S tim da se ne zna da li imamo uopšte ta 4% ako se transfer ostvari u okviru iste države i saveza...
S tim da se ne zna da li imamo uopšte ta 4% ako se transfer ostvari u okviru iste države i saveza...
Da vidim tog junaka koji ce nesto vise od dobacivanja iza coska napraviti. Crijeva bi svoja u kesi odnjeo do hitne.pestabudimpesta je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 1:10 amJa sam sa carsiji i svaku tekmu prolazim u salu i majici i nijednom nisam nekog mangupa sreo,tako da nema to,vise ima po alipasinom,hrasnom..rodrigo87 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 12:55 amstarigrad je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 12:53 ami, da, @minjore sam jednom prilikom, u pp, pomenuo ko mi je sin i sa kim se druzi sa tribine (vec imaju dovoljno godina da su sa juga, presli na sjever), pa sam dobio odgovor da zna o kome se radi i da su prava raja. rahmetli cata je kod mene, u stanu, prespavao noci i noci, kad zaglavi u gradu, pa nije imao prevoz do stupa . sin je stalno na i oko grbavice, evropske tekme nije propustio zadnjih 8-9 godina. a, to sve, je usadjeno od mene i moje ljubavi
prema Zelji.
cak mi i suruga padala sa dimnim, prije 15-tak godina (vrijeme kad je visocka bosna igrala 1. ligu), koje je pokusala unijeti na stadion za sina
zadnji derbi, na kosevu, sin je, u onoj majci ultras Zeljeznicar, najnormalnije pio kafu u starom gradu, te, prilikom polaska prema stadionu, prosao, u toj majci, pored kattedrale, gdje je vec bila ozbiljnija grupa hordi. koji su sjedili na stepenicama u ulaz katedrale i "navijali".
i, onda se nadje neko ko ce mi reci dam "dusman", da mi jebe carsijsku mamicu, da mi zamjera to finale... garantujem da je 100 puta lakse biti navijac Zelje u dobrinji, nego na carsiji, ali, svakom svoje.
ja Zelju volim i tu ljubav sam usadio i sinu i zeni, koju fudbal, apsolutno, nije zanimao.![]()
![]()
koliko znam, dobili bi pareomladina1921zeljina je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 10:28 amS tim da se ne zna da li imamo uopšte ta 4% ako se transfer ostvari u okviru iste države i saveza...
Ma mi prvi smo ga popusili kod onih cuvenih linija,Dok smo mi"ratovali"sa savezom ostale se to nije ticalo.Sad je guzva sa Slobodom niko ni habera!A velika je mogucnost da su u pravu.Savez je i kadaija i sudija/Meni su se zgadili sto ni fening od Brazila niju ulozili bilo gdje u infrastruktura npr za trening bilo cijih juniora.
Koje je ovo godine bilo? Bajramski turnir? Im mi ovjd epar nepoznatih. Zna li ko nabrojati sve sa slike? Joj kako je nekad ovako lijepo podsjetiti se nekih starih vremena.starigrad je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 10:39 amda, to je to. halal, nisam ja lendric da uzvracamMorzhy je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:30 amTo je vjerovatno ovaj turnir? Halali što sam ti psovaostarigrad je napisao/la:vjerovatno su ovi stariji skontali ko sam, na osnovu ovoga sto veceras pisem. u sjecanju mi je ostalo da su mi, na toj tekmi, najvise psovali seha (bukijev polubrat) i moj zet (necu ga imenovati, ali jedna od ikona prijeratnog juga).
u meni su te psovke probudile dodatni snagu i volju za pobjedom. jer, znam kako nam se dzelo, pomocu husnije arapovica, ispalio sa drzavnog prvenstva u malom fudbalu, iz kajnja. znao sam da su, pored dzele, hrvatsku "izbjegli" faco, adzem, golman brajlovic... i tada se vratili, puni sebe, niko kao oni. mala dvoarana puna kao sipak i meni je tekma prosla u bunilu, zbog "protivnika" sa druge strane, a Bogami i buke, koja je u pojedinim trenucima bila nesnosljiva. jbg, mala dvorana, regularno, prima cca 1000 gledalaca,, garantujem, da je na toj tekmi bilo dvije hiljade dusa, koje nisu prestajale sa navijanjem, bukom, galamom... i ni danas mi nije jasno kako sam iz tog svega uspjevao izdvojiti one psovke, upucene prema meni.
ja se ne stidim sekunde, igrao za nagradu, kao i ti povratnici, "zvijezde", da imam za kilu piletine, koju cu donijeti kuci, svojoj, pravoj, porodici![]()
![]()
Prepoznajem samo Dzelu, Bukija, Adzema, Fatica, a mislim da je i Samir Jahic jedan od momaka koji je igrao. Likom su mi poznati igraci ali se n emogu sjetiti prezimena.ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:13 amKoje je ovo godine bilo? Bajramski turnir? Im mi ovjd epar nepoznatih. Zna li ko nabrojati sve sa slike? Joj kako je nekad ovako lijepo podsjetiti se nekih starih vremena.
Jeste Brajlovic.mirzza je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:44 amPrepoznajem samo Dzelu, Bukija, Adzema, Fatica, a mislim da je i Samir Jahic jedan od momaka koji je igrao. Likom su mi poznati igraci ali se n emogu sjetiti prezimena.ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:13 amKoje je ovo godine bilo? Bajramski turnir? Im mi ovjd epar nepoznatih. Zna li ko nabrojati sve sa slike? Joj kako je nekad ovako lijepo podsjetiti se nekih starih vremena.
Jel ovo Brajlovic na golu?
Stoje: Divjan, Buki, M.Jahic, F.Zeric, S.Jahic, Brajlovicponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:13 amKoje je ovo godine bilo? Bajramski turnir? Im mi ovjd epar nepoznatih. Zna li ko nabrojati sve sa slike? Joj kako je nekad ovako lijepo podsjetiti se nekih starih vremena.
Kažu da neće
Znaci idu strucne analize na osnovu tekstualnog
Ahmetagic umjesto Ahmetovic. Ostali su ti koje si nabrojao.Mirek11 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:58 amStoje: Divjan, Buki, M.Jahic, F.Zeric, S.Jahic, Brajlovicponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:13 amKoje je ovo godine bilo? Bajramski turnir? Im mi ovjd epar nepoznatih. Zna li ko nabrojati sve sa slike? Joj kako je nekad ovako lijepo podsjetiti se nekih starih vremena.
Cuce: Dzelo, Adzem, Fatic, Husic, Ahmetovic ( Kame )