A jel ti fakat misliš da mu se nije nudilo, naravno po uglovima koji su trenutno izvodivi ?Vrag je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 8:56 pmAmar OsimLeon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 8:52 pmDaj nam ti prijedlog eto koga bi mogli.
Mislis da se nije trazio neko takav.
Kolko mi njemu mozemo ponuditi i kolko je realno da neko takav dodje ovdje raditi.
"Nasi" su nas odbijali. Lako je reci daj nekog. Kogaa?
Zato sto vjerujem da mozemo i pozitivno. Ne znamo plivati u tim vodama, ali mislim da mozemo. Evo makar ovdje mozemo pokusati svoju svijest korigovati.
Zato sto je rekao da nije bilo price.salle86 je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 10:26 pmA jel ti fakat misliš da mu se nije nudilo, naravno po uglovima koji su trenutno izvodivi ?Vrag je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 8:56 pmAmar OsimLeon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 8:52 pmDaj nam ti prijedlog eto koga bi mogli.
Mislis da se nije trazio neko takav.
Kolko mi njemu mozemo ponuditi i kolko je realno da neko takav dodje ovdje raditi.
"Nasi" su nas odbijali. Lako je reci daj nekog. Kogaa?
Ma ne mora znacit', bio je u Slovanu do proslog mjeseca, cini mi se da je i kup uzeo tamo ali onda ispao rano u europi,.Onako sam preko kladionice malo upratio cini mi se da nije imao lose rezultate ni ove sezone.nikad_oprosti je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 9:43 pmDa, bez posla je a sigurno se ne bi pogrijesilo.
Poznat podatak koliko će prostora na tribinama stadiona “Grbavica” biti ustupljeno navijačima Sarajeva na predstojećem “vječitom” gradskom derbiju u okviru šesnaestog kola Premijer lige BiH
e čuj LJ i O im dali. Ubiće nas u navijanju.storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:10 pmhttps://goo.gl/xRYt5V
Poznat podatak koliko će prostora na tribinama stadiona “Grbavica” biti ustupljeno navijačima Sarajeva na predstojećem “vječitom” gradskom derbiju u okviru šesnaestog kola Premijer lige BiH
nek im daju sta hoce samo da ih ne slusam kako cmizdre.I kad su to oni nas ubili u navijanju?bianco blu je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:35 pme čuj LJ i O im dali. Ubiće nas u navijanju.storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 11:10 pmhttps://goo.gl/xRYt5V
Ne znam o kakvoj ujedinjavanju pricas, pa mi smo ujedinjeni, to sto neki priželjkuju los rezultat da bi izasli iz rupa i pricali kako su ovi potrosili 10 miliona ili slicne budalastine njih ni ne smatram Zeljinim navijacima pogotovo ne zelim da se ujedinim s nekim ko jedva ceka los rezultat.storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 10:20 pmVala bas, hajde da uradimo ono sto nismo dugo uradili. Jednostavno da se ujedinimo. Ide zaista tezak raspored, a svima nama koji volimo Zelju je jako bitno da osvojimo sto je moguce vise bodova. Hajde da se ujedinimo i pozitivno uticemo na klub.