Iskreno se nadam da vise nikada necemo ostaviti omladinca u timu posle nekog velikog bijesa, jer cemo se samo izdraditi ponovo i ponovo! Odma prodati posle godine-dvije maksimalno... Inace cemo gledati sve vise Dadi Sadikovica, Memija, Beganovica...
sve je uredu ali on brate vec neko vrijeme nista ne igra,i to traje dugo i dugo....ok mijenjali su mu pozicije ali jedno veliko nista....sajo10 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:13 pmPa jeli vidis da sam stavio (ne racunajuci mladje igrace)?? Racunam po godinama. Naravno da je Zeric najveci dragulj ali ne racunam njega. Svasta... Sa srecom, wow..delinjo je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:11 pmnajperspektivnijeg ????sajo10 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:10 pmMa nemogu da vjerujem.. VEJLE?! Druga Danska liga, ekipa koja se nalazi cetiri boda od ispadanja u treci rang? Ma daj ba... nemozemo biti istina... Jel tu prodajemo trenutno najperspektivnijeg igraca iz omladinskog pogona (ne racunajuci mladje igrace)? Hahahah, eh svasta. Mnogo smo jaki!
neko te slagao on to nije odgovorno tvrdim sto i ovaj transfer potvrdio....stvarno mislis da bi ga neki bolji klub zelio dovesti ???
ma mislim ja sam svjestan da je ovo smijurija da se opet tu malo gubimo ali realno ...ja mislim da on i ne moze nesto puno bolje od ovoga...da moze vjerovatno bi neko nesto i ponudio..
vjerovatno bi otisao negdje drugo da je bila kakva takva ponuda...ne moze na silu i ovo je daj sta das ...tako razmisljam
Onda ga je trebalo ostaviti do ljeta. Za mizeriju puštati mladog reprezentativca je porazno. Opet ponavljam, da ne budem pogrešno shvaćen, ne znam cifru ali sumnjam da je velika. Vidjećemo kada objave.
Pa ljudi pobjede jednu i skoce na 5 poziciju tolika im je bodovna razlika..6 bodova za prvim zaostaju..Nek se dobro pojacaju i udju u seriju i mogu uci u borbu za prvu ligu..sajo10 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:10 pmMa nemogu da vjerujem.. VEJLE?! Druga Danska liga, ekipa koja se nalazi cetiri boda od ispadanja u treci rang? Ma daj ba... nemoze biti istina... Jel tu prodajemo trenutno najperspektivnijeg igraca iz omladinskog pogona (ne racunajuci mladje igrace)? Hahahah, eh svasta. Mnogo smo jaki!
Zbog cega da se vodimo "daj sta das" politikom? On se od krampe tek polahko poceo vracati na staro, tacnije od dolaska Petrovicu. Nije bio ni blizu starog ali su postojale su indicije da bi mogao biti onaj nama dobro poznati Memija.
Izvini kralju, al problem je. Prvo sto i sam kazes, odmah odbaci da se radi o nekom velikom transferu, a ono vaznije je kakav imidz stvaramo i kakvu sliku saljemo ako jedine igrace koji su trenutno u izlogu prodajemo da nekom Vejletu pomognu u borbi za opstanak u danskoj drugoj ligi.. Da je njemacka druga, pa hajd.. al danska.. Nekako se oni Turci cine kao liga petice u odnosu na ovo.