**** te ja kontao na prvoj Kristijan Golubovic iz mladjih dana

Nerk idu i nek ne govore đeceteatrale36 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 9:51 amOdose i Ugi i Darko izgleda? Sve ponovo ispočetka,kakav cirkus!
Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:07 amUgljesa realno nije zasluzio da ostane i veca bi greska bila takvog ga ostaviti u ekipi.. Ocekivalo se puno, on dao nulu.. Markovic je vec zaradio svoju platu ali moramo bolje i na toj poziciji ako mislimo napraviti neki progres.. Dado je u startu rjesenje umjesto Ugljese.. Ispostavilo se da je zapostavljanje dade u odnosu na Ugljesu bila greska..
ma individualno nema ko nije podbacio...i miro je podbacio kad vidiš koliko je golova mogao dati iz preizglednih pozicija. zato treba gledati i šta neko može, a ne samo šta je pokazao u jednoj krajnje, kad se sve sabere - disfunkcionalnoj sezoni...znaš ono disfunkcionalna porodica, e ovo je disfunkcionalna sezona.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:07 amUgljesa realno nije zasluzio da ostane i veca bi greska bila takvog ga ostaviti u ekipi.. Ocekivalo se puno, on dao nulu.. Markovic je vec zaradio svoju platu ali moramo bolje i na toj poziciji ako mislimo napraviti neki progres.. Dado je u startu rjesenje umjesto Ugljese.. Ispostavilo se da je zapostavljanje dade u odnosu na Ugljesu bila greska..
E zbog toga što ti @chwilla pričaš ja bi ostavio Uglješu. Najveći potencijal on im aod svih naših veznjaka. Ali izgleda on i Slavko nisu na istim talasnim dužinama.ChWilla je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:22 amma individualno nema ko nije podbacio...i miro je podbacio kad vidiš koliko je golova mogao dati iz preizglednih pozicija. zato treba gledati i šta neko može, a ne samo šta je pokazao u jednoj krajnje, kad se sve sabere - disfunkcionalnoj sezoni...znaš ono disfunkcionalna porodica, e ovo je disfunkcionalna sezona.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:07 amUgljesa realno nije zasluzio da ostane i veca bi greska bila takvog ga ostaviti u ekipi.. Ocekivalo se puno, on dao nulu.. Markovic je vec zaradio svoju platu ali moramo bolje i na toj poziciji ako mislimo napraviti neki progres.. Dado je u startu rjesenje umjesto Ugljese.. Ispostavilo se da je zapostavljanje dade u odnosu na Ugljesu bila greska..
Kako hošHadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:20 amUz duzno postovanje, posle proslogodisnjih ljetnih priprema ne vjerujem tvojim procjenama![]()
+ brate Modric poznaje nasu liguAdoTM je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:19 amKad navodite oko igraca koje treba dovesti, da i ja promuhabetim koju...
Sto se tice golmana, mislim da bi nam Tibo na golu najbolje odgovarao.
Stoperski par moze Ramos i Thiago Silva, a bekovi – lijevo Marselo - desno Dani Alves
Defanzivne vezne bi preporucio Marca Verattija i Modrica ( al da dodje jos jednom na probu)!
Ofanziva je vec opipljiva i tu bi preporucio starijeg Hazarda lijevo, u sredini Pjanketa i lijevo Di Mariju.
Za spica nam treba jedan bezobrazan i ako moze ikako Diego Costa!
Nadam se da Slavko i Uprava citaju forum/citao ga je i Ferguson/, pa et nek malo razmisle o navedenim igracima – pojacanjima
Unaprijed zahvalan!![]()
Znaju oni to samo im glava ne dozvoljava. Odigrali su oni sa vremena na vrijeme dobre tekme. Takve su bile pod Kosticem dvije na pripremama. Bile su dvije tri u prvenstvu jako dobre.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:41 amNe igramo mi presporo zato sto hocemo nego igraci sa kojima raspolazemo ne znaju i ne mogu brze.. Moze njih uigravati najbolji strucnjak na svijetu opet ce lopta ici ko usporeni snimak i ne daj boze da se nesto odigra na prvu