Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 09, 2017 12:34 pm

zubanovic89 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:30 pm
tm8782 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:20 pm
http://fkzeljeznicar.ba/Petrovic-smjenj ... vi-trener/

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Kome ne radi link:

slika
zna li se prva petorka?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:35 pm

mirzza je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:23 pm
arelinho je napisao/la:
ned apr 09, 2017 10:24 am
"Lendra meda ne može"

Izgleda da je Kemo Osmanković prvi strijelac ekipe i da je on zabio 17 golova u ligi.
Sa Vukotićem sinoć nije meda mogao, dao golje i. Završio posao, bolje da jesmo Stevo igrao a Ivan se odmorio. Jel sad malo jasnije?
ja isto mislim da ga treba više odmoriti, ali ne možeš znati bi li i stevo "samo završio posao". jednostavno, ne može se argumentovano diskreditovati nekoga ko za nas rješava utakmicu za utakmicom, za utakmicom...
gradi željo boli te *****

mirzza
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 09, 2017 12:38 pm

revolt je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:28 pm
mirzza je napisao/la:Ne volim tvrdoglave ljude a Slavko je jedan od njih pa kaže i u kupu isti sastav.
E pa SP imali smo sablju prošlu godinu sablju pa znamo kako se završilo.
Bekrić na tribini ( ne mirisem ga) ali može ruke dati, Stevo na klupi a Lendra meda ne može.
Od Bogićevića je napravio svetu kravu i prozvao ga našim najboljim stoperom a frajer je smeće i ko igrač i koja čovjek. Juče se vidjelo da je Vukotić nesta za njega, nije u top 10 lige.
Jučer se vidjelo koliko Stojan ide naprijed a što prije nije radio jer ga je Stana natjerao. Veza orilo gorilo ista. Naši igrači ne mogu držati nivo igre 2 mjeseca, pregorit ce. Imamo materijala za rotaciju ali to se ne radi. Obit će namse se o glavu.
Potpuno realno viđenje situacije, trebamo na stranu staviti emocije i svaka čast Slavki, ali svako ima grešaka (imao je i Amar). Previše je tvrdoglav, nadam se da nam se neće obiti ovo forsiranje prvih jedanaest, kao što se obijalo Slobodi, Širokom itd., u prethodnim sezonama.

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Ma druže obilo se i Sablji. Ne kontam inat kaže već sad znam da ceje igrati istih 11.
Cemu takav inat i prema kome. Fizički se ne ističemo pretjerano, a da nas je covjek izvukao iz govana jeste. I da se ja pitam bio bi trener narednih 10 godina.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:40 pm

Ljudi 5KM je jug nije 25.. To je jedna kutija cigara.. Koliko bi trebao da bude da bi bila pristupacna cijena? Ko nema love za istok ili zapad moze komotno na jug.. Najbolja raja je vazda bila tamo.. Cijene karata koliko god nekom bile skupe ili jeftine nisu problem.. Problem je mentalitet prosjecnog balkanca..

Sto se Slavke tice on je vec sad 99% ostvario cilj koji mu je uprava zacrtala kada je dolazio a to je plasman u evropu.. E sad sto nama zicagu brzo zine pa od strepnje za evropu dodjemo u fazu da zahtijevamo duplu krunu uz leprsavu igru to je opet problem mentaliteta prosjecnog balkanca..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned apr 09, 2017 12:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:42 pm

ako večerašnji duel komšija i zrinjskog završi neriješeno, mi ćemo od prvih imati 5 bodova više, a od drugih 7 bodova više otkad nas je slavko preuzeo. ako komšije pobijede to je 3 i 8, ako zrinjski pobijedi to je 6 i 5, ali shvatate poentu...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned apr 09, 2017 12:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

mirzza
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:43 pm

ChWilla je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:35 pm
mirzza je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:23 pm
arelinho je napisao/la:
ned apr 09, 2017 10:24 am
"Lendra meda ne može"

Izgleda da je Kemo Osmanković prvi strijelac ekipe i da je on zabio 17 golova u ligi.
Sa Vukotićem sinoć nije meda mogao, dao golje i. Završio posao, bolje da jesmo Stevo igrao a Ivan se odmorio. Jel sad malo jasnije?
ja isto mislim da ga treba više odmoriti, ali ne možeš znati bi li i stevo "samo završio posao". jednostavno, ne može se argumentovano diskreditovati nekoga ko za nas rješava utakmicu za utakmicom, za utakmicom...
Pogrešno ste me shvatili nije diskreditovanje nego ga bezveze trosimo drugo poluvrijeme mjesto da ga stedimo. Sinoć se Stevo mogao i morao hrvati sa Vukovićem.
Poenta je srediti najbolje igrace a Lendra je kičma ove ekipe.
I jos jednom sindikalista nisi do koljena Vukoticu, hala si od stopera i sramota je da ono nosi traku.

igla
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:46 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:40 pm
Ljudi 5KM je jug nije 25.. To je jedna kutija cigara.. Koliko bi trebao da bude da bi bila pristupacna cijena? Ko nema love za istok ili zapad moze komotno na jug.. Najbolja raja je vazda bila tamo.. Cijene karata koliko god nekom bile skupe ili jeftine nisu problem.. Problem je mentalitet prosjecnog balkanca..

Sto se Slavke tice on je vec sad 99% ostvario cilj koji mu je uprava zacrtala kada je dolazio a to je plasman u evropu.. E sad sto nama zicagu brzo zine pa od strepnje za evropu dodjemo u fazu da zahtijevamo duplu krunu uz leprsavu igru to je opet problem mentaliteta prosjecnog balkanca..
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

I što je najgore, ako ništa ne uzmemo (ne daj Bože), bit će pljuvanja po Slavku. To bi bilo osnovano da nas je frajer preuzeo na početku sezone, ali nas je on sad 9. mjesta digao na 1. trenutačno, i ima više bodova od ostalih otkako je on tu.

avlami97
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:47 pm

Jučeršnja posjeta se neće ponoviti do kraja prvenstva. U svim narednim će biti skoro duplo više ljudi na stadionu. Osnovni razlog je Prijenos na Državnoj BHTV i loše vrijeme. Nema to toliko veze za kvalitetom igre, jer ljudi dolaze da gledaju Želju. Ovaj put su ga gledali na Državnoj, a roditelji, koji inače dolaze sa djecom na tekmu su brinulu, prvenstveno o zdravlju djece, pa i o sopstvenom.

Od naredne tekme, ni jedna neće biti ispod 8 milja. Citirajte me na kraju prvenstva.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:49 pm

avlami97 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:47 pm
Jučeršnja posjeta se neće ponoviti do kraja prvenstva. U svim narednim će biti skoro duplo više ljudi na stadionu. Osnovni razlog je Prijenos na Državnoj BHTV i loše vrijeme. Nema to toliko veze za kvalitetom igre, jer ljudi dolaze da gledaju Želju. Ovaj put su ga gledali na Državnoj, a roditelji, koji inače dolaze sa djecom na tekmu su brinulu, prvenstveno o zdravlju djece, pa i o sopstvenom.

Od naredne tekme, ni jedna neće biti ispod 8 milja. Citirajte me na kraju prvenstva.
U uzvratu protiv sirokog ja sam pesimista za posjetu.. Kasniji termin, LP a bice i garant nekog povjetarca od 4-5km/h..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:50 pm

Izlija je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:31 pm
19adi21 je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:30 pm
Miro medju najmanjim na terenu, a haman svaki zracni duel uzeo
I mene je to sinoć fasciniralo u dva navrata kada je skočio kao i onaj njihov jablan.
Da bi dobio zracni duel moras se odvojiti od zemlje pa makar i pored tebe bio igrac manji od tebe.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SanMan
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:51 pm

Cijena karte uopće nije bitna
Zvanični izvještaj
sa Slobodom godišnjih i desetogodišnjih ušlo 2160
sa Krupom 846
2160 - 846 = 1314 ljudi koji imaju već plaćenu kartu nije došlo

Pompey
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:52 pm

Dijelim misljenje @mirzza sa tobom. Mogao je dobiti odmor Lendric bar to drugo poluvrijeme i dati Stevi sansu, a vidjeli smo da i Stevo samo ceka neku sansu s klupe pa da postigne pogodak. Iskreno sam ocekivao i Crnova/Musu umjesto Mire. Mogli smo te glavne igrace komotno odmoriti jucer.
Radinovic je usao umjesto Zebe i to se itekako osjetilo. Misljenja sam da je Bekrija trebao sinoc biti ta zamjena Zebi, a Ugljesa na tribinama :)

Bilo kako bilo, mi smo upisali nova 3 boda i zasjeli na prvu poziciju(nadam se da tu ostajemo do kraja). Slavko radi kako on misli da treba i s obzirom na sve to sto je odradio u ovom periodu ja mu fkt ne mogu zamjeriti na te neke stvari koje radi, a koje mi se mozda i ne svidjaju.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:55 pm

Ma Uglješa može biti zamjena Markoviću ili Blagojeviću i na toj poziciji mnogo bolje igra. Desetku ne može odigrati kvalitetno nema šanse. Dakle tu bi po meni trebali uskočiti Bekrić ili Žera, ostalo je sve eksperimentisanje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:57 pm

SanMan je napisao/la:
Zvanični izvještaj
sa Krupom 846
odlicno zapazanje koje potvrdjuje misljenje da cijena nije jedini problem relativno manje posjete u odredjenim utakmicama.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 09, 2017 12:58 pm

Joj kad ovo pročitam da je bilo sinoć toliko hladno da je bilo rizično po zdravlje dođe mi da se ranim, o kakvoj vi zimi govorite. Pa i ja sam bio sa djetetom na tekmi i nije joj bilo hladno, čak šta više muku sam mučio da ne skida jaknu, pun sjever bio djece a i na istoku ih nije manjkalo, o čemu ljudi pričate. Jedino ako ste došli obučeni za plažu ste sinoć mogli pokupiti nahladu i to je to.
イビチャ・オシム

Model1964

Malo se ova prica *Dolazim zbog Želje* obrnula naopako
Zbog Želje raja, evo sada ce sto godina, dolazi jer je Željo davao sve od sebe, jer im je uljepšavao tmurnu svakodnevnicu. Imali su šta vidjeti, družili su se sa prijateljima, nasmijali i zaboravili na trenutak sve probleme.
Da Željo to nije davao bio bi isto kao Pofalicki.
Kao uvijek u životu moraš dati da bi dobio.
Igra kao sinošnja ne zaslužuje ni milju gledalaca.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

mali plavisa
Kontakt:

ned apr 09, 2017 1:04 pm

E jes mi pun k.... ovih kao sto su mirza i dzm ili kako vec,idite pratite Milosa Kostica vrhunskog trenera koji nas je u govna uvalio,a Slavko zna svoj posao sto dokazuje rezultatima,dovoljno mi je vidjeti zdravu atmosferu u ekipi koje nije bilo kod Kostica jer je totalna fula bio u svakom smislu rijeci!Zato Slavkane vodi nas do novih pobijeda i pojedinima zacepi usta! :zeljeznicar1:

kvalitet
Kontakt:

ned apr 09, 2017 1:05 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ned apr 09, 2017 12:57 pm
SanMan je napisao/la:
Zvanični izvještaj
sa Krupom 846
odlicno zapazanje koje potvrdjuje misljenje da cijena nije jedini problem relativno manje posjete u odredjenim utakmicama.
Naravno da nije jedini razlog, ali je jedan od najvećih. Kvalitet nogometa, vrijeme, protivnik, cijena karte...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 09, 2017 1:06 pm

BENZEMAAAA ???

avlami97
Kontakt:

ned apr 09, 2017 1:07 pm

Izlija je napisao/la:
Joj kad ovo pročitam da je bilo sinoć toliko hladno da je bilo rizično po zdravlje dođe mi da se ranim, o kakvoj vi zimi govorite. Pa i ja sam bio sa djetetom na tekmi i nije joj bilo hladno, čak šta više muku sam mučio da ne skida jaknu, pun sjever bio djece a i na istoku ih nije manjkalo, o čemu ljudi pričate. Jedino ako ste došli obučeni za plažu ste sinoć mogli pokupiti nahladu i to je to.
Izlija, daj nemoj zajebavazi. Nekda na starom drvenom zapadu su sve (90%) bili ljudi preko 60 godina. Kritična masa na stadionu treba da je populacija od 45-65 godina. Koliko je takvih sinoć bilo. Nije ni 10 posto. Kada od 10 milja standardnih njih preko 5 banki bude u procentu od 60 posto, onda znamo da imamo potrebnu kritičnu masu navijača.

Prvih 10 godina nakon rata derbije je gledalo na Grbavici 20 milja, a na Koševo 30 milja. Gdje su nestali ti ljudi. Prvi belaj na Koševu, kada su naši navijači uletjeli u teren, je narednu tekmu na istom stadionu smanjio za pola. O čemu pričamo?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava