Ja sam pisao i ja je ocekujem.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 8:58 amJa nisam vidio da je iko ovdje napisao da ocekuje titulu. Pa imali smo i anketu, gdje je vecinski Europa bila izglasana.

@Larss
Dobit ce papire, ali ne danas.
Ja sam pisao i ja je ocekujem.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 8:58 amJa nisam vidio da je iko ovdje napisao da ocekuje titulu. Pa imali smo i anketu, gdje je vecinski Europa bila izglasana.
Ne znam sta da ti kazem prijatelju. Apetiti su porasli nakon Slavkinog dolaska, a mi titulu svake sezone moramo ocekivati, to dolazi po defaultu. Trenutno se nadam, ali je ne ocekujem. Cisto da ne bih malerisao.Ajzea je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:08 amJa sam pisao i ja je ocekujem.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 8:58 amJa nisam vidio da je iko ovdje napisao da ocekuje titulu. Pa imali smo i anketu, gdje je vecinski Europa bila izglasana.
@Larss
Dobit ce papire, ali ne danas.
Rok za izgradnju je 5. mart. Trebalo bi biti sve gotovo do tada, a najviše vremena oduzimaju upravo ovi radovi na temeljima tj. radovi " u zemlji". Ostalo bi trebalo ići mnogo bržeincident je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 9:18 amPitanje za navijace Zelje,do kada je rok izgradnje ove istocne tribine.Kao da sporo ovo napreduje,razumijem zima,malo vise od mjesec dana do prve utakmice Zelje na Grbavici, a da li ce FSBIH imati razumjevanja za odigravanje utakmica na Grbavici,ako se jos i tada budu izvodili gradjevinski radovi na stadionu,tipa bezbjednosti,nesto poput problema Kaljarija u Italiji.
Juče sam ispio nekol'ko piva, danas ispit ne mogu ništa da me ubiješ
Je li preko jutjuba streamaju? Na poslu sam tad, jedina mi je to opcija preko moba da sta uhvatim..
Ne, nego preko jutuaPlava Porodica je napisao/la: ↑pon jan 30, 2017 10:28 amJe li preko jutjuba streamaju? Na poslu sam tad, jedina mi je to opcija preko moba da sta uhvatim..