Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 3:27 pm

sergejevic je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:20 pm
Pa data im je sansa i zavrsili su na drugom mjestu, a znamo svi da su pitari cijelo jedno prvenstvo poklopili da zavrse na prvom mjestu. Haha. Pored toga su i igrali lopte, moglo se nesto vidjeti na terenu. Haha. A sta danas gledamo? Haha.
@ponosannavas
Ja se sjecam bas jedne situacije kada je Amir izgubio loptu, bas kao Jovan u Tuzli, ako se ne varam. Opet kazem ne treba to shvatiti bukvalno. Da bi napravio nesto moras grijesiti. Mozda nisu Dado i Dzenis kvalitet Amira i Bajica, ali vala nisu ni Secerovic ili Pozder. Kako neko napisa koliko je to Dzenis dobio utakmica da odigra u spicu?
Dado, Dzenis i Memija eto nisu sposobni za nesto vise. Dobro.
Nisu ni Mujagic, Zeric i Osmankovic. Dobro.
Sutra nece biti ni Sabanadzovic, Hrvanovic, Besirevic.
Recimo ta djeca su se nosila s juniorima Salzburga i borili se do kraja s njima. Oni neki dan protiv Dinama. Za par godina iz tih generacija djecaci ce igrati za Lyon, Salke, neki mozda cak za Liverpool ili Real, a mi cemo dovoditi otpisane iz Serifa i Zalgirisa (kako se vec zove taj litvanski gigant) da igraju umjesto nasih djecaka.
Mi smo u toj generaciji imali par izvanserijskih igrača oji su nas nosili i oni su napravili i prave karijere ostali iz te generacije su tu gdje jesu znači nula. Nema svaka generacija iznad prosječne igrače da idu u prvi tim. I ove što spominjete su već u godinama sa stotinjak utakmica u nogama i opet ništa od njih. Vi se stalno vraćate na tu generaciju ali ni u Barci svaka generacija nije dobra i za prvog tima a kamoli kod nas.

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:27 pm

Pa data im je sansa i zavrsili su na drugom mjestu, a znamo svi da su pitari cijelo jedno prvenstvo poklopili da zavrse na prvom mjestu. Haha. Pored toga su i igrali lopte, moglo se nesto vidjeti na terenu. Haha. A sta danas gledamo? Haha.
@ponosannavas
Ja se sjecam bas jedne situacije kada je Amir izgubio loptu, bas kao Jovan u Tuzli, ako se ne varam. Opet kazem ne treba to shvatiti bukvalno. Da bi napravio nesto moras grijesiti. Mozda nisu Dado i Dzenis kvalitet Amira i Bajica, ali vala nisu ni Secerovic ili Pozder. Kako neko napisa koliko je to Dzenis dobio utakmica da odigra u spicu?
Dado, Dzenis i Memija eto nisu sposobni za nesto vise. Dobro.
Nisu ni Mujagic, Zeric i Osmankovic. Dobro.
Sutra nece biti ni Sabanadzovic, Hrvanovic, Besirevic.
Recimo ta djeca su se nosila s juniorima Salzburga i borili se do kraja s njima. Oni neki dan protiv Dinama. Za par godina iz tih generacija djecaci ce igrati za Lyon, Salke, neki mozda cak za Liverpool ili Real, a mi cemo dovoditi otpisane iz Serifa i Zalgirisa (kako se vec zove taj litvanski gigant) da igraju umjesto nasih djecaka.
A sto trpas Zerica i Osmakovica sa Dadom i Dzenisom u isti kos. Dvojica su vec propali igraci, zbog toga sto nisu dobili sansu na Grbavici, zbog toga sto nisu dovoljno radili na sebi, zbog menadzera i njihovog ubleharanja i tako bi mogao nabrajati do sutra. Uglavnom veliki dio krivice sto nisu nista napravili je njihov taman da su ih svi mrzili na Grbavici a svi znamo da je to daleko od istine.
Dok vrijeme druge dvojice tek dolazi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

FKZ1921
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:28 pm

Realno je da o igrackim kvalitetima Dade i Dzenisa imamo razlicita misljenja. I nema smisla o tome razglabati...Sta je bit?Oni su paradigma jednog pogresnog pristupa u strucnom segmentu opcenito,a posebno u transfer politici,koji je prisutan u klubu u posljednjih godinu ipo.
Vrlo je moguce da bi danas i Amira pominjali u tom kontekstu da nije otisao u januaru 2016.g jer je vec na pripremama u Medjugorju bilo jasno kakav kurs se zauzima po pitanju igrackog kadra. Neki dolasci su vec bili realizovani,neki najavljivani i njemu je postalo jasno sta je moguci scenarij. I bio je ekplicitan da ide. Po svaku cijenu.
I sreca za klub de se tad realizovao taj transfer uz solidno obestecenje i odlican procenat od naredne prodaje.

cikazubo
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:29 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:17 pm
Sta predlazete vi sto kazete da ne znamo kud gonimo? :)
Dovesti nekog ko je osvojio npr 17 trofeja sa Željom :D

Trebaju malo svi spustiti loptu, po meni sada se radi drugačije nego u prošloj sezoni, za početak trener nije dobio nogu i nećemo imati ogroman protok igrača kao u prethodnim prelaznim rokovima, biće odlazaka i dolazaka ali ne kao i ranije kako stvari sada stoje. Potpisaće se najbolji juniori, u prvih 11 ćemo imati Vecu i Kemu 99%, ko zna možda i novi ugovor Hasanovića znači da se probija led i sa njim na DMF, Žerić će sigurno dobijati puno više prostora, a vidjećemo kakvi su planovi s Beširovićem, Hajdarevićem i Šabanadžovićem koji su sigurno odlični talenti pogotovu mali Anel. Hrvanović, Džindo, Velić ne znam hoće li potpisivati i ako potpišu koliko će im se pružiti šansa, ali sigurno je da ćemo imati bar 2-3-4 (ovisno od Dine i Žerića) proizvoda vlastite škole u prvih 11, onda trudimo se da ponudimo Miri koliko je moguće dobre uslove da zadržimo na kraju krajeva najboljeg igrača ekipe, pojačanja o kojim se špekuliše nisu neka "aman" imena već mlađi igrači kojima je pravo vrijeme da dođu u klub kao što je Željo i koji nisu skupi kao neki povratnici koji kao dolaze da završe karijeru u voljenom klubu a skuplji su od svih ostalih u rosteru. Meni to sve govori da se prilično naučilo iz vlastitih grešaka, vidjećemo kako će na kraju sve ispasti.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon jun 12, 2017 3:33 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:29 pm

pile87 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:15 pm
Ma ljudi uozbiljite se. Treba vam bit jasno da Zeljo lose radi i to je 100%.
Eto ne moram ja rec, recite ja nisam strucnjak, al ljudi koji su u tom poslu koji su dio svega i znaju bolje sigurno od svih nas, govore da Zeljo ne radi dobro.
Samo je stvar sto to neko nece priznati sebi i tjesi se, eto daj ovaj, daj jos koji prelazni, bit ce bolje. Opravdava se svaki potez, a ti su nas potezi doveli do ovog sada.

Ne znam sta je rjesenje, ko moze doci i uspostaviti sistem i poboljsati stvari, ali ovako nece biti bolje.
Ja se slazem sa tim ljudim da mi ne radimo dobro bar ne onako kako bi ja volio da radimo ali budimo posteni i recimo da to treje od kraja rata pa na ovamo i to bez obzira ko je bio u klubu.
Pile u to necu ulaziti, nit sam uopce htio reci ovaj je bolji ovaj je losiji.
Samo zelim reci da ne radimo dobro, dok su neki drugi klubovi ispred nas u tom segmentu.
To je najgore, sto mi nismo ni sada nismo bolji kolko smo trebali biti u odnosu prije 20 godina.
Dok se nesto drastino ne promjeni, nesto smisleno ne uradi, i dalje cemo kaskati za drugima i vjerovatno jos cekati na neke radosti i dominacije.

@Veteran, ne bih imenovao, ali mogu reci da su to igraci koji su upoznati s ligom i radnici koji se "vode" da znaju od nas prosjenih navijaca.
A u biti, ti kazes da nije dobro, znaci da i ti to vidis, a hajmo reci nisi toliko strucan i upucen. Razumijes sta hocu reci.
JA bi najradije da ja znam ko je rjesenje, ko su ti koji ce povuci prave poteze, ali ne znam. Valjda neko zna, valjda se potrefi, ne znam stvarno. Samo je vidljivo i meni i tebi da nije dobro.
Svako dobro. Teska je ovo tema.

D.B.Cooper

pon jun 12, 2017 3:34 pm

Koje rasulo u klubu ,nikog ne dovodimo , evropa za koju sedmicu u kojoj cemo se ko po obicaju obrukat... Sto je najgore neko kazu **** Evropu napadamo titulu , koju bolan titulu igaraca nismo doveli a danas ljekarski bio a sutra prozivka. Dzaba Evropa na Grbavici kad je upitan i prolaz u 2 pretkolo.

damirfile
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:35 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Realno je da o igrackim kvalitetima Dade i Dzenisa imamo razlicita misljenja. I nema smisla o tome razglabati...Sta je bit?Oni su paradigma jednog pogresnog pristupa u strucnom segmentu opcenito,a posebno u transfer politici,koji je prisutan u klubu u posljednjih godinu ipo.
Vrlo je moguce da bi danas i Amira pominjali u tom kontekstu da nije otisao u januaru 2016.g jer je vec na pripremama u Medjugorju bilo jasno kakav kurs se zauzima po pitanju igrackog kadra. Neki dolasci su vec bili realizovani,neki najavljivani i njemu je postalo jasno sta je moguci scenarij. I bio je ekplicitan da ide. Po svaku cijenu.
I sreca za klub de se tad realizovao taj transfer uz solidno obestecenje i odlican procenat od naredne prodaje.
Posljednju godinu i to :rofl: to nam prije godinu ipo cvale ruze ili je to bila dobra generacija odnosno par igraca.

sergejevic

rodrigo87 je napisao/la:
Predlazem da se nabije nogom Bekric, Zeba, Nikolic, Bogicevic, Zakaric, Crnov, Markovic, Ugljesa. Stojanovic, Kerla, Lendric i Stevanovic su valjda vec bivsi igraci. To je 12 igraca.
Vedran na golu, Sinisa desno, stoperi Kemo i Graovac, dovesti konacno Subica.
Dovesti Dinu Besirevica ili Ordagica, pored njega na zadnje vezne Hasanovica, Sabanadzovica ili Hajdarevica.
Dovesti Ramovica na prednjeg veznog, pored njega Zerica.
Doveli smo izgleda Zeca, ako je moguce zadrzati Stevanovica, prikljuciti Hrvanovica. Ukoliko ode Stevanovic dovesti krilo.
Dovesti napadaca, pored njega Dzenisa zadrzati.

Na klupi:
Bobic
Stanic i Besirevic kao bekovi.
Dovesti jednog stopera iz nase lige da bude 3. ili 4. opcija ili ostaviti Bogicevica.
Blagojevic, Hasanovic i Hajdarevic kao vezni.
Dado koji moze igrati sve u vezi.
Zeric koji moze i na krilu igrati.
Dzenis.

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:36 pm

D.B.Cooper je napisao/la:
Koje rasulo u klubu ,nikog ne dovodimo , evropa za koju sedmicu u kojoj cemo se ko po obicaju obrukat... Sto je najgore neko kazu **** Evropu napadamo titulu , koju bolan titulu igaraca nismo doveli a danas ljekarski bio a sutra prozivka. Dzaba Evropa na Grbavici kad je upitan i prolaz u 2 pretkolo.
Strasno, zer ne. A svake godine dovedemo nekoga kad pocne liga.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

storm_raider
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:37 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Oni su paradigma svog pogresnog pristupa i nerada. Nicega viseg. Koliko god to smetalo nekome ili ne, to je jedina istina.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Veteran1965
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:38 pm

Brkoo je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:21 pm
@Jaozinho, Los ti je primjer jer Dzenis sekunde jedne nije radio na sebi. Poslije gola protiv Ferenca lik se totalno promijenio, umislio da je zvijezda. U ovoj ekipi iz Jajca nije nista pokazao. Sa Dadom je ko preslikano, odigrao dobro evropu i to je to. Jedina dvojca koja su zasluzila minute prosle sezone su Osmankovic i Zeric. Zeric se mora posvetiti fudbalu ako zeli da napreduje a ne da se opija, tuzno i zalosno. I onda se cude sto stagnira. Zasto ne radi na sebi?

Treba shvatiti da nisu svi juniori talentovani i da nemaju svi predispozicije za prvi tim. Ima generacija u kojoj nece biti nijednog igraca za seniorski tim a ima generacija kada ce par igraca moci igrati za seniore. Evo sad imamo par juniora koje vrijedi istrpiti malo da bi od njih dobili odlicne igrace. Ako Slavko ne bude forsirao Osmankovica a ne bude dao sansu i Sabanadzovicu i ostalim talentima onda nek sam podnese ostavku. Prije nego sto im se da sansa prvo moraju potpisati visegodisnje profesionalne ugovore. Govore za malog Sabanadzovica da ga vidjaju da trci po Vilsu, takvi igraci uglavnom i naprave uspjeh.Svjestan je Anel a vjerovatno mu je i otac pricao da se samo sa radom moze nesto napraviti. Dzaba nekom igracu i talenat kad ti je nesto drugo vaznije od fudbala, a to drugo su u vecini slucajeva neki poroci..

Jos jedna stvar ne bi trebali lose igrace opravdavati drugim losim igracima u fazonu **** markovica daj dinu hasanovica on ce se boriti. Obojcu bih nabio iz kluba, i dodao i bekrica i sinisu, bogicevica itd. Ako ne mozemo na nekoj poziciji dovesti pojacanje onda ako postoji neki junior koji je talentovan treba da dobije sansu a ne da se dovode polovnjaci poput markovica, sinise i ostalih. Kad pomislim da smo u vezi igrali sa Zebom, Bekricem i Markovicem glava me toliko boli da je to strasno. Svi napreduju i igraju moderno i brzo samo mi sa usporenim snimcima hocemo neki rezultat..
Kada Željo da igrača na posudbu u neki Metalege ili Krško ja kao laik očekujem da ti momci budu ljuti i našpanovani . Očekujem da budu puni želje, snage i energije da u novoj sredini pokažu da su treneri u Želji napravili grešku i nisu bili pravedni prema njima. Kako su prošli najjaču školu u državi, očekujem da u tim klubovima izdominiraju, zabijaju golove, asistencije, budu nosioci igre, odlučuju utakmice i da onda sa obrazom dođu kući uz osmjeh i dokaz da su u klubu pogriješili, i da imaju kapacitet i potencijal da se u Želji bore za prvih 11. Toliko o posudbama. Druga su stvar igrači koji nisu došli do prvog tima, a prozivani su ovdje kao veliki talenti, gdje oni završiše? Ili igrači sa kojima smo raskinuli ugovore s kim smo se to zayebali i ko je to nešto poslije Želje napravio? Da ne bi bilo da sam protiv naše djece fulali smo sa dovođenjima i te kako. Samo sjećam se svršavanja na mnoge od tih igrača. Svekolike forumske mase. U trans smo padali na imena Zahirovića, Bevaba, Uglješe...na video kompilacije Pozdera i sličnih. Fkt nemamo mjere kolektivno. I iz dana u dan sam sve ubjeđeniji da mi bez obzira što su mnogi ovdje i sami trenirali, što imamo na stotine pregledanih utakmica veze o fudbalu nemamo.
To je sport u kojem treba u svakom momentu da igra najspremnijih 11 momaka. Nema veze ko su, odakle, ko im je manager, uvijek moraju igrati najspremniji. Djeca ili starci, trener bira ekipu koja može pružiti najviše. I to je sva poenta. Sa najboljim dolaze rezultati, zatim publika, pa sponzori....i tako to funkcioniše. I sa djecom i bez njih...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

mirzza
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:39 pm

pile87 je napisao/la:
Pile, bit ce strasno kada nas neko natambura u prvom pretkolu. Bit ce 1001 na svakoga, a do tada je sve divno bajno, fenomenalno.
Nemas spica, nemas lijevog beka, nemas stopera 2 hefte do euro tekme. Krasno li je.

rodrigo87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:40 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Predlazem da se nabije nogom Bekric, Zeba, Nikolic, Bogicevic, Zakaric, Crnov, Markovic, Ugljesa. Stojanovic, Kerla, Lendric i Stevanovic su valjda vec bivsi igraci. To je 12 igraca.
Dovesti Dinu Besirevica ili Ordagica, pored njega na zadnje vezne Hasanovica, Sabanadzovica ili Hajdarevica.
Doveli smo izgleda Zeca, ako je moguce zadrzati Stevanovica, prikljuciti Hrvanovica. Ukoliko ode Stevanovic dovesti krilo.

Na klupi:
Bobic
Dovesti jednog stopera iz nase lige da bude 3. ili 4. opcija ili ostaviti Bogicevica.
Dzenis.
Pa eto, otprilike ce i biti tako. Samo sto ce ostati Zakaric i Crnov. Ja bih rekao da je bolje da Sabanadzovic ili Hajdarevic pocinju od pocetka sezone odmah uz Blagojevica i naprijed recimo Ramovica. Ukoliko bi dosao jos neko uz Ramovica, puno manje mjesta bi bilo za gore pomenuti juniorski dvojac.

Reha1921
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:41 pm

Mladi veznjak je za naš portal otkrio da bi se želio otisnuti u fudbalske avanture van granica Bosne i Hercegovine, ali da to neće uraditi pod svaku cijenu.

”Naravno da bih želio otići vani i igrati fudbal te tako steći nova iskustva u svojoj karijeri. Međutim, prevashodno trebaju da se uklope neke kockice, odnosno da stigne ponuda koja će zadovoljiti apetite mene i kluba, pa bi se tek u tim okolnostima odlučio na odlazak. Prpreme za narednu sezonu počinju za tri dana i ja ću se, sasvim sigurno, pojaviti na prozivci.”

Beširović je već duže vrijeme na meti sarajevskog Željezničara, Plavi čine sve napore kako bi ovog igrača sredine terena vidjeli na Grbavici. O eventualnom transferu kaže:

”U kontaktu sam sa ljudima iz Željezničara, vjerujte da mi imponuje što se jedan tako veliki klub interesuje za mene. Ali, kao što rekoh imam druge planove, a to je odlazak u inostranstvo”, zaključio Beširović u izjavi za misamosjedimouredakciji.ba.

mirzoni1921
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:41 pm

Veteran1965 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:38 pm
Brkoo je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:21 pm
@Jaozinho, Los ti je primjer jer Dzenis sekunde jedne nije radio na sebi. Poslije gola protiv Ferenca lik se totalno promijenio, umislio da je zvijezda. U ovoj ekipi iz Jajca nije nista pokazao. Sa Dadom je ko preslikano, odigrao dobro evropu i to je to. Jedina dvojca koja su zasluzila minute prosle sezone su Osmankovic i Zeric. Zeric se mora posvetiti fudbalu ako zeli da napreduje a ne da se opija, tuzno i zalosno. I onda se cude sto stagnira. Zasto ne radi na sebi?

Treba shvatiti da nisu svi juniori talentovani i da nemaju svi predispozicije za prvi tim. Ima generacija u kojoj nece biti nijednog igraca za seniorski tim a ima generacija kada ce par igraca moci igrati za seniore. Evo sad imamo par juniora koje vrijedi istrpiti malo da bi od njih dobili odlicne igrace. Ako Slavko ne bude forsirao Osmankovica a ne bude dao sansu i Sabanadzovicu i ostalim talentima onda nek sam podnese ostavku. Prije nego sto im se da sansa prvo moraju potpisati visegodisnje profesionalne ugovore. Govore za malog Sabanadzovica da ga vidjaju da trci po Vilsu, takvi igraci uglavnom i naprave uspjeh.Svjestan je Anel a vjerovatno mu je i otac pricao da se samo sa radom moze nesto napraviti. Dzaba nekom igracu i talenat kad ti je nesto drugo vaznije od fudbala, a to drugo su u vecini slucajeva neki poroci..

Jos jedna stvar ne bi trebali lose igrace opravdavati drugim losim igracima u fazonu **** markovica daj dinu hasanovica on ce se boriti. Obojcu bih nabio iz kluba, i dodao i bekrica i sinisu, bogicevica itd. Ako ne mozemo na nekoj poziciji dovesti pojacanje onda ako postoji neki junior koji je talentovan treba da dobije sansu a ne da se dovode polovnjaci poput markovica, sinise i ostalih. Kad pomislim da smo u vezi igrali sa Zebom, Bekricem i Markovicem glava me toliko boli da je to strasno. Svi napreduju i igraju moderno i brzo samo mi sa usporenim snimcima hocemo neki rezultat..
Kada Željo da igrača na posudbu u neki Metalege ili Krško ja kao laik očekujem da ti momci budu ljuti i našpanovani . Očekujem da budu puni želje, snage i energije da u novoj sredini pokažu da su treneri u Želji napravili grešku i nisu bili pravedni prema njima. Kako su prošli najjaču školu u državi, očekujem da u tim klubovima izdominiraju, zabijaju golove, asistencije, budu nosioci igre, odlučuju utakmice i da onda sa obrazom dođu kući uz osmjeh i dokaz da su u klubu pogriješili, i da imaju kapacitet i potencijal da se u Želji bore za prvih 11. Toliko o posudbama. Druga su stvar igrači koji nisu došli do prvog tima, a prozivani su ovdje kao veliki talenti, gdje oni završiše? Ili igrači sa kojima smo raskinuli ugovore s kim smo se to zayebali i ko je to nešto poslije Želje napravio? Da ne bi bilo da sam protiv naše djece fulali smo sa dovođenjima i te kako. Samo sjećam se svršavanja na mnoge od tih igrača. Svekolike forumske mase. U trans smo padali na imena Zahirovića, Bevaba, Uglješe...na video kompilacije Pozdera i sličnih. Fkt nemamo mjere kolektivno. I iz dana u dan sam sve ubjeđeniji da mi bez obzira što su mnogi ovdje i sami trenirali, što imamo na stotine pregledanih utakmica veze o fudbalu nemamo.
To je sport u kojem treba u svakom momentu da igra najspremnijih 11 momaka. Nema veze ko su, odakle, ko im je manager, uvijek moraju igrati najspremniji. Djeca ili starci, trener bira ekipu koja može pružiti najviše. I to je sva poenta. Sa najboljim dolaze rezultati, zatim publika, pa sponzori....i tako to funkcioniše. I sa djecom i bez njih...
+1

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:42 pm

Ajmo malo sacekati sa zakljuccima, ni prozivka jos nije bila, a pogotovo se nije otislo na pripreme. Takva nam je liga da igraci dolaze i u julu, jer cekas ih da vide hoce li otici ko u inostranstvo.
Nadam se da cemo vec u Kupresu imati tih par novih igraca na pozicijama gdje skripi i idemo polako u novu sezonu. Stvarno se nadam da na neke igrace vise necemo racunati jer uzimaju dzaba mjesto drugima

@cikazubo
vjeruj da mi je lakse zamisliti Hasanovica u prvoj postavi nego neke druge igrace. Siguran sam da nije bez razloga dobio novi ugovor, momak naporno radi i to je za svaku pohvalu. Nije ekstra talentovan, ali uz dobar rad ljudi iz strucnog staba s njim moze napredovati. Svi bi mi Dinu Besirevica, a Slavko kad je dolazio u Radnik htio ga 'otjerati' jer je licio na sve osim na fudbalera. Stvarno se nadam da ce pored Cice jos neko pojacati strucni stab, pogotovo neko ko bi bio dobar sa usmjeravanjem omladine u ekipi
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:44 pm

mirzza je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:39 pm
pile87 je napisao/la:
Pile, bit ce strasno kada nas neko natambura u prvom pretkolu. Bit ce 1001 na svakoga, a do tada je sve divno bajno, fenomenalno.
Nemas spica, nemas lijevog beka, nemas stopera 2 hefte do euro tekme. Krasno li je.
Nije krasno ali ponasamo se kao da nas nikad niko nije natamburao u evropi u cemu je problem jel brzo zaboravljamo ili sta ?
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

sergejevic

pon jun 12, 2017 3:46 pm

Ma bitno je da ima boomova i pokoje mladunce domacih zivotinja.

D.B.Cooper

pon jun 12, 2017 3:48 pm

Pa mozel se ista promjeniti u vezi iskoraka u Evropi , ostavimo Miru I Lendrica , dovedemo jos 2 3 provjerena igraca i 100% sam siguran da cemo doci do 3 pretkola.

avlami97
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:48 pm

rodrigo87 je napisao/la:

Na klupi:
Bobic
Dzenis.
Pa to nismo mogli uraditi kada smo od Džeke dobili 2 miliona KM, od prodaje Bekrića, Višće, Šehića, Zolotića, Hodžića, Adilovića...jo 4 miliona KM. Svake godine igrali Evropu i tu zaradili 3 miliona KM. I u tom periodu se još pride zadužili najmanje 3 miliona KM. Znači najmanje 12 miliona KM. I dobro znaš da nismo plaćali Državi njihovo, niti smo renovirali-gradili stadion. Radili smo na crno, lova življak, solarno kako u prvom timu tako i u Omladinskom pogonu. Kako to sada izvesti, a poslujemo na sasvim drugačiji način. Po meni pametniji, a ako ne pametniji onda bar u skladu za zakonskom legislativom.

Što se dječurlije tiče - slažem se.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava