Kvesu bih vratio iste sekunde da se pitam
Ja ne bih, frajko je baš propo. Nikad više nikog ne vraćati osim Džekeboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:40 pmKvesu bih vratio iste sekunde da se pitam
Mislim da su šanse 2%. Ako ne bude ništa za vani prije ce ostat' u slobodi. Kone ga nisu mogle dovest' ni kad su se baš razbacivali.
Bas. Nevjerovatne stvari se pisu.storm_raider je napisao/la:Sa pojavom interneta obicni navijaci poceli da se mijesaju aktivno i u trenerski posao, i u vodjenje kluba, i u privatne zivote tih ljudi. Ponekad pomislim da je i forum kriv. Prije niko nista nije znao, interesovalo te samo kad ce utakmica i to je to.
Razumijem skepsu, pogotovo sto se nikada nije vratio na staro nakon povrede. Ipak, momak je pravi profesionalac, a za njega sam 99% siguran da bi preorao teren u utakmicama koje ti donose titulu.AsharaK je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:41 pmJa ne bih, frajko je baš propo. Nikad više nikog ne vraćati osim Džekeboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:40 pmKvesu bih vratio iste sekunde da se pitam![]()
Sta je bilo?ponosannavas je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:44 pmZnači ja sam totalno razočaran. Ne mogu da vjerujem sviju mi.
Ordagić je navijač velikog ŽeljezničaraRambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:44 pmMislim da su šanse 2%. Ako ne bude ništa za vani prije ce ostat' u slobodi. Kone ga nisu mogle dovest' ni kad su se baš razbacivali.
Krivo mu što je skautora igrača za SarajevoOmar500 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:45 pmSta je bilo?ponosannavas je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:44 pmZnači ja sam totalno razočaran. Ne mogu da vjerujem sviju mi.
LARS1921 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:40 pm200-300 milja za igrača sa pola godine ugovora ? no-wayboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:39 pmZa ovog prvog vjerovatno oko 200-300 milja necega, a za ovog drugog mozda 100 milja...kako god, sve i da je 50 hiljada necega, mi tog necega za transfere nemamo...a i bila bi ludost u ovakvim uslovima placati obestecenje. Zamisli npr. platis ti njih, pokazali/dokazali su se zadnjih sezonu-dvije-tri, pogotovo ovaj prvi koji je jedan od boljih veznih igraca PL vec par god. Platis obestecenje, a on ndB zezne ligamente koljena i nema ga godinu dana, ili ga uhvati tzv. kurcobolja (kako neki forumasi opisuju malodusnost&neprofesionalnost), losa forma ili nesto sl.
Na stranu sto se ne mozemo porediti sa ekipama bolje platezne moci koje skoro pa uvijek imaju plan B, tj. kupe novog igraca, plate za posudbu ili prekomanduju extra talentovanog omladinca.
Nisu baš samo krediti, fakat su u pitanju dugovanja.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:33 pmEto zato što neko ima kredit, ne može ispravno obavljat' posao. Svega u forumskoj basci.Morzhy je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:31 pmE čuj ostaje Ćenan...čovjek zadužen k'o Grčka jbt, kako mu vjerovati da dovodi kvalitetne igrače, a ne igrače gdje se može ugraditi. Lajaće i na trenera koji neće aminovati njegova ugradbena pojačanja. Samo me zanima kako je uspio prevariti Misimovića da je pravi čovjek za klub? Pa Senade dragi uzmi matične brojeve njega i njegove firme, odeš u bilo koju banku gdje imaš kakvog poznanika da ti izlista njegova zaduženja u Centralnom registru kredita i sve će ti biti jasno...nevjerovatno ko je nama u klubu jbt i na tako osjetljivoj poziciji
Na TM piše AK sport agency, a i Husara ga nerijetko spominje po komentarima na fb.Qwerty_1987 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:50 pmNije. Elvis Bilalagić mu je menadžer.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Tri godine ja trubim o momku i hajde da je igdje drugo otišao nego kod pitara. Ćenane ovo ti neću zaboraviti.