Naravno kad si samo u horizontali

Preleti krug oko tribine i snimi šta, umjesto da se izležavaš i peglaš ženu.
Naravno kad si samo u horizontali
Drzimo fige da bar jedan dodjeModel1964 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 8:19 pmDođe do mene sada poluinformacija i nemojte da se fatate na nju ko muha na vanago.
Info je je od jednog kao menađera, Ercegovca![]()
Naši bi da dovedu dva super igraca od ovoga što je ostalo slobodno nakon kraja prelaznog roka. Pored stopera traže i napadaca. Postavili su žestoke uslove a srednje placaju. Kao i rok neki dali..10.2. Ako nebidne ništa do tada ulazimo sa ovim kadrom u nastavak sezone. Valjda je taj Kostic gotov a i niti Crnova nije još za otpisati.
Dobro sam se udala, kako sam mislila![]()
Kakav tebi podsticaj treba?? Zivis u Norveskoj, okruzen ovim plavusama i ti bi podsticaj.
Pa on nam je nuđen, samo je Salko rekao *Beži breee*
Taj iz Zete je vjerovatno golman. Kad se trazio golman koliko ja znam nudjen je taj iz Zete, reprezentativac Crne Gore, 32 god, visok skoro 2 metra. Da je prodan Kjosevski onda bi nam trebao neki dobar golman, a ovako smo doveli Bobica koji je puno jeftiniji od gore navedenog, da bude rezerva Kjosevskom..
Jok baBrkoo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 8:56 pmTaj iz Zete je vjerovatno golman. Kad se trazio golman koliko ja znam nudjen je taj iz Zete, reprezentativac Crne Gore, 32 god, visok skoro 2 metra. Da je prodan Kjosevski onda bi nam trebao neki dobar golman, a ovako smo doveli Bobica koji je puno jeftiniji od gore navedenog, da bude rezerva Kjosevskom..