Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kremenko
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 3:43 pm

Gdje anketa za Cenana.
Jeste li za odlazak?
Da ili ne
:kafa:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:46 pm

Rezultati nakon 9. kola LZP:

1. Miroslav Stevanović, 523, 13,5

Hocemo li mu bar neku simbolicnu nagradu uruciti u ime forumasa? :shisha:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

LARSSON
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:48 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:

stevanovic i lendric za najboljeg strijelca
slika

1921.ba
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:49 pm

cekamo da vidimo tu "rekordnu" ponudu :)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:49 pm

O cemu ti Benzema :)

1921.ba
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:50 pm

o klauzulama i rekordnim ponudama hahah
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

psihopata
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:51 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:

hocemo,napisati zahvalnicu sto nam je zajedno sa kolegama priredio jedan od najvecih blamova i razocarenja u istoriji kluba,i nek ide u pm zajedno s njima.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Brkoo
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:52 pm

Zasto se ovoliko pljuje po Cenanu, nije mi jasno. Cenan pitar, Cenan ima dugove, stavljanje slika gdje covjek plese i pjeva isto kao da je to nesto lose, kao da to svi ne radimo. Ima li neko bolji od Cenana a da hoce da radi? Pa jel Sabanadzovic sam rekao da su ga kontaktirali ali da nije zainteresovan. Stanic isto nece. Ako ima neko bolji a da hoce da radi onda Cenane zao mi je, ima neko bolji od tebe i taj neko ce biti sd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Nikolaj
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:53 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 3:35 pm
slika
HAJDE JANOO KOLOO DA IGRAMOOO, IDEMO KRSTANOVIĆU !
Ali ga je lola zalomio :placeodsmijeha:

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:53 pm

black64 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 3:26 pm
Plava Porodica je napisao/la:
uto maj 30, 2017 3:23 pm
Nema.
Mislim da su jevreji u Ausvicu bili vise optimisticni nego sto si ti ovih par dana, samo sto ee nismo ugasili
Ma daj Boze da sam ja bas pesimistican.
Ali prije bih reko da je to neka realnost..
Nemam se cemu nadati, ni od prelaznog, ni od trenera, ni od nekih titula i kupova sljedece sezone. Tanki smo bas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:57 pm

arelinho je napisao/la:
uto maj 30, 2017 3:55 pm
Ja evo bi prvi potpisao da nam naredna sezona bude kao ova ako ćemo dobiti novi jug. :) :DD:
natkriven :D

fanaticZeljin
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:03 pm

arelinho je napisao/la: Ja evo bi prvi potpisao da nam naredna sezona bude kao ova ako ćemo dobiti novi jug. :) :DD:
arelinho je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
uto maj 30, 2017 3:55 pm
Ja evo bi prvi potpisao da nam naredna sezona bude kao ova ako ćemo dobiti novi jug. :) :DD:
natkriven :D
Samo da je nov brate. :D
Jest pa kad ga naprave a budemo 3 da jbmo sve od do
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u uto maj 30, 2017 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Srcu draga, boja PLAVA !

Amidza
Kontakt:

Kakva ce samo napetost da vlada iducih sedmica, bice nervoze. :D Da je sta zguzit, pa makar i zensko. :karanje:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

sajo10
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:09 pm

Amidza je napisao/la:
Kakva ce samo napetost da vlada iducih sedmica, bice nervoze. :D Da je sta zguzit, pa makar i zensko. :karanje:
:karanje: :karanje: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

kremenko

uto maj 30, 2017 4:12 pm

Psovalo se i psovat ce se,bez obzira bili prvaci ili treci,napravili Jug ili ne.
:D
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:14 pm

Vala nama nit dolaze, nama samo odlaze..
Nema halala za ovu sezonu nikome u klubu.
Ni za sljedecu, ni za onu tamo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:14 pm

kremenko je napisao/la:Psovalo se i psovat ce se,bez obzira bili prvaci ili treci,napravili Jug ili ne.
Palilo se i palice se, bez obzira igrali protiv Viteza ili Mancestera

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

staaarinavijac
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:19 pm

Shvatam da pojedini forumaši požele s vremena na vrijeme da sebi daju oduška raznim pošalicama, ali bi bilo bolje bar na ovoj temi da se mogući novi igrači najavljuju samo ako je njihov dolazak bar 90% siguran ...

Amidza
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:20 pm

"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ceze
Kontakt:

uto maj 30, 2017 4:25 pm

Da se malo i ja zaigram managera.

Golmani:

U slučaju odlaska Kjosevskog, ja bih stavio Bobića na mjesto prvog golmana jer sam uvjeren da nije ništa manje kvalitetan golman nego Vedran. Vedran je mlađi i ima dosta prostora za napredak, ali trenutno mislim da ne postoji primjetna razlika u kvaliteti njih dvojice.

Nisam siguran kakva je situacija sa Fejzićem, da li ce prekinuti karijeru ili ne, ukoliko prekine treba dovesti nekoga ko ce biti drugi golman, možda njegovog prezimenjaka iz Metalegea, Ružića iz Čelika, Tirića iz Viteza ili Hadžića iz Slobode.

Treća opcija mora biti neko iz omladinskog pogona. Ne znam kakva je situacija sa Ćutahijom i Ćemanom, da li su uopće naši igrači, kakav im je potencijal i slično.

Bekovi:

Ne bih imao ništa protiv da ostanu Siniša i Stanić, da konkurišu jedan drugom za poziciju desnog beka, ali u slučaju da se dovede lijevi bek koji će biti provjereno ime i prvotimac. U tom slučaju lijevo bi igrao novi prvotimac, desno Siniša ili Stanić, te još jedan backup lijevi bek. Idealno Beširević.

Neka od imena, Galić (mislim da može igrati i lijevog beka), Kvesić, Marković, Jašarević, Subić i Bureković (imaju ugovore sa Partizanom/Vojvodinom), Benjamin Čolić (nisam ni ja za povratnike, ali u slučaju odlaska Siniše/Stanića, misim da bi bio dobra i ne tako skupa opcija za klupu).

Stoperi:

Uh, ovdje ima puno kombinacija.

Ono što je fakt jeste da Osmanković mora igrati iduće sezone, da li u Želji ili na posudbi, ne znam.
Bogičević je fina opcija za klupu, neko ko je dugo u klubu, jest sindikalac i sve to, ali kao veteran i neko ko ima staža u našoj ligi, mislim da je ok.

Ukoliko bi Osmanković ostao, njemu bih dodao jednog klasnog stopera, Bogičević i još jedan klupa.
Ukoliko bi Osmanković otišao na posudbu, trebaju dva prvotimca, potpuno novi stoperski par, Bogičević i još jedna opcija, idealno neko iz omladinskog pogona.

Tu već nema nekog izbora u našoj ligi od ovih što im ističu ugovori.
Vukotić bi bio odličan izbor, Šerbečić nije loš ali ako bih birao izabrao bih Vukotića. Meni nije loš ni Franić iz Radnika, a od ovih što im ističu ugovori zanimljivi su Gačan (Mladost, bivši junior Želje) i Deak iz Metalegea, samo što je ružan pravo. :D

Vezni red:

Jedan kvalitetan veznjak je pod moranje. Koliko nam treba stoper i lijevi bek, toliko i dobar veznjak. Možda i dva, zavisi od odlazaka.

Vraća se Dado, koliko vidim u Krškom je igrao centralnog ili zadnjeg veznog, iza sebe ima solidnu sezonu, mislim da bi od njega moglo biti nešto ukoliko bi shvatio da mu je ovo zadnji voz.

Zebu bih ostavio, ali njegov uticaj i doprinos prvoj ekipi pomalo smanjivati. Svaka mu čast, stvarno je obilježio jednu eru bh fudbala i jedan je od najboljih igrača od kad se igra ova liga, ali njegovo polako prolazi.

Žerić i Hasanović moraju igrati iduće sezone. Koliko toliko, ali moraju igrati i nema smisla da im mjesto zauzimaju igrači ala Šečerović.

Meni Hasanović nije nešto posebno, ali kako vrijeme prolazi trebao bi biti bolji, malo da poradi na motorici, tehnici, igri prema naprijed i već je pristojan igrač za ovu ligu. On dobro čita igru, a defenzivno je već sad na pristojnom nivou. Žeriću je iduća sezona ključna kad je u pitanju njegov daljni razvoj. Ili će postati dobar igrač ili će ostati sve na talentu. Nije više ni dijete, 19 godina je napunio.

Šabanadžović junior ima talenat i "work rate", ali je fizički stvarno nejak. Ne znam šta bih rekao za njega, možda i griješim.
U nekim idealnim okolnostima ga priključiti prvom timu, ali ne mogu zamisliti duel njega i Hasanovića na treningu. :D

Od igrača koji su već tu ostavio bih još samo Blagojevića. Mislim da je dobra opcija kao prva izmjena ili neko ko će periodično biti prvotimac, ali da je glavna poluga u vezi kroz sezonu, ne ide, ne zbog kvaliteta već zbog drugih stvari.

Dado, Zeba, Blagojević, Hasanović, Žerić i novajlija/e. Ostali out.

Složio bih se sa vama koji kažete da je Marković imao dobru sezonu, ali sam mišljenja da igrača njegovih kvaliteta i profila ima dosta i u našoj ligi. Uz to je i stranac. Radinović nije ništa pokazao, osim par dugih lopti, ne bih imao ništa protiv da ode. Bekrić isto, njegovo je prošlo.

Redžić ili Ordagić iz naše lige bi bili idealni, možda Zlomislić ili Tomić, ali teško je to očekivati. Okrenuti se onda nekim drugim opcijama vani.

Ostala zanimljiva imena, Petrak (Zrinjski), Dujaković (Krupa), Beširević (Radnik), Brkić (Mladost, mada mi se čini da ima malo prgav karakter, a izgleda da mu je Husarić agent), Karić, Svraka (Olimpik, u nekim ekstremnim slučajevima).

Krila:

Ostaviti Crnova i Zakarića i dovesti jednog igrača koji će biti konkurent pomenutom dvojcu. Idealno bi bilo i tu priključiti nekog iz omladinskog pogona.

Jović (Zrinjski), Peco (Radnik, nerealno ali ko zna), Govedarica (Olimpik), Maksimović (Mladost), Ljubenović (Krupa), Livančić (Vitez, doživio tešku povredu), Zec (Sloboda), Veselinović (Sloboda, ne vjerujem da su njegove igre u zadnje vrijeme stvar (ne)kvaliteta koliko je situacija u Slobodi loša).

Napadači:

Nisam siguran da zamjena za Lendrića postoji u našoj ligi. Eventualno Obradović

Ostavio bih Nikolića jer mislim da je jako zahvalan igrač i da posjeduje kvalitete koje mogu valjati u određenim okolnostima.

Za Beganovića ne znam šta bih rekao, nije nešto posebno pokazao na posudbi mada je nezahvalno gledati to zbog ekipe u kojoj je igrao. Tu treba dobro izvagati šta i kako.

Ukoliko bi otišao Nikolić, ima par zanimljivih imena koja bi mogla zauzeti njegovo mjesto jokera i igrača na klupi.

Karić, Dilaver (Čelik), Aganspahić (Mladost).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava