Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rambo_Amadeus
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 09, 2017 11:50 pm

Ma kako god da se rasporedi neko bi nasao manu i kritikovao bi. Treba pustit' ljudima vise mjesta, mozda bih im ja dao zdenku i malo istoka za normalne, mirne porodicne ljude ali i ovako je solidno i posteno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Bergamo
Kontakt:

čet nov 09, 2017 11:56 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Ma kako god da se rasporedi neko bi nasao manu i kritikovao bi. Treba pustit' ljudima vise mjesta, mozda bih im ja dao zdenku i malo istoka za normalne, mirne porodicne ljude ali i ovako je solidno i posteno.
Treba im i sokove i sendvice podijelit. I mozda ako je moguce besplatan ulaz. Svake godine ista prica. :roll: dati im što manje i cao

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:01 am

Bergamo je napisao/la:
Treba im i sokove i sendvice podijelit. I mozda ako je moguce besplatan ulaz. Svake godine ista prica. :roll: dati im što manje i cao
Ali nek izađe neko prije utamice i kaze jedna stolica nek fali nikad vise vasi navijaci na grbavici. Meni su neki od najljepših derbija oni kad me stari vodio na Koševo, što ne probat' stvorit ambijent da jos neko dijete stvori takve uspomene, zato se fudbal i igra valjda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Leon_Professional
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:05 am

Znaci Pocela je prica o derbiju, znaci preskakanje stranica i ne ucestvovati u raspravama.
Odjava. Poyy :ganja:

storm_raider
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:06 am

MrRiccoli je napisao/la:
čet nov 09, 2017 11:38 pm
storm_raider je napisao/la:
čet nov 09, 2017 10:20 pm
Vala bas, hajde da uradimo ono sto nismo dugo uradili. Jednostavno da se ujedinimo. Ide zaista tezak raspored, a svima nama koji volimo Zelju je jako bitno da osvojimo sto je moguce vise bodova. Hajde da se ujedinimo i pozitivno uticemo na klub.
Ne znam o kakvoj ujedinjavanju pricas, pa mi smo ujedinjeni, to sto neki priželjkuju los rezultat da bi izasli iz rupa i pricali kako su ovi potrosili 10 miliona ili slicne budalastine njih ni ne smatram Zeljinim navijacima pogotovo ne zelim da se ujedinim s nekim ko jedva ceka los rezultat.
Pricam o tome da i medju rajom koja nije dio takvih klanova sto spominjes vlada neka blaga negativa. Idemo u kontru!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LAPAZ
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:10 am

pile87 je napisao/la:
čet nov 09, 2017 11:25 pm
Ja se sjećam isto ovako kad je Amar prvi put otjeran, malo je ko govorio treba čovjeka ostaviti neka radi. Danas je tako sa Adzemom pišam se po vukomanovicima i svim drugim. **** vas kralj naučite da cijenite svoje Adzem je nas, podrzavajuci njega podržavate Zelju.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Slabo se toga ljudi sjecaju, valjda nije bilo foruma. Medju navijacima otvoreno na tribini se znalo ko je za a ko protiv. Na kosevu tekma kad je bila kao balavac se sjecam da su navijaci bili podjeljeni, i napeto je mnogo bilo.

Bergamo
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:11 am

pet nov 10, 2017 12:01 am
Bergamo je napisao/la:
Ali nek izađe neko prije utamice i kaze jedna stolica nek fali nikad vise vasi navijaci na grbavici. Meni su neki od najljepših derbija oni kad me stari vodio na Koševo, što ne probat' stvorit ambijent da jos neko dijete stvori takve uspomene, zato se fudbal i igra valjda.
Ma bilo bi to fino al zna se da je to skoro nemoguce ostvariti trenutno.

bianco blu
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:21 am

pa bukvalno oni će imati više sjevera nego mi.
Njima LJ, O i zdenka, onda dva slova tampon zone i šta nam ostane? F,K i onaj manji dio zdenke prema zapadu.
CIRKUS!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:22 am

phpBB [video]

staaarinavijac
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:45 am

Jeste da ide teških takmičarskih mjesec dana za Želju , te da bi trebalo pokušati kontinuirano podržati tim , ali ... bez nekog hajcanja jer će u protivnom ( u slučaju negativnih rezultata - što je sasvim moguće ) opet "nagrnuti" bijes , revolt , ljutina , pa i teža negativa ...
Samo objektivno i racionalno ...

MrkiMedo
Kontakt:

pet nov 10, 2017 12:48 am

Joj sto me pogodi uvijek ovo ljutu krajinu nabijem na ...

Brkoo
Kontakt:

pet nov 10, 2017 1:48 am

MrkiMedo je napisao/la:
pet nov 10, 2017 12:48 am
Joj sto me pogodi uvijek ovo ljutu krajinu nabijem na ...
Mene nedavno pogodi pjesma od rahmetli Safeta Isovica- Zena ociju plavih
Posebno dio :
I zorio sa zorama, druzio se sa pjesmama, ne bi l' zenu sa ocima plavim, mog'ooo da zaboravimmm
:pivo: :pivo:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kvalitet
Kontakt:

pet nov 10, 2017 2:00 am

bianco blu je napisao/la:
pet nov 10, 2017 12:21 am
pa bukvalno oni će imati više sjevera nego mi.
Njima LJ, O i zdenka, onda dva slova tampon zone i šta nam ostane? F,K i onaj manji dio zdenke prema zapadu.
CIRKUS!
Napravili smo cirkus od derbija generalno i moramo raditi na tome da to popravimo. Podržavam da im se da i LJ i O, a da mi dobijemo cijeli jug i onaj dio zapada na Koševu. Derbi je derbi samo kad su prisutni i Manijaci i hordaši. Svu štetu koju mi napravimo gore plaća Željo i svu štetu koji oni naprave na Grbavici plaća Sarajevo. Tako je najjednostavnije i najbolje.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 10, 2017 2:16 am

Ma ja, ebes vise inat. Oni sa licnim kartama moraju doci do karte.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 10, 2017 5:05 am

Leon_Professional je napisao/la:
pet nov 10, 2017 12:05 am
Znaci Pocela je prica o derbiju, znaci preskakanje stranica i ne ucestvovati u raspravama.
Odjava. Poyy :ganja:
Joj poslije priča o upravi i šibanja preko tastature sa onim tamo ova mi je najgora..
Yebo vas ba derbi, imamo mi puno bitnijih i težih utakmica u ovom periodu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet nov 10, 2017 7:42 am

LAPAZ je napisao/la:
pet nov 10, 2017 12:10 am
pile87 je napisao/la:
čet nov 09, 2017 11:25 pm
Ja se sjećam isto ovako kad je Amar prvi put otjeran, malo je ko govorio treba čovjeka ostaviti neka radi. Danas je tako sa Adzemom pišam se po vukomanovicima i svim drugim. **** vas kralj naučite da cijenite svoje Adzem je nas, podrzavajuci njega podržavate Zelju.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Slabo se toga ljudi sjecaju, valjda nije bilo foruma. Medju navijacima otvoreno na tribini se znalo ko je za a ko protiv. Na kosevu tekma kad je bila kao balavac se sjecam da su navijaci bili podjeljeni, i napeto je mnogo bilo.
otjeran čovjek zbog sportskog neuspjeha. uzeo samo kup, i ispao od slabog heartsa. navijači bili nezadovoljni, a oni uvijek znaju najbolje.
gradi željo boli te *****

fanaticZeljin
Kontakt:

pet nov 10, 2017 7:44 am

storm_raider je napisao/la:
pet nov 10, 2017 2:16 am
Ma ja, ebes vise inat. Oni sa licnim kartama moraju doci do karte.
A smije li se ko kladiti da ce sad opet bojkotovati zbog licne karte?Ni prosli derbi prostor nije bio presudan nego licna karta koja im zabranjuje da rade sta zele i da divljaju
Srcu draga, boja PLAVA !

Kospicar
Kontakt:

pet nov 10, 2017 8:21 am

Yebo derbi, bice pakleno u BL, Lesinari slave 30 godina grupe.
Btw. Ako budu pite bolje navijali od nas za nasih 30 godina grupe, yebo nasu grupu.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

SWRA_1921
Kontakt:

pet nov 10, 2017 9:04 am

Ovo slanje ponude Sirokom je smijesno... Prije par mjeseci nisu znali dovesti napadaca, doveli mrtvu zamjenu iz Zrinjskog Kajkuta, kao i prethodno Nikolica, sad lafo nesto nudimo Sirokom za najboljeg mladog igraca lige... Haos...

LARSSON
Kontakt:

pet nov 10, 2017 9:10 am

Wauuuu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava