Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 12:03 am

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kapiten
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:06 am

Jučer se složismo svi s onom parolom Manijaka, a već danas bi oživljavali karijeru koja "umire" i u našoj ligi.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:07 am

Jaozinho22 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:59 pm
GoodisonPark je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:54 pm
Ma dobro momak je postavio igrače kojima ističe ugovor, nije to nikakva preporuka sa njegove strane.

Nego sad je problem i taj smanjen broj stranaca, tako da htjeli ne htjeli moramo se okrenuti našem omladinskom pogonu.
Nije to problem to je bolje za nas.
Golmani :
Bobić,junior,Fejza
Desni bekovi : Junior,TOP IGRAČ
Štoperi : Kemo,Bogi,Kostić,Vukotić
Lijevi bekovi : Subić,Beširević
Sredina : D. Hasanović,Hajdarević,Šabanadžović,Blagojević,Zeba,Žerić,Dado
Desno krilo : TOP IGRAČ,Stanić
Lijevo krilo : Crnov,Zakarić
Napadač : TOP IGRAČ,Nikolić,A. Hasanović.
Stranci,Kostić,Vukotić,Blagojević,Krilo,Napadač.
5 stranaca. Ostalim se zahvališ.
Izgleda ovo jednostavno kad se na prvu gleda ali kako dovesti 3 TOP IGRAČA po pozicijama koje si nabrojao iz naše lige jer ne smiju biti stranci?

Dalje, po meni nam još treba TOP IGRAČ na desetki, trkač koji zna sve sa loptom (bar približno ovome). Kako dovesti Vukotića pod ugovorom?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

shzna
Kontakt:

Rekao bih da pitarima treba ukrasti Kuzmanovica, ali Zahirovic i Petrovic.. :lol:
1987

igla
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:09 am

Pošto sam direktno prozvan da pljujem Amara, te ispod još bi neki komentar da ne znam kako se mi sa tim ili sličnim mišljenjem možemo nazvati navijačima kluba, evo ja se pitam kako neko Želju može posmatrati samo kroz titule, kupove, a uz rizik da se klub ugasi u par godina?

Usput, uvijek ću govoriti svoje mišljenje, sviđalo se masi ili ne sviđalo. Meni je npr čudno da se na ovom forumu primijete apsolutno svi pokušaji određene grupe ljudi, koji preko medija pokušavaju da poljuljaju klub, a kad je u pitanju Amar 2+2 je 5. Neki dan je jedan momak primijetio da je slika na tekstu o Bandoviću i ceneru na gg.ba sa utakmice protiv nas, i bunimo se, nedavno se svakodnevno smijalo Beganoviću na Mao Tse Tungu, a svima je jasno da taj isti Beganović priziva Amara na klupi Želje, komentar toga nisam nigdje primijetio. Nedavno ja postavih (mislim prvi) Amarov komentar na suđenje (prije Bandića) gdje reče da su sudijske greške odlučile pobjednika (da podsjetim, mi smo tada bili prvi, a 4 suca su suspendovana), niko nije ništa rekao, momak na forumu govori da ne vjeruje da je dao intervju uopšte Beganoviću. Amar javno pljucnuo par puta po Slavku, u najbitnijim momentima sezone davao poprilično negativne komentare, rijetko koji komentar.

Kozariću se psovalo kad je izašao tekst da smo društvo jednog lica sa Misimovićem, pljuje se i Žujo, činjenica da je Amar dolazio s njima u paketu vjerovatno nema nikakvog značaja. Violina po fb komentarima prijeti dolaskom Brke, da će se sve promijeniti, taj trofejni Violončelo je obnašao 300 funkcija kod nas za vrijeme Amara, nema veze. Za sve dobro iz tog vremena - logično zaslužan je Brko, za sve što nije - Žujo (ili neko treći) - ***** ti majku.
Istina je da je Amar bio sve u klubu, od portira do kuhara. Dijelile se plate na ruke u autobusu (zamislite samo situaciju da u nekom ozbiljnom klubu trener ustane i kaže evo po pola plate svima), jedino Stanić bio prijavljen (garant to Amar nije znao, a kamoli bio jedan od onih koji su odlučili da će biti tako), za sve to opravdanje: Nije imao s kim, pa je morao to sve raditi. Nije imao vraga s kim, poenta je da nije želio ni s kim. Sponzori znali odustajati zbog netransparentnosti, koliko ga određena djeca kluba vole (ponosimo se njima) da ne pričam. Neću jer odmah slijedi "daj dokaze" iako ovdje niko ni za šta ne daje dokaze, a ja da vam kažem da sam neke stvari svojim očima gledao, bit će izmišljam, imam interesa i sl.

Amar kao trener - DA, s obzirom da za to nema šanse, tj. onakav ego ne može imati iznad sebe nekog ko će mu postaviti ciljeve i odrediti ugovore igračima, već on hoće da ih i sam postavlja i isplaćuje (jer su mu sredstvo motivacije) onda nisam za njega, jer "u obliku" u kojem bi došao ne bi bio dobar za Želju i sistem koji treba da se gradi i koji se gradi.
Nemam potrebe da lažem, nisam ni znao ko je Senad Misimović prije njegovog dolaska. Jednostavno, nisam za klub jednog lica, u kojem će trener kluba biti i kuhar i portir i finansijer i računovođa, koji će vedriti i oblačiti, dogovarati sponzore, određivati koliko karata ide gostujućim navijačima, za situaciju gdje će moći otići na odmor na početku sezone, vraćati se i odlaziti kad hoće, nalaziti sebi zamjene po vlastitom navođenju. Ako neko smatra da je to ozbiljan i normalan klub, onda jednostavno ne možemo diskutovati.

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:16 am

Gledam ovu anketu i u najmanju ruku je čudan trenutni rezultat..
Željo samo Željo!!!

BabOsim
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:18 am

Gdje mogu naci tu anketu na tapatalku

sajo10
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:19 am

shzna je napisao/la:
Rekao bih da pitarima treba ukrasti Kuzmanovica, ali Zahirovic i Petrovic.. :lol:
Treba njima ukrasti kakvog akademca...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto maj 30, 2017 12:19 am, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:19 am

Nama su prioritet opcije lijevi bek stoper ili cak dva i napadac,nadam se da cemo to prvo rijesiti ostalo ako sta naleti.

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:28 am

I ja sam iznenadjen rezultatima ankete do sada. Sto ce reci da smo bas zeljni trofeja. Da je osvojena titula sigurno bi drugaciji rezultati bili.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:30 am

BabOsim je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:18 am
Gdje mogu naci tu anketu na tapatalku
Ne znam vjeruj, evo kopirao trenutno stanje:
Spoiler:
U šta je prioritetnije usmjeriti većinu finansija za sljedeću sezonu?

Izgradnju južne tribine 10 (32%)
Igrački kadar 17 (55%)
Novi teren na Grbavici 4 (13%)
Total votes: 31
Storm pomozi momku..
Željo samo Željo!!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:32 am

Meni nije. Isto ono sto je rekla parola juce na Jugu. Dosta je raji vise polovnjaka, amatera. Dosta je raji 4.godine bez trofeja, bez ikakve igre i sistema.
Hocemo konacno da klub krene i na najvaznijem putu davati rezultate, a za to ne trebaju ogromne pare. Malo rizikujes,ali ces prije sa tim profitirati nego sa ovim dosadasnjim sistemom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:33 am

Realno mi ako zelimo napredak moramo u novu sezonu uci sa novim timom.Sta se nudi na tzištu i po kojoj cjeni ne znam ali se nadam da su naši skontali šta nama treba i da ce ici u tom smjeru a ne u smjeru hajd Alija nek je više vojske.Nama treba brzine,snage,pokoji znalac i igraci koji imaju karakter,koji ce se ponašati profesionalno.Slavko je ostao i u dogovoru sa njim pojacati mu strucni štab obavezno.Posebnu paznju obratiti na igrace veznog reda,oni su motor ekipe.Umoran sam od ovakvog Zelje koji zadnjih godina izgleda kao neko ko ima bronhitis ili astmu.Nadam se da ce uprava uspjeti napraviti dobar posao u prelaznom roku a koji ce rezultirati igrom našeg kluba kakvu prizeljkujemo vec odavno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Brkoo
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:34 am

Jel neko vidio sta je napisao Nikola Nikic vezano za Blaza Sliskovica, kakvu samarcinu je opalio covjeku bez ponosa i casti..
Nikola Nikic :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:35 am

storm_raider je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:28 am
I ja sam iznenadjen rezultatima ankete do sada. Sto ce reci da smo bas zeljni trofeja. Da je osvojena titula sigurno bi drugaciji rezultati bili.
Ma sve znam, ali evo sad u nedelju na Grbavici kad me obuzme neka tuga što gubimo titulu pogledam na Istok i srce ko Džamija. Infrastruktura je važna a i titule će doći prije ili kasnije..
Željo samo Željo!!!

chile
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:36 am

Nama je prioritet citav tim ako cemo realno i iskreno. Ni na jednoj poziciji mi nemamo igraca osim golmana ako Veca ostane. E sad kako ce se s tim izboriti ljudi u klubu, Cenan i strahoviti Slavko to je upitno. Na stoperu imamo Osmankovica, Bekovi Stevanovic i Besirevic pojacani ratnikom Stanom, Vezni red Zeba i par golobradih mladica...nadam se da ostali nece biti tu iducu sezonu, krila Zakaric i Crnov upitnih mogucnosti i po prvi put nemamo desno krilo a znalo ih je biti i 4-5 zadnjih godina, napadaca nemamo a to je najosjetljivija pozicija uz zadnjeg veznog kojeg takodje nemamo.
Nek im je bog na pomoci, puno srece da izrove igrace a utakmice ce veoma brzo doci. Uz to ovo igraca sto se proziva po forumima jedino dugajlija iz Krupe bi valjao a ostalo bar ja ne vidim igraca za Zelje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:38 am

Ova anketa me podsjeti na ono kad je cigo prosio a neko ga upitao hoceš li mlijeka ili hljeba a on odgovori:"Ja bih da zadrobim".
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

kremenko

uto maj 30, 2017 12:40 am

Kakva je situacija sa strancima kod konkurenata?
Hoce li se morati zahvaljivati pojedinim igracima i koliko su vazni bili ove sezone?
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:41 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:32 am
Meni nije. Isto ono sto je rekla parola juce na Jugu. Dosta je raji vise polovnjaka, amatera. Dosta je raji 4.godine bez trofeja, bez ikakve igre i sistema.
Hocemo konacno da klub krene i na najvaznijem putu davati rezultate, a za to ne trebaju ogromne pare. Malo rizikujes,ali ces prije sa tim profitirati nego sa ovim dosadasnjim sistemom.
Parola je bila jako dobra ali ako si dobro vidio anketa glasi "U šta je prioritetnije usmjeriti većinu finansija za sljedeću sezonu" ako je većina finansija za igrački kadar koji je trenutno u prednosti bojim se da za Jug ne bi bilo ni blizu dovoljno para. Opet niko ti ni sa većim ulaganjem u igrače ne garantuje ni napredak u igri ni trofeje.. Jer i ako budemo u stanju platiti neke igrače to će biti mizerne cifre i to neće biti igrači koji automatski donose prevagu.
Željo samo Željo!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:43 am

@igla
odlican post :palacgore:

U anketi sam glasao za juznu tribinu. Krenuli smo silovito sa radom na infrastrukturi i ne smijemo stati. Jos ako uspijemo srediti teren preko UEFA-e sto se prica, kompletirat cemo jednu lijepu pricu za stadion, i jos repka ce igrati na njoj, a u reprezentaciji barem trecina Zeljine djece :)
Lupati ogromne pare u ekipu zarad nekog ho-ruk uspjeha nema smisla. Sta, dovedi sad 5-6 ekstra placenih igraca, a mogu svi bit na kraju slucaj Zahirovic i sl. Nije lako naci Miru. A pogotovo to ne garantuje titulu. Siguran sam da ce uprava odobriti dovoljno sredstava za plate pojacanjima, a da zbog toga odustajemo od juga, nema bas smisla. Svakako ce i navijaci opet pomoci i za jug, tako da nije tu rijec o cista dva miliona koja bi isla u ekipu

Apsolutno za jug, a uporedo se moze praviti odlicna ekipa, od nule, koja ce ici na trofej prvaka drzave. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava