Koliko je kostala ona dvorana pored stadiona sto skuplja prasinu i jos nema ime, nije vrata otvorila niti jednom sportskom događaju ?
Hvala nacelniku.
Ide nova izborna godina ...
Navodno oko 9 miliona maraka sudeci prema ovome:
Tako sam i ja shvatio..
Da, i to je to koliko klub moze dati za Juznu tribinu. Ostalih 70% se ceka od opcine, kantona, saveza(UEFE) te desetogodisnjih ulaznica. Isto tako, konstrukcija ce se moci zatvoriti i poslovnim prostorima gdje ce klub uzimati oko 700 hiljada maraka mjesecno(zvuci nestvarno - prije da je godisnje). Sjever =200 000
Jeste 100% tako, jer je rečeno da ne krećemo sa gradnjom dok ne budemo imali 70% od cijelog projekta.shzna je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:02 pmDa, i to je to koliko klub moze dati za Juznu tribinu. Ostalih 70% se ceka od opcine, kantona, saveza(UEFE) te desetogodisnjih ulaznica. Isto tako, konstrukcija ce se moci zatvoriti i poslovnim prostorima gdje ce klub uzimati oko 700 hiljada maraka mjesecno(zvuci nestvarno - prije da je godisnje). Sjever =200 000
Jug + Istok = 500 000
34% sredstava od 5 i po miliona ide na krov. Ali ne pricamo o tome.kvalitet je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 12:55 pmJeste. 70% je tribina bez krova i s tim sredstvima bi se krenulo u gradnju (jer bi bio siguran da će se tribina napraviti i da će moći biti korištena). Mi imamo 30%.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 12:48 pmKako sam ja razumio @leone za kretanje u projekat treba 70% sredstava, dok 30% imamo sad.
Možda i nisam dobro čuo, na poslu sam.
Poprilično sam siguran da je ovako objašnjeno.
Tokom dana ce biti tehnicke informacije, pise na oficjelnoj.