LARS1921 je napisao/la:ćivot

Evo suza krenu

Sent from my Metal using Tapatalk
LARS1921 je napisao/la:ćivot
jeste
Komentar za najboljeg igraca lige i najveceg profesionalca u nasem dresu zadnjih nekoliko godina ti je u skladu sa nikom.psihopata je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 3:51 pmhocemo,napisati zahvalnicu sto nam je zajedno sa kolegama priredio jedan od najvecih blamova i razocarenja u istoriji kluba,i nek ide u pm zajedno s njima.....boju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 3:46 pmRezultati nakon 9. kola LZP:
1. Miroslav Stevanović, 523, 13,5
Hocemo li mu bar neku simbolicnu nagradu uruciti u ime forumasa?![]()
Ok, izvinjavam se forumasima ako sam "pretjerao"...stojim iza svake psovke upucene skrbavom smetljaru i ostalim smetljarima koji na ovakav nacin "vole i bodre" nas klub i nase igrace.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:02 pm@boju, nema potrebe za psovkama, bice to rijeseno na pametan nacin. Neka.
Meni nije jasno kako niko nije prije reagirao. Kada ga cijeli stadion cuje, cuje ga i naša uprava koja sjedi tamo. To im ne smeta?boju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:10 pmOk, izvinjavam se forumasima ako sam "pretjerao"...stojim iza svake psovke upucene skrbavom smetljaru i ostalim smetljarima koji na ovakav nacin "vole i bodre" nas klub i nase igrace.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:02 pm@boju, nema potrebe za psovkama, bice to rijeseno na pametan nacin. Neka.
Mi se trebamo okrenuti drugim stvarima...imamo igraca u op za kojeg vjerujem da ce biti 10 puta bolji od Tomica.
E vidis, meni rezultati ove ankete govore, iako nam je jug svima najbitniji, da smo jako gladni trofeja. Da je stavljena nakon derbija, mislim da bi cak "Igracki kadar" opcija imala vise glasova nego "Jug" opcija. Naviknuti smo bili na trofeje uz Amara i onda imamo ovaj "suh" period takoreci, gdje se desavaju jako velike i bitne stvari u i oko kluba kada je operativni dio u pitanju, ali nema trofeja. Znajuci to, opet mi je toliko velik broj glasova za "Igracki kadar" iznenadjenje, ali raja hoce trofeje, iako znamo svi sta nam Jug znaci. Sa ostalim se slazem.Vipla1921 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:12 pmNezz meni ova anketa nekako bezveze, ne znam da postoji ista prece od juga.. Čekali smo istok godinama, sad treba iskoristiti ovaj nalet i nastaviti dalje.. Mi smo ko narod bezobrazni, prije sezone o istoku se pričalo i da se u narednih 5 godina ništa ne osvoji jbt ga.. I na kraju sezone sad ovako.. Znam sve, prokockali smo nemoguće.. Za Slavku i protiv njega ima bruku materijala, prava opcija sta je ne moze biti čovjek pametan.. Jedan dan bi ga ostavio, drugi bi ga nogirao.. Ne znam ja sam jos od derbija popisan i ne mogu svariti kako.. Helem nejse odličan potez kluba za clanske.. Ne znam ja bi volio Adila da se vrati, takav tip napadača će Slavki sa ovakvom igrom bolje doći nego lendra.. Nemojte me pogrešno shvatiti da poredim lendru i adila, nego tip i igru..