Treba im i sokove i sendvice podijelit. I mozda ako je moguce besplatan ulaz. Svake godine ista prica.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:50 pmMa kako god da se rasporedi neko bi nasao manu i kritikovao bi. Treba pustit' ljudima vise mjesta, mozda bih im ja dao zdenku i malo istoka za normalne, mirne porodicne ljude ali i ovako je solidno i posteno.
Ali nek izađe neko prije utamice i kaze jedna stolica nek fali nikad vise vasi navijaci na grbavici. Meni su neki od najljepših derbija oni kad me stari vodio na Koševo, što ne probat' stvorit ambijent da jos neko dijete stvori takve uspomene, zato se fudbal i igra valjda.Bergamo je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:56 pmTreba im i sokove i sendvice podijelit. I mozda ako je moguce besplatan ulaz. Svake godine ista prica.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:50 pmMa kako god da se rasporedi neko bi nasao manu i kritikovao bi. Treba pustit' ljudima vise mjesta, mozda bih im ja dao zdenku i malo istoka za normalne, mirne porodicne ljude ali i ovako je solidno i posteno.dati im što manje i cao
Pricam o tome da i medju rajom koja nije dio takvih klanova sto spominjes vlada neka blaga negativa. Idemo u kontru!MrRiccoli je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:38 pmNe znam o kakvoj ujedinjavanju pricas, pa mi smo ujedinjeni, to sto neki priželjkuju los rezultat da bi izasli iz rupa i pricali kako su ovi potrosili 10 miliona ili slicne budalastine njih ni ne smatram Zeljinim navijacima pogotovo ne zelim da se ujedinim s nekim ko jedva ceka los rezultat.storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 10:20 pmVala bas, hajde da uradimo ono sto nismo dugo uradili. Jednostavno da se ujedinimo. Ide zaista tezak raspored, a svima nama koji volimo Zelju je jako bitno da osvojimo sto je moguce vise bodova. Hajde da se ujedinimo i pozitivno uticemo na klub.
Slabo se toga ljudi sjecaju, valjda nije bilo foruma. Medju navijacima otvoreno na tribini se znalo ko je za a ko protiv. Na kosevu tekma kad je bila kao balavac se sjecam da su navijaci bili podjeljeni, i napeto je mnogo bilo.pile87 je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:25 pmJa se sjećam isto ovako kad je Amar prvi put otjeran, malo je ko govorio treba čovjeka ostaviti neka radi. Danas je tako sa Adzemom pišam se po vukomanovicima i svim drugim. **** vas kralj naučite da cijenite svoje Adzem je nas, podrzavajuci njega podržavate Zelju.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma bilo bi to fino al zna se da je to skoro nemoguce ostvariti trenutno.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 12:01 amAli nek izađe neko prije utamice i kaze jedna stolica nek fali nikad vise vasi navijaci na grbavici. Meni su neki od najljepših derbija oni kad me stari vodio na Koševo, što ne probat' stvorit ambijent da jos neko dijete stvori takve uspomene, zato se fudbal i igra valjda.Bergamo je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:56 pmTreba im i sokove i sendvice podijelit. I mozda ako je moguce besplatan ulaz. Svake godine ista prica.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:50 pmMa kako god da se rasporedi neko bi nasao manu i kritikovao bi. Treba pustit' ljudima vise mjesta, mozda bih im ja dao zdenku i malo istoka za normalne, mirne porodicne ljude ali i ovako je solidno i posteno.dati im što manje i cao
Mene nedavno pogodi pjesma od rahmetli Safeta Isovica- Zena ociju plavih
Napravili smo cirkus od derbija generalno i moramo raditi na tome da to popravimo. Podržavam da im se da i LJ i O, a da mi dobijemo cijeli jug i onaj dio zapada na Koševu. Derbi je derbi samo kad su prisutni i Manijaci i hordaši. Svu štetu koju mi napravimo gore plaća Željo i svu štetu koji oni naprave na Grbavici plaća Sarajevo. Tako je najjednostavnije i najbolje.bianco blu je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 12:21 ampa bukvalno oni će imati više sjevera nego mi.
Njima LJ, O i zdenka, onda dva slova tampon zone i šta nam ostane? F,K i onaj manji dio zdenke prema zapadu.
CIRKUS!
Joj poslije priča o upravi i šibanja preko tastature sa onim tamo ova mi je najgora..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 12:05 amZnaci Pocela je prica o derbiju, znaci preskakanje stranica i ne ucestvovati u raspravama.
Odjava. Poyy![]()
otjeran čovjek zbog sportskog neuspjeha. uzeo samo kup, i ispao od slabog heartsa. navijači bili nezadovoljni, a oni uvijek znaju najbolje.LAPAZ je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 12:10 amSlabo se toga ljudi sjecaju, valjda nije bilo foruma. Medju navijacima otvoreno na tribini se znalo ko je za a ko protiv. Na kosevu tekma kad je bila kao balavac se sjecam da su navijaci bili podjeljeni, i napeto je mnogo bilo.pile87 je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:25 pmJa se sjećam isto ovako kad je Amar prvi put otjeran, malo je ko govorio treba čovjeka ostaviti neka radi. Danas je tako sa Adzemom pišam se po vukomanovicima i svim drugim. **** vas kralj naučite da cijenite svoje Adzem je nas, podrzavajuci njega podržavate Zelju.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
A smije li se ko kladiti da ce sad opet bojkotovati zbog licne karte?Ni prosli derbi prostor nije bio presudan nego licna karta koja im zabranjuje da rade sta zele i da divljajustorm_raider je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 2:16 amMa ja, ebes vise inat. Oni sa licnim kartama moraju doci do karte.