Naravno da su ozbiljan klub. Tri titule u cetiri godine govore tome u prilog. Druga je stvar sto mi neke stvari necemo da priznamo.bianco blu je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:07 pmšto znači da imaju najviše para. Opet će namještati tekme, smrdljivi savez neće reagovat i još jedna titula pod bijeli brijeg.Reha1921 je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:59 pmImaju karinu HDZ je tu finansijer oni kao klub nisu igraca prodali 2 godine sad najbolji igraci im otisli za 0bianco blu je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:57 pmma ova zrinjski ozbiljan klub. Imaju najviše para, što jes, jes. Opet su glavni favoriti za titulu.
I narko dileri znaju biti ozbiljni ljudi..salemprolic je napisao/la:Naravno da su ozbiljan klub. Tri titule u cetiri godine govore tome u prilog. Druga je stvar sto mi neke stvari necemo da priznamo.bianco blu je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:07 pmšto znači da imaju najviše para. Opet će namještati tekme, smrdljivi savez neće reagovat i još jedna titula pod bijeli brijeg.
BravoElegant je napisao/la:Da nisu "hrvatski" klub i hrvati qurac bi bili neki faktor u ovoj ligi, ovako kao i sve u drzavi vezano za taj narod, pogodnosti klubu, ljudi u savezu, rade streamove mimo ugovora sa telekomom, porezna ne smije ni prici klubu, drzavne pare im dolaze u klub preko politike ....itd.
Nije, ne brinisamo_plavo je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:21 pmJedno pitanje.![]()
Na ulaznici za istočnu tribinu piše mi sektor C. Je li to sektor za desetogodišnje ili se varam?![]()
Ako jeste kako ja mogu ući tu ako nemam desetogodišnju? Jedino ako puštaju i tu da ne bi bilo prazno...
Ok, hvala.Hurmasica je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:25 pmNije, ne brinisamo_plavo je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:21 pmJedno pitanje.![]()
Na ulaznici za istočnu tribinu piše mi sektor C. Je li to sektor za desetogodišnje ili se varam?![]()
Ako jeste kako ja mogu ući tu ako nemam desetogodišnju? Jedino ako puštaju i tu da ne bi bilo prazno...![]()
Pa ozbiljan klub sa ozbiljnim zaledjem...to sto se nama ne svidja to i sto ne bi nikad zeljeli da nas Zeljo bude poput njih ne umanjuje tu cinjenicu. Ali tema je AIK, hajmo mi veceras nase momke voditi do pobjede.Elegant je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:17 pmDa nisu "hrvatski" klub i hrvati qurac bi bili neki faktor u ovoj ligi, ovako kao i sve u drzavi vezano za taj narod, pogodnosti klubu, ljudi u savezu, rade streamove mimo ugovora sa telekomom, porezna ne smije ni prici klubu, drzavne pare im dolaze u klub preko politike ....itd.
Ja ipak mislim da ti to malo podcjenjujes, vjerovatno i Tomic ima putovnicu, ako se igraci tako lahko prodaju i u tursku, sto nisu otisli ranije? Sto Dulja nije otisao za tursku platu, on je u FKS mogao imati masnu platu. Mozda i Lendric ode u Lokomotivu, nikad se ne zna, ali je cinjenica da se ljudi iz Zelje mogu plasirati negdje, a iz drugih klubova teze.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:50 pmDizemo mi malo previse taj transfer Lendrica u Francusku,a zaboravljamo jednu bitnu stvar.Koliko god Lendric bio dobar,olaksavajuca okolnost za njegov odlazak tamo je i cinjenica da je on EU igrac,sto nasi nisu,te moraju biti DUPLO bolji od svakog igraca van Unije da bi se ovima isplatilo dovodjenje.Zato se nasi i prodaju u Tursku,najcesce.azbaha je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:22 pmPa posto je na sport klubu bit ce strim za to, mislim da je na SK2Braveheart je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:21 pmHocel bit kakav stream ? Nisam u drzavi tako da nemojte odmah pametovat dodji na stadion![]()
Edit: @Lars ma nije prosjecan igrac, dobar je pravo, al sta ces, ne mozes na zor nekog dovoditi, razlika je kada ti neko da na ruke 10-12 milja i kada ti zeljo da 5 recimo jbg. A to za karijeru, pokazalo se upravo sa transferom Lendrica sta je Zeljo. Miro, Dulja, Tomic, sve igraci, al evo gdje su otisli, boga mi je razlika otici u Francusku i otici u Tursku.![]()
Ne citas pazljivo.Nisam rekao da Lendricev kvalitet nema veze sa odlaskom u Francusku,naprotiv.Medjutim,nije sve tu "zasluga" Zelje.Ulogu igra i njegov pasos u tome sto je otisao na "zapad" a ne u Tursku.azbaha je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 4:32 pm
Ja ipak mislim da ti to malo podcjenjujes, vjerovatno i Tomic ima putovnicu, ako se igraci tako lahko prodaju i u tursku, sto nisu otisli ranije? Sto Dulja nije otisao za tursku platu, on je u FKS mogao imati masnu platu. Mozda i Lendric ode u Lokomotivu, nikad se ne zna, ali je cinjenica da se ljudi iz Zelje mogu plasirati negdje, a iz drugih klubova teze.
Ova liga nije nikom živim interesantna. Po utakmicama PL zna biti 200 navijača.