Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 7:46 pm

Ne želim da vjerujem u te stvari, ali sve je moguće.
Kad je došao složio sam se sa većinom da ga treba pustiti da radi pa ćemo ocjenjivati, međutim za manje od godinu dana toliko je igrača potpisalo i već otišlo za vrijeme njegovog mandata da je to fascinantno, cifru ne znam ali ne mogu ni zamisliti koliko smo izgubili na tim raskidima, ako se dese sad i ovi penali sa Musom o kojim se priča opet je to dijelom i njegova odgovornost, a na stranu što je pitar, što sam kaže da 10 godina nije pratio domaću ligu, što je skoro bio kandidat za vijećnika u starom gradu ispred SDA, i što je prije par godina bio dio onog tima za spas ili kako se već zvalo to tijelo u FKs..

djoxxx1921
Kontakt:

sri maj 31, 2017 7:49 pm

Napumpa nas gavran, ne vadi :D

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 7:51 pm

F5
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

starigrad je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sri maj 31, 2017 7:40 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:00 pm
Ko se ugradjuje? Cenan ili? Teske su to optuzbe. Ako ima istine onda je sva prica o stabilnosti i transparentnosti obicna ubleha.
Mislim na Ćenana naravno. Da sam vidio šta radi i da sam 100% siguran, nisam. Ono što sigurno znam je da je zadužen do guše i da nam potpisuju levati koji raskidaju za par mjeseci ugovore i mislim da to nije ok. Kad tome dodam da je on mahalac, Slavko gospodin sa strane, a Uprava se u igrače i fudbal razumije k'o Mara u kriv ku.ac, sumnja da je njegova zadnja pri dovođenju igrača je 100% opravdana. Čak sam čuo da apsolutno ne želi da kontaktira nijednog igrača kako bi Slavko ostao na tankom ledu, ali to stvarno ne znam da li je tačno. Navodno je Subića proglasio preskupim bez da je ikog kontaktirao, ali o tom potom
pa, kako ce se ugraditi, ako nikoga ne kontaktira?
Hahahahahahahahhaahahahah
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

Nakon što smo se ugasili 10 puta, sad smo se počeli ugrađivati :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 31, 2017 7:53 pm

gavran se unbanovo da bi nam dao informacije, respect
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 7:55 pm

Ko li nam je to otisao iz kluba? :11:
Slomih f5
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri maj 31, 2017 7:56 pm

Stvarno ako sad zvanicna nista ne objavi gavrana liferovati u Giblatar.. vise ocekujem boom na zvnicnoj neko boom za vrijeme iftara
Srcu draga, boja PLAVA !

Bosnia

Oglasili se iz FK Željezničar | Veliki broj netačnih informacija kruže o našem klubu

Iz službe za odnose s javnošću Fudbalskog kluba Željezničar danas su se oglasili saopćenjem u kojem se navodi da je "proteklih nekoliko dana u medijima objavljen veliki broj netačnih informacija u vezi sa FK Željezničar".

- Zbog toga vam savjetujemo da prije objave provjerite tačnost informacije u PR službi FK Željezničar, koja vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. S velikom većinom medijskih partnera i medijskih kuća koje prate naš Klub, saradnja je do sada bila na vrhunskom nivou i nadamo se da će tako biti i ubuduće - navodi se u ostatku ovoj saopćenja.
Moze jeda prijedlog nasoj upravi i ko je blizak klubu neka im prenese ovo:

Ko nastavi objavljivati lazne informacije u klubu, njih proglasiti "persona (medijska kuca) non grata" u i oko Grbavice. Dakle svi imaju mogucnost da provjere sve informacije vezane za Zeljeznicar tako sto ce se javiti direktno klubu... i ako pored toga nastave objavljivati lazi i obmane, jednostavno zabraniti im ulazak na posjed FK Zeljeznicara i neka pjevaju borbene poslije!

Ha ja

Grbavica
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Nakon što smo se ugasili 10 puta, sad smo se počeli ugrađivati :D
Ugradjujemo se tako sto nikog ne kontaktiramo :rofl1: pa ovo je genijalno

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 7:57 pm

starigrad je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sri maj 31, 2017 7:40 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:00 pm

Ko se ugradjuje? Cenan ili? Teske su to optuzbe. Ako ima istine onda je sva prica o stabilnosti i transparentnosti obicna ubleha.
Mislim na Ćenana naravno. Da sam vidio šta radi i da sam 100% siguran, nisam. Ono što sigurno znam je da je zadužen do guše i da nam potpisuju levati koji raskidaju za par mjeseci ugovore i mislim da to nije ok. Kad tome dodam da je on mahalac, Slavko gospodin sa strane, a Uprava se u igrače i fudbal razumije k'o Mara u kriv ku.ac, sumnja da je njegova zadnja pri dovođenju igrača je 100% opravdana. Čak sam čuo da apsolutno ne želi da kontaktira nijednog igrača kako bi Slavko ostao na tankom ledu, ali to stvarno ne znam da li je tačno. Navodno je Subića proglasio preskupim bez da je ikog kontaktirao, ali o tom potom
pa, kako ce se ugraditi, ako nikoga ne kontaktira?
Ne kontaktira Slavkine želje, svoje možda da

Model1964

sri maj 31, 2017 8:01 pm

Grbavica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Nakon što smo se ugasili 10 puta, sad smo se počeli ugrađivati :D

Kada ce se normalno diskutovati bez miniranja?
Covjek je napisao svoje sumnje. Nije bitno da li se slažemo ili ne.
Bitno je razumjeti šta piše a ne popišati.
Ne kontaktira igrace koje Slavko želi vec neke polovnjake kod kojih se može ugraditi. Tako sam ja skonto.
Na ovo treba replicirati, a ne nekontaktira a ugrađuje se.
Probajte malo konstruktivno pisati ma koliko se ne slagali sa drugim. :kafa:
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u sri maj 31, 2017 8:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:05 pm

cikazubo je napisao/la:
Ne želim da vjerujem u te stvari, ali sve je moguće.
Kad je došao složio sam se sa većinom da ga treba pustiti da radi pa ćemo ocjenjivati, međutim za manje od godinu dana toliko je igrača potpisalo i već otišlo za vrijeme njegovog mandata da je to fascinantno, cifru ne znam ali ne mogu ni zamisliti koliko smo izgubili na tim raskidima, ako se dese sad i ovi penali sa Musom o kojim se priča opet je to dijelom i njegova odgovornost, a na stranu što je pitar, što sam kaže da 10 godina nije pratio domaću ligu, što je skoro bio kandidat za vijećnika u starom gradu ispred SDA, i što je prije par godina bio dio onog tima za spas ili kako se već zvalo to tijelo u FKs..
Bravo drug. :palacgore:

O nekom ugradjivanju ne bih da spekulisem, ali ove boldirane stvari koje su naveo su 100% tacne i lako provjerljive. Samo da se zapitas kako i zasto je tu. Zaista mi nije mi jasan nacin na koji je dosao u FK Zeljeznicar, uopste, a jos manje mi je jasno zasto je jos uvijek tu kad je ocigledno da njegov rad (kao skauta pa onda i SD-a) ne daje rezultate.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

gavran
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:08 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Stvarno ako sad zvanicna nista ne objavi gavrana liferovati u Giblatar.. vise ocekujem boom na zvnicnoj neko boom za vrijeme iftara
ne ocekujte tako brzo(veceras),

imate vremena da pripremite tastature, :palacgore:

ima serveri da padaju
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LARSSON
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:08 pm

ne očekujte večeras, al nemojte ni sutra :lol:

Grbavica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:10 pm

Model1964 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:

Kada ce se normalno diskutovati bez miniranja?
Covjek je napisao svoje sumnje. Nije bitno da li se slažemo ili ne.
Bitno je razumjeti šta piše a ne popišati.
Ne kontaktira igrace koje Slavko želi vec neke polovnjake kod kojih se može ugraditi. Tako sam ja skonto.
Na ovo treba replicirati, a ne nekontaktira a ugrađuje se.
Probajte malo konstruktivno pisati ma koliko se ne slagali sa drugim. :kafa:
Ovo su ozbiljne optuzbe. Bez ikakvih dokaza pisati ovakve stvari je ili glupo ili hrabro. Sad ti procjeni sta je, ja sam bec procjenio.

damirfile
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:13 pm

Čekamo 20 dana kako nas gavran loži.

Morzhy
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:13 pm

@Model druže znaju oni tačno na šta ja mislim, ali eto. Evo npr., znači samo npr., prvi mi pao na pamet Stojanović, svaka sličnost je nenamjerna. Ja sam npr. Ćenan, ali samo npr. Dugujem bruku para po osnovu propale bivše firme koje moram vratiti kad tad. E sad trener traži npr. Jašarevića koji je mlad, tražen itd., ja kažem da je on skup i dovedem Stojanovića, koji za pola godine ode bez riječi...znači dobio na ruke, dobio 5-6 plata i dobio otpremninu...pa ako ništa baciće mi na kafu majku mu. Ovo je Bosna, zar stvarno još uvijek postoje ljudi koji hladno u startu umiru od smijeha na ovakvu situaciju? A vidim po @Hurmašici i @Grbavici da fakat postoje

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:15 pm

Doduše u pravu si nije za smijeh uopšte. Ozbiljno optužiti čovjeka za nešto bez ikakvih dokaza fakat nije za smijeh. A ako dođe Jašarević šta ćemo onda?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri maj 31, 2017 8:17 pm

Imaš li dokaz neki?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava