pile87 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 3:44 pm
mirzza je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 3:39 pm
pile87 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 3:36 pm
Strasno, zer ne. A svake godine dovedemo nekoga kad pocne liga.
Pile, bit ce strasno kada nas neko natambura u prvom pretkolu. Bit ce 1001 na svakoga, a do tada je sve divno bajno, fenomenalno.
Nemas spica, nemas lijevog beka, nemas stopera 2 hefte do euro tekme. Krasno li je.
Nije krasno ali ponasamo se kao da nas nikad niko nije natamburao u evropi u cemu je problem jel brzo zaboravljamo ili sta ?
Od ovih patuljaka, nikad niko. Ruku na srce. Strasno jeste jel od cijele odbrane imas samo desnog beka, a hoces da igras evropu.
Kriminalno je to da forsiras Bogicevica, da cekas Kostica pa ga odjednom ne zelis, da Kerli das prostor od 6 mjeseci, da potpises Jahica i da lezi i prima pare, da Kemu zapostavis.
Strasno je i da 2 godine nismo u stanju naci lijevog beka nakon Kvesica, mislim vise zalosno.
Ne znam koji je plan bio, ali je na kraju ispalo kriminalno, ekipe ni na mapi, a valja to uigrati.
Evo i za tebe storme, kada smo ispali od slabije ekipe ili hajde mi reci kad imas spor jezik a pamcenje kornjace kada smo imali slabiju ekipu u evropi. Ovako nepopunjenu?
Prije 3 godine sa Adzemom sam naveo da smo bili losi ali da nas je Dado izvuko iz govana i prosli smo crnogorce.
Jel sramota da nemas 3/4 odbrane 14 dana pred euro tekmu.
Za mene jeste, a za vas nije. Kad mislis uigrati odbranu ili ce veliki mag to uspjeti u dva treninga, ili ce stameni inteligentni stoper Bogicevic nositi odbranu i dalje.