Kako znas da sad nismo uzeli fine pare za njega i ko ti garantuje da do ljeta ne bi propao..Ne pricajte gluposti..Imaju ljudi u klubu koji se brinu o tim poslovima..manwhosoldtheworld je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:41 pmZalosno trebao ne ostati na ljeto fine pare da se uzmu za njega slavko je bio zadovoljan kako je odradio prvi dio priprema rekao da ce eksplodirati ovu polusezonu. Tesko ce sad biti sa Sinisom nije on po meni kapacitet za velikih utakmica a takva ce sad svaka biti.
exbabilon je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:22 pmIzvini kralju, al problem je. Prvo sto i sam kazes, odmah odbaci da se radi o nekom velikom transferu, a ono vaznije je kakav imidz stvaramo i kakvu sliku saljemo ako jedine igrace koji su trenutno u izlogu prodajemo da nekom Vejletu pomognu u borbi za opstanak u danskoj drugoj ligi.. Da je njemacka druga, pa hajd.. al danska.. Nekako se oni Turci cine kao liga petice u odnosu na ovo.
to je to !!!Morzhy je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:46 pmJa se samo sjetim Memije kad mu je Oda nešto govorio s klupe, a on mu odmahivao glavom šanerski pijući vodu. Želim mu sreću uz nadu da će klub bar 100.000 Eura inkasirati, jer više ni ne vrijedi ma šta mnogi mislili o tome. Sve preko toga je majstorluk prodavača
Brate forumasi nemaju s tim nista. On da je dobar, ne bi isao u 2. Dansku ligu. Mozemo mi blatiti koga hoce i sta hocemo, ako mi blatimo onako jer smo glupi zasto on nije otisao u Belgiju, Holandiju ?! Nego jebenu Dansku..Omar500 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:28 pmMa pusti forumase, ovdje se bez razloga blati Memija, ali zato Sinisa bog otac. I onda poslije belaj, sto se ne guraju nasi omladinci, a na svakom koraku ih pljuju. Istina je da se nadam da ovo nije istina i da cemo ga na ljeto prodati. Uspjesnost driblinga mu je oko 85% i da vidim nekog u ligi ko je tu bolji od njega. Ponajbolji desni bek lige, 21 godina, preko 70 nastupa u klubu. Druga liga Danske sigurno nije ono cemu bi se nadao, cak i da 300k dobijemo. Cekamo zvanicne informacije. Memija je poceo igrati sve bolje i bolje. Svaki igrac je kao ***** izgledao osim Miroslava zadnjih par mjeseci zbog silnih oscilacija sa trenerima.
nije se trebao prodati. tacno kao sto kazes ne znamo sta bilo da je ostao kako bi igrao i isto tako sad ne znamo kako ce sinisa igrati umjesto da je i on ostao da imamo sirinu.Okolele je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:45 pmKako znas da sad nismo uzeli fine pare za njega i ko ti garantuje da do ljeta ne bi propao..Ne pricajte gluposti..Imaju ljudi u klubu koji se brinu o tim poslovima..manwhosoldtheworld je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:41 pmZalosno trebao ne ostati na ljeto fine pare da se uzmu za njega slavko je bio zadovoljan kako je odradio prvi dio priprema rekao da ce eksplodirati ovu polusezonu. Tesko ce sad biti sa Sinisom nije on po meni kapacitet za velikih utakmica a takva ce sad svaka biti.
Igrac ti ide u 2 Danski ligu, kakvu ces poruku ostaviti za buduce kupce?Ajzea je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:46 pmexbabilon je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:22 pmIzvini kralju, al problem je. Prvo sto i sam kazes, odmah odbaci da se radi o nekom velikom transferu, a ono vaznije je kakav imidz stvaramo i kakvu sliku saljemo ako jedine igrace koji su trenutno u izlogu prodajemo da nekom Vejletu pomognu u borbi za opstanak u danskoj drugoj ligi.. Da je njemacka druga, pa hajd.. al danska.. Nekako se oni Turci cine kao liga petice u odnosu na ovo.
Ni meni nije svejedno sto vas ovo pitam, ali o kakvoj reputaciji pricate?
Kljucno je to "imali bi", ali nemamo. Zato ne gubite dodir sa realnoscu jer smo zadnja rupa na svirali po pitanju transfera, po pitanju nastupa mlade reprezentacije, po pitanju reprezentacije koja je jednom otisla na veliko takmicenje, po pitanju UEFA nastupa gdje nam je uspjeh doci do 3. pretkola, a mladi igraci koji odu vani obicno postanu smetala u svojim ekipama. Cast izuzecima, koji su jako jako rijetki..
Poruka za buduce kupce ne ovisi o tome. Ako se stvore ponovo talenti poput Amira, Riada, Armina.. Mi cemo ih bez problema prodati u odlican klub.KrajPrice je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:52 pm
Igrac ti ide u 2 Danski ligu, kakvu ces poruku ostaviti za buduce kupce?
Ako igraca u najboljim godinama i sa dobrim ugovorom ode u klub koji je u rangu Celika, cemu se nadati?
okrenimo se malo oko sebe, pogledatje gdje komsije prodaju igrace i za kakve pare?
Hoce da postanemo ozbiljan klub, ovako nikada!