Pa posto je na sport klubu bit ce strim za to, mislim da je na SK2Braveheart je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:21 pmHocel bit kakav stream ? Nisam u drzavi tako da nemojte odmah pametovat dodji na stadion![]()
Nema mali mozga pare mu udarile u glavu misli da ce se iz svinjskog prije prodati vani.kikirikikospice je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:11 pmNije mi jasno da nekome bude interesantniji Mostar i Zrinjski, al ajde..
Joj brate ja zaboravio nisam puno gledao u nick.
Vidi se da mu pokusavaju dici cijenu. Valjda nasi ne nasjednu. Jest dobar za nase lige, ali treba ovo trakavicu prekinuti i neka ide u Svinjski!south side je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:27 pmNema mali mozga pare mu udarile u glavu misli da ce se iz svinjskog prije prodati vani.kikirikikospice je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:11 pmNije mi jasno da nekome bude interesantniji Mostar i Zrinjski, al ajde..
Mali jeste dobar igrac drugi zeba, kazu trazio 1o milj platu nasi to nemogu ispostovati + sloboda trazi 50 milj kao nasi davali pola i procenat od narednog transfera na sta fukare nisu pristale dok zrinjski daje te pare i platu koju trazi.Dominic je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:32 pmVidi se da mu pokusavaju dici cijenu. Valjda nasi ne nasjednu. Jest dobar za nase lige, ali treba ovo trakavicu prekinuti i neka ide u Svinjski!south side je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:27 pmNema mali mozga pare mu udarile u glavu misli da ce se iz svinjskog prije prodati vani.kikirikikospice je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 3:11 pmNije mi jasno da nekome bude interesantniji Mostar i Zrinjski, al ajde..
Tise tamoPlava Porodica je napisao/la:Karaaaaaaaaj skandinavkeee