čet avg 24, 2017 1:25 pm
Meni nije puno 5 500 000 uz pomoc svih nas i ti trideset posto kojih imamo, znaci sad trenutno nek dva miliona imamo za tu tribinu i ubijedjen sam da i uefa i savez i opcina i kanton i navijaci mogu dati jos po pola miliona minimalno svako pojedinacno i to izadje na 4 500 000. Sigurno ce ovo privuci paznju svih nabrojanih puno vecu nego istok i stvarno je ozbiljniji projekat. Dobri rezultati i titula ove godine sigurno ce ubrzati izgradnju jer ce euforija biti nevidjena. Tu naravno treba istaci i igrace na kojima mozes zaraditi, na Vedranu sigurno milion, a ako Zakaric ovako nastavi vjerujte da ce biti ponuda. Ne treba zaboraviti ni Zeru, Kemu i ove mladje. Isto tako ovo ce se puno vise graditi od istoka, dobra stvar je sto sad imamo istok i recimo Jug moze biti zatvoren pola godine, a da opet imas deset hiljada kapacitet na domacim tekmama u nasoj ligi. Stvarno djeluje obecavajuce, meni cak vise nego istok u koji sam sumnjao. Okrenuti se Sirokom i daj da nas dodje barem deset hiljada, trebamo nasem Zelji sa svih strana.
Modus vivendi !