Ti ko Sinisa Stevanovic, samo sto bi ti siljio za Želju..

Ti ko Sinisa Stevanovic, samo sto bi ti siljio za Želju..
Ti?starigrad je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:06 pmstorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 9:59 pmAko zivim od toga, a u tvojoj konstrukciji zivim, igrao bih za svoj tim i dao bih sve od sebe da pobjedim u toj utakmici. Druzba je druzba, sluzba je sluzba. Da li bih time izdao Zelju? Naravno da ne. Da pojednostavim, ako moram djeci donijeti hljeb na stol, a moram, onda bih igrao za taj hljeb i da njima bude stomak sit. Sve drugo ako bih uradio, izdao bih njih. A za to se zivi i umire.starigrad je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 9:51 pmsad cu malo glumit modela, njegovu pragmaticnost i "zapadne", normalne poglede na zivot i egzistenciju.
postavite se u situaciju, navijac ste Zelje,, na nekom turniru igrate za ekipu "nekonesto". dodjete do finala i, u istom igrate protiv Zelje. ako osvojite 1. mjesto dobijate (ne ekipno, nego pojedinacno) 500 KM nagrade. sta bi ste uradili u toj utakmici? da li biste dali sve od sebe da uzmete tih 500 KM za sebe, igrajuci protiv igraca koji zive od toga i bore se za tu istu nagradu, ili biste, radi toga sto volite Zelju, kao klub, nagradu, bez borbe, prepustili igracima Zelje, koji vas, po svim rezonima, trebaju pojesti na toj utakmici, jer zive od toga?![]()
Da ti odgovorim, mislim sebi da odgovorimstarigrad je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 9:51 pmsad cu malo glumit modela, njegovu pragmaticnost i "zapadne", normalne poglede na zivot i egzistenciju.
postavite se u situaciju, navijac ste Zelje,, na nekom turniru igrate za ekipu "nekonesto". dodjete do finala i, u istom igrate protiv Zelje. ako osvojite 1. mjesto dobijate (ne ekipno, nego pojedinacno) 500 KM nagrade. sta bi ste uradili u toj utakmici? da li biste dali sve od sebe da uzmete tih 500 KM za sebe, igrajuci protiv igraca koji zive od toga i bore se za tu istu nagradu, ili biste, radi toga sto volite Zelju, kao klub, nagradu, bez borbe, prepustili igracima Zelje, koji vas, po svim rezonima, trebaju pojesti na toj utakmici, jer zive od toga?
A to je skoro pa win-win situacija, to bi bilo finale bez nekog velikog pritiska kad znaš od koga ćeš eventualno izgubiti, pa bi sigurno bilo i jednostavije i igrati..ja bih se lično trudio iz sve snage, gdje ćeš veću satisfakciju nego pobijediti nešto što ti je možda i prva asocijacija na fudbal, to bi mi bilo u rangu da Ronaldu Luizu Nazairu de Limi prodaš biciklo.starigrad je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 9:51 pmsad cu malo glumit modela, njegovu pragmaticnost i "zapadne", normalne poglede na zivot i egzistenciju.
postavite se u situaciju, navijac ste Zelje,, na nekom turniru igrate za ekipu "nekonesto". dodjete do finala i, u istom igrate protiv Zelje. ako osvojite 1. mjesto dobijate (ne ekipno, nego pojedinacno) 500 KM nagrade. sta bi ste uradili u toj utakmici? da li biste dali sve od sebe da uzmete tih 500 KM za sebe, igrajuci protiv igraca koji zive od toga i bore se za tu istu nagradu, ili biste, radi toga sto volite Zelju, kao klub, nagradu, bez borbe, prepustili igracima Zelje, koji vas, po svim rezonima, trebaju pojesti na toj utakmici, jer zive od toga?
U finalu svakog turnira se svakako dijele pare popola, a igra samo za trofejstarigrad je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 9:51 pmsad cu malo glumit modela, njegovu pragmaticnost i "zapadne", normalne poglede na zivot i egzistenciju.
Ja bih jos samo nogu slomio Bekricu i sindikalcuModel1964 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:25 pmDa ti odgovorim, mislim sebi da odgovorimstarigrad je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 9:51 pmsad cu malo glumit modela, njegovu pragmaticnost i "zapadne", normalne poglede na zivot i egzistenciju.
postavite se u situaciju, navijac ste Zelje,, na nekom turniru igrate za ekipu "nekonesto". dodjete do finala i, u istom igrate protiv Zelje. ako osvojite 1. mjesto dobijate (ne ekipno, nego pojedinacno) 500 KM nagrade. sta bi ste uradili u toj utakmici? da li biste dali sve od sebe da uzmete tih 500 KM za sebe, igrajuci protiv igraca koji zive od toga i bore se za tu istu nagradu, ili biste, radi toga sto volite Zelju, kao klub, nagradu, bez borbe, prepustili igracima Zelje, koji vas, po svim rezonima, trebaju pojesti na toj utakmici, jer zive od toga?![]()
Uzeo bih tih pet stoja ko od šale jer sam bolji od ovih đuturuma, odnosno profesionalnih amatera. Nisam profi sa loptom, zrađujem na druge nacine, lopta mi je hobi. Kada neko ima hobi znaci da nije kokuz. Kokuz neJma hobi. Sa tom lovom bi kupio godišnje raji za jug da ta ista raja može skidati dresEve ovim đuturumima.
Ako bi nedaj bože biJo kokuz onda je odgovor ..... isti![]()
Čefurji raus!storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:28 pmPitanje nije bilo upuceno naturalizovanim Slovencima. Hvala lijepo.![]()
![]()
Ocekivao sam od tebe neki zesci odgovor. Sta Banovici ucinise od onakvog buntovnika...Model1964 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:44 pmČefurji raus!storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:28 pmPitanje nije bilo upuceno naturalizovanim Slovencima. Hvala lijepo.![]()
![]()
![]()
storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:49 pmOcekivao sam od tebe neki zesci odgovor. Sta Banovici ucinise od onakvog buntovnika...Model1964 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:44 pmČefurji raus!storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:28 pmPitanje nije bilo upuceno naturalizovanim Slovencima. Hvala lijepo.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti kao @gavran.
prije Banovica:
poslije Banovica:Spoiler:
Spoiler:
Samo ti izazivajstorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:49 pmOcekivao sam od tebe neki zesci odgovor. Sta Banovici ucinise od onakvog buntovnika...Model1964 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:44 pmČefurji raus!storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 10:28 pmPitanje nije bilo upuceno naturalizovanim Slovencima. Hvala lijepo.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti kao @gavran.
prije Banovica:
poslije Banovica:Spoiler:
Spoiler:![]()