sri feb 28, 2018 6:45 pm
Vijest za teren me je pravo obradovala, iako jeste nezvanicna, mada se moglo pretpostavljati da se ide na najbolju mogucu opciju. Minimalno pola svojih utakmica cemo igrati na fantasticnom terenu sto ce se sigurno odraziti i na poboljsanje nase igre i bolju pripremu tokom sezone za euro utakmice.
Sto se tice krova na istocnoj tribini, i ja bih volio da je to modernije rjesenje bez nosecih stubova, ali iskreno, kada bolje razmislim, nece mi to mnogo smetati. Bitno je da se tribina pokrije, da bi se zaokruzio taj fantasticni projekat, a vremenom od prihoda poslovnih prostora isplatiti tu investiciju.
Sto se tice Zrinjskog, ja sam licno zagovarao da igraju Vranjes i Blagojevic protiv Zrinjskog, jer sam mislio da se utakmica nece odgadjati, jer mislim da bi bilo to puno za Hajdarevica. Sada ce se Vranjes u potpunosti oporaviti, a Hajdarevic odmoriti. Vezni red nam je najjace oruzje i ko god da izadje, sumnjam da mozemo pogrijesiti. Vjerovatno mozemo ocekivati Bekrica zadnjih pola sata, mislim da je igrao protiv Mladosti, i sigurno ce biti zeljan osvete, kao vec koji po redu bivsi Zeljin igrac, ali sigurno on nije u prvom planu, nego opasna napadacka cetvorka koju Zrinjski igra. Kao sto rece @Leon, kada smo ih mogli dobiti sa onako sporim i tromim veznim redom, imamo se sada pravo nadati dobrom rezultatu. Ne treba uglavnom jurisati ko muha bez glave, jer i bod nije los, a bolje je da oni i dalje nas ganjaju.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?