Prvi znak velike stabilnosti ce biti kada budemo imali i hrabrosti i finansijsku stabilnost da junioru ponudimo ugovor na 5 godina.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 3:30 pmMi kad budemo u stanju placati obestecenja za perspektivne i dobre igrace iz nase lige to ce bit znak da smo iskocili iz sivila i otisli par koraka ispred ostalih. Sad hocemo li i kad to docekati, pitanje je. Ja se nadam da hocemo, bar ova uprava ulijeva nadu u to, ali otom potom
Možda plaćaju naknadu za treniranje, a to mi nismo nikada radili. Sjećam se na prvu Golman Bukvić i Šaban pehilj, obojica amaterske ugovore imali sa nama, zbog te naknade za treniranje. Ne znam kakva je situacija bila sa M. Ramićem. Mislim isto.
Ne kontaju pojedini razliku. Krupa i Radnik nisu opterećeni nikakvim rezultatom i imaju luksuz da uvrste mlade igrače u prvi tim. Kod nas konstantno se jebe mater od najboljih i najiskusnijh igrača do juniora. Daj nam juniore da igraju 3 kola onda ćemo im jebat mater kao po običaju
Mene bi više ovo obradovalo nego sva pojačanja.kemo je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 8:25 pmOvo sam slucajno nasao
http://geodet.ba/stadion-grbavica/
Jasno je to da nismo, ali kontam zašto Krupa i Radnik mogu, a mi ne? Zato što čekamo da ti igrači ostare, dovedemo ih i ugradnja može početi
Moj sultane lagano i mi trebamo prestati biti opterećeni rezultatom, jer istog već odavno nemamo nit će nam metuzalemi donijeti isti, znači definitivno provjereno na vlastitoj kožisultanfatih je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 3:39 pmNe kontaju pojedini razliku. Krupa i Radnik nisu opterećeni nikakvim rezultatom i imaju luksuz da uvrste mlade igrače u prvi tim. Kod nas konstantno se jebe mater od najboljih i najiskusnijh igrača do juniora. Daj nam juniore da igraju 3 kola onda ćemo im jebat mater kao po običaju
A što nemamo? Pa pročulo se da najbolje uvezujemo staž u ligi, svi dolaze kod nas pred penziju da se to uvežedjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 3:50 pmMi moramo imati kvalitetan kostur ekipe i uz taj kostur afirmisati, dati sansu jednom-dvojici juniora ili nekih mladih neafirmisanih igraca sa strane. Talentovanih, naravno. Ne moraju ni dvojica, mogu cetvorica, ako ima materijala. Al problem je sto mi trenutno nemamo kostur ekipe. Nemamo nikakav, a ne kvalitetan
Generalno nismo dobra i zdrava sredina za afirmaciju mladih igrača. Krupa, Mladost, Radnik, Vitez su zdravije sredine za to.Morzhy je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 3:51 pmMoj sultane lagano i mi trebamo prestati biti opterećeni rezultatom, jer istog već odavno nemamo nit će nam metuzalemi donijeti isti, znači definitivno provjereno na vlastitoj kožisultanfatih je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 3:39 pmNe kontaju pojedini razliku. Krupa i Radnik nisu opterećeni nikakvim rezultatom i imaju luksuz da uvrste mlade igrače u prvi tim. Kod nas konstantno se jebe mater od najboljih i najiskusnijh igrača do juniora. Daj nam juniore da igraju 3 kola onda ćemo im jebat mater kao po običaju
Ko se ugradjuje? Cenan ili? Teske su to optuzbe. Ako ima istine onda je sva prica o stabilnosti i transparentnosti obicna ubleha.Morzhy je napisao/la:Jasno je to da nismo, ali kontam zašto Krupa i Radnik mogu, a mi ne? Zato što čekamo da ti igrači ostare, dovedemo ih i ugradnja može početi