sajo10 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 2:58 pm
mirzza je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 2:53 pm
Bravo Sergejevicu. Treba deckima dati sansu, neki od njih ce raditi na ispravljanju svojih gresaka, drugi nece. Prvi ce putem Amira, Dzeke, Baje, a drugi putem Dzipa i slicnih dzipica.
Draze mi je gledati Dadu nego Markovica i draze Dzenisa na klupi nego Nikolica a mislim da su i jeftiniji od ovih pojacanja.
Mujagic da je bio na klupi dao bi vise golova nego Stevo Nikolic kojeg jako postujem, i igru koju ima kada udje i profesionalan odnos prema dresu i sve, ali mislim da sa svojim godinama i primanjima koje ima jednostavno pojeo mjesto Mujagi.
Volio bih vidjeti u vezi Ugljesu i Dadu, makar pripremnu tekmu i dodati im Blagoju cisto da vidimo na sta bi to licilo jer njih dvojica kada hoce imaju dosta prostora za napredak.
Iako pile kojeg isto tako uvazavam kaze da su prnuli u sisu, ja kazem da su i Markovic i Blagoje i Husic, Bevab, Toskas i kompanija prdili po sisama godinama pa se skrasise u Zelji.
Od tih prdaca u sisu vise volim gledati domace nego otpadke koji su ovdje dosli samo da poberu pare.
Haha pa ako je ikome data sansa, to je Sadikovicu i Beganovicu haha. Zajedno imaju skoro 150 nastupa za klub. Amir je dosta bilo dvadesetak meceva da se proda za milion km. Nemojte biti naivni. Pravog talenta prepoznas poslije jednog meca i vidis ima li tu potencijala ili ne. Ali eto kod nas neko nabije 50 nastupa i opet mu se sansa nije dala hahaha. Oj Boze
A eto nek cemo mi dati sansu Bekricu, Bogicevicu, Zebi po milioniti put. Koliko oni nastupa imaju?
Dadosmo Bogicevicu drugu i trecu mladost, dadosmo mu traku oko ruke a tuzio nas malo prije toga.
Kakav smo samo talenat i potencijal prepoznali u Sanelu Jahicu. Mozda da igra za veterane i za koje pare igra i prima taj isti Jahic i do kada ce ih primati?
Ili cemo dovesti Markovica pljusnuti mu pare ili Secerovica, Lazica i kompaniju. Tu smo sigurno prepoznali potencijal u njima.
Dado je igrao u generaciji koja je bila na rubu opstanka. Zabio je gol crnogorcima dole na osnovu kojeg smo prezivjeli, zatim odigrao onu evropu na visokom nivou.
Dzenis dao gol ferencu, donio nam ko zna koliko radost i hajmo ih pljunuti. Za koliko su oni igrali tada, za par stoja to se zna, a koliko su klepili Secerovici, Pozderi, Hervasi, Bevabi, Husici i slicni.
Skloni ih u stranu da igra Secer, Lazic, Stevo penzioner, Pozder, tako je bilo. Skloni Memiju da nam igra Sinisa, al eto posto cemo ga prodavati stavi ga na lijevo krilo, kao sto onaj rece Dadi mozes na stopera.
Opet kazem, ako ne mozemo dovesti bolje, a ocito je da ne mozemo, draze mi je gledati Dzenisa nego Nikolica i Dadu nego plejadu losih veznjaka koji se kriju od lopte.
Svi koji zive u nadi da ce igrati i forsirati se Hasanovic pored Nikolica, ili Saban pored Markovica i Blagoje, zive u zabludi po do sada vidjenom u prethodne 3 polusezone.
Govorio sam mjescima ovdje, ako vec hocemo kurs da podmladimo nasom djecom koja imaju kvalitet, Adzema ukljuciti u strucni stab jer taj zna sa mladim, on je afirmisao sve sto smo prodali. A mi prikljucimo Harisa Alihodzica, uradimo harakiri.