Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 22, 2017 11:28 pm

Mene hastra da bibliotekar ne uskoci u prvih 11.
Zbog važnosti tekme :placeodsmijeha: i njegove nacitanosti i iskustva :placeodsmijeha:

PS
Ja Markovica nebih stavio u prvih 11 ni u ludilu. Ne zbog Zete vec zbog njegove brzine.
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u čet jun 22, 2017 11:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:29 pm

Zove Slavko Simeonea : "Imas li kakvih savjeta da ih u sustini razbijemo jeb.ote?"
Cholo: "Hooonaj klip im pusti onih anamo, hoonaj znas hoonaj reci im da izginu za pobjedu?"
Slavko: " U sustini hoces da kazes da permanentno izgaraju tokom 90.minuta? Imaju li kakvih mana da ih u sustini razbijemo?"
Cholo: "Joj znao sam da ces me to pitat Celavi..hooonaj(uzima flasu i vrti je od neuroze) ma samo nek izginu ,mi smo Zeljo."
Slavko: "Ma to je to bre. Razbit cemo ih permanentno nasom fizickom spremom i kontranapadima u sustini".
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:30 pm

Model1964 je napisao/la:
Zbog važnosti tekme :placeodsmijeha: i njegove nacitanosti i iskustva :placeodsmijeha:

PS
Ja Markovica nebih stavio u prvih 11 ni u ludilu. Ne zbog Zete vec zbog njegove brzine.
Kaze da je procitao njihov napad.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 22, 2017 11:31 pm

Model1964 je napisao/la:Mene hastra da bibliotekar ne uskoci u prvih 11.

PS
A nije te strah da igra momak koji ima 14 minuta seniorskog fudbala?

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Model1964

čet jun 22, 2017 11:32 pm

starigrad je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
čet jun 22, 2017 10:25 pm
starigrad je napisao/la:
čet jun 22, 2017 9:51 pm
sad cu malo glumit modela, njegovu pragmaticnost i "zapadne", normalne poglede na zivot i egzistenciju.

postavite se u situaciju, navijac ste Zelje,, na nekom turniru igrate za ekipu "nekonesto". dodjete do finala i, u istom igrate protiv Zelje. ako osvojite 1. mjesto dobijate (ne ekipno, nego pojedinacno) 500 KM nagrade. sta bi ste uradili u toj utakmici? da li biste dali sve od sebe da uzmete tih 500 KM za sebe, igrajuci protiv igraca koji zive od toga i bore se za tu istu nagradu, ili biste, radi toga sto volite Zelju, kao klub, nagradu, bez borbe, prepustili igracima Zelje, koji vas, po svim rezonima, trebaju pojesti na toj utakmici, jer zive od toga?
Da ti odgovorim, mislim sebi da odgovorim :D
Uzeo bih tih pet stoja ko od šale jer sam bolji od ovih đuturuma, odnosno profesionalnih amatera. Nisam profi sa loptom, zrađujem na druge nacine :D , lopta mi je hobi. Kada neko ima hobi znaci da nije kokuz. Kokuz neJma hobi. Sa tom lovom bi kupio godišnje raji za jug da ta ista raja može skidati dresEve ovim đuturumima.
Ako bi nedaj bože biJo kokuz onda je odgovor ..... isti :DD:

a, da govorimo o 96. godini, tu su povratnici adzem, dzelo, faco, golman brajlovic...?
Stari
Druga su to vremena bila... i drugi ljudi.

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 22, 2017 11:34 pm

pile87 je napisao/la:
čet jun 22, 2017 11:31 pm
Model1964 je napisao/la:Mene hastra da bibliotekar ne uskoci u prvih 11.

PS
A nije te strah da igra momak koji ima 14 minuta seniorskog fudbala?

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
NIJE!
Nije Željko Pavlovic imao ni 14sek. seniorskog loptanja, skinuli ga sa Čehinje u Tucepima, pa odigro protiv CZ tekmu života.

SanMan
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:35 pm

Rusmir Cviko bio igrač Čelika ali na Grbavici Željo imo 12 igrača. repect
Uvjek treba igrati srcem.
Onom glupom Medunjaninu nikad neću oprostiti ( i u reprezentaciji ga ne mogu smisliti), sam nas razvalio u lavoru

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:41 pm

starigrad je napisao/la:
čet jun 22, 2017 11:37 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet jun 22, 2017 10:30 pm
@starigrad lično ne bih se mogao zamisliti u situaciji da moram izginuti ( :D ) ili igrati protiv Želje. Sigurno ne bih igrao 100%, ne bih imao motiva bolje rečeno. Ali, ako ja kao amater mogu doći u situaciju da ozbiljno priprijetim ljudima kojima je fudbal hljeb iliti kruh, e onda...
@storm a čefurjima?
e, vidis, ja, kao amater, imao priliku i uzeo 500 KM protiv "profesionalaca"! jesam li kriv?

+ "izaso" na eurosportu, jer je prenosio utakmicu :D
Nisi kriv ni sekunde, već potpuno obratno. Ti si svoje znanje pokazao, zasluženo uzeo pare i doviđenja i usput skinuo prefiks "profesionalac" ljudima koji ga nose.
Stani ba, zar nisi na Sport Klubu jbt ga???
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Brkoo
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:42 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Zove Slavko Simeonea : "Imas li kakvih savjeta da ih u sustini razbijemo jeb.ote?"
Cholo: "Hooonaj klip im pusti onih anamo, hoonaj znas hoonaj reci im da izginu za pobjedu?"
Slavko: " U sustini hoces da kazes da permanentno izgaraju tokom 90.minuta? Imaju li kakvih mana da ih u sustini razbijemo?"
Cholo: "Joj znao sam da ces me to pitat Celavi..hooonaj(uzima flasu i vrti je od neuroze) ma samo nek izginu ,mi smo Zeljo."
Slavko: "Ma to je to bre. Razbit cemo ih permanentno nasom fizickom spremom i kontranapadima u sustini".
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

čet jun 22, 2017 11:44 pm

SanMan je napisao/la:
čet jun 22, 2017 11:35 pm
Rusmir Cviko bio igrač Čelika ali na Grbavici Željo imo 12 igrača. repect
Uvjek treba igrati srcem.
Onom glupom Medunjaninu nikad neću oprostiti ( i u reprezentaciji ga ne mogu smisliti), sam nas razvalio u lavoru
Ako zanemariš imena u tvojoj prici, vrlo brzo ceš skontati da je to klasicna izdaja.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:48 pm

:rofl1: :placeodsmijeha: :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:50 pm

phpBB [video]

Rezime :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:51 pm

Da li nasi razmisljaju o dolasku kakvog veznjaka?!
Slavko kad je nabrajao, spomenu lijevog beka i to je to.
Pogubno bi bilo ostati s ovim veznim redom i dalje.

Simply Blue
Kontakt:

čet jun 22, 2017 11:56 pm

starigrad je napisao/la:
čet jun 22, 2017 11:43 pm

bez uvrede, ali ne idealiziraj... ja, izasao iz rata, koji sam citavo vrijeme proveo u sarajevu, u jedinici "lasta" i nemam da kupim kilu piletine, koja kosta 5 KM. kakva win-win situacija, ako Zeljo pobjedi, ja i dalje bez piletine :D
Pa ne idealiziram zato sam i napisao ''skoro'' pa win-win :ganja: ...a i nisi precizirao u kakvom okruženju se dočekuje finale, da je situaciji slično ovoj u kojoj si ti bio, onda nema dileme, rasturiti ih pa da im Semir Lobanovski sjedi na klupi :D
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Pompey
Kontakt:

pet jun 23, 2017 12:03 am

storm_raider je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

PS
Kaze da je procitao njihov napad.
:rofl1:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 23, 2017 12:04 am

starigrad je napisao/la:

drug, pricamo o 96., bajramskom turniru.
Ma bilo je u šali za Sport Klub, u današnjem kontekstu, zato je bilo onoliko upitnika :D

storm_raider
Kontakt:

pet jun 23, 2017 12:12 am

starigrad je napisao/la:
pet jun 23, 2017 12:06 am
vjerovatno su ovi stariji skontali ko sam, na osnovu ovoga sto veceras pisem. u sjecanju mi je ostalo da su mi, na toj tekmi, najvise psovali seha (bukijev polubrat) i moj zet (necu ga imenovati, ali jedna od ikona prijeratnog juga).

u meni su te psovke probudile dodatni snagu i volju za pobjedom. jer, znam kako nam se dzelo, pomocu husnije arapovica, ispalio sa drzavnog prvenstva u malom fudbalu, iz kajnja. znao sam da su, pored dzele, hrvatsku "izbjegli" faco, adzem, golman brajlovic... i tada se vratili, puni sebe, niko kao oni. mala dvoarana puna kao sipak i meni je tekma prosla u bunilu, zbog "protivnika" sa druge strane, a Bogami i buke, koja je u pojedinim trenucima bila nesnosljiva. jbg, mala dvorana, regularno, prima cca 1000 gledalaca,, garantujem, da je na toj tekmi bilo dvije hiljade dusa, koje nisu prestajale sa navijanjem, bukom, galamom... i ni danas mi nije jasno kako sam iz tog svega uspjevao izdvojiti one psovke, upucene prema meni.

ja se ne stidim sekunde, igrao za nagradu, kao i ti povratnici, "zvijezde", da imam za kilu piletine, koju cu donijeti kuci, svojoj, pravoj, porodici
:palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

pet jun 23, 2017 12:16 am

Ja bih igrao 100%, al' ne bih slavio gol :D

rodrigo87
Kontakt:

pet jun 23, 2017 12:30 am

starigrad je napisao/la:
pet jun 23, 2017 12:25 am
rodrigo87 je napisao/la:
pet jun 23, 2017 12:16 am
Ja bih igrao 100%, al' ne bih slavio gol :D
jbg, ja sam bio golman, mogao sam samo slaviti kad kakav sut ne zavrsi iza mojih ledja. a, imao je adzem, na toj utakmici, dva slobodnjaka, pogodna za njegovu ljevicu, na srecu, skinuo sam oba suta. isto tako, u zadnoj minuti, faci dodje nekakav balon na volej, ali ga skinuh, nekakvom, neprirodnom spagom. i danas me tetiva zateze od te spage :D
Ti si to rutinski odradio :D

MrkiMedo
Kontakt:

pet jun 23, 2017 12:32 am

phpBB [video]

Rezime :)
Ma nista bez sjevera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava