.. :zeljeznicar1:

Ode Šiljak da provjeri radove.. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava