cikoradovic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 22, 2026 11:28 am

Evo jedan jednostavan i dobronamjeran savjet. Pronađite bilo kakvo normalno rješenje do ljeta a onda po Mešinog Francuza Gillija. Dobio otkaz u Parizu jutros. Zovite Mešu odmah da nam pošalje broj i nazovite čovjeka koliko još danas. Platite koliko god da treba da dođe na ljeto. Voli Bosnu i voli Želju. Priključiti mu Šehića kao trenera golmana i dovesti Igora Jankovića kao pomoćnika. Radio je sa njima. Ostale pomoćnike da odabere sam iz Francuske.

cikoradovic
Kontakt:

ned feb 22, 2026 11:42 am

Stephane Gilli: Volim BiH, zbog Baždarevića navijam za Želju.

igla
Kontakt:

ned feb 22, 2026 11:50 am

Džaba nam Del Boske dok ne poboljšamo status u savezu da nas ne yebu ovi fašisti.

Sky1
Kontakt:

ned feb 22, 2026 12:13 pm

Pregledah sinoć utakmicu na miru, pošto jučer ne stigoh. Loši smo bili pogotovo prvo poluvrijeme, drugo malo bolji ali nevjerovatno da ja za nas atomska fizika kako zadržati loptu u posjedu ili doći protivniku do šesnaesterca. Kako se izvući iz ove krize ne znam. Sudjenje isto loše ali na to smo navikli.

cikoradovic
Kontakt:

ned feb 22, 2026 1:05 pm

igla je napisao/la:
ned feb 22, 2026 11:50 am
Džaba nam Del Boske dok ne poboljšamo status u savezu da nas ne yebu ovi fašisti.
Zato dovedeš Gillija koji je po potrebi i zubar. :D

avlami97
Kontakt:
Status: Online

ned feb 22, 2026 1:30 pm

cikoradovic je napisao/la:
Evo jedan jednostavan i dobronamjeran savjet. Pronađite bilo kakvo normalno rješenje do ljeta a onda po Mešinog Francuza Gillija. Dobio otkaz u Parizu jutros. Zovite Mešu odmah da nam pošalje broj i nazovite čovjeka koliko još danas. Platite koliko god da treba da dođe na ljeto. Voli Bosnu i voli Želju. Priključiti mu Šehića kao trenera golmana i dovesti Igora Jankovića kao pomoćnika. Radio je sa njima. Ostale pomoćnike da odabere sam iz Francuske.
Nedavno sam pisao o Mesi i Giliju. Mnogi su mi ismijali ideju. Cak sam i prognozirao da ce Gili uskoro dobiti nogu u Parisu. Pogodio.
Ja bih ih pokusao dovesti u paketu i odmah. Bez bilo kakvog uslovljavanja za tekucu sezonu. Taman da se pripreme za narednu, upoznaju ekipu, stanje u klubu i slicne stvari koji su itekako bitne za bilo kakav ozbiljan rad u nadoj zemlji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Gagi tm 87
Kontakt:

ned feb 22, 2026 1:35 pm

cikoradovic je napisao/la:
Je li to Slaviša bivši?

cikoradovic
Kontakt:

ned feb 22, 2026 1:47 pm

avlami97 je napisao/la:
ned feb 22, 2026 1:30 pm
Nedavno sam pisao o Mesi i Giliju. Mnogi su mi ismijali ideju. Cak sam i prognozirao da ce Gili uskoro dobiti nogu u Parisu. Pogodio.
Ja bih ih pokusao dovesti u paketu i odmah. Bez bilo kakvog uslovljavanja za tekucu sezonu. Taman da se pripreme za narednu, upoznaju ekipu, stanje u klubu i slicne stvari koji su itekako bitne za bilo kakav ozbiljan rad u nadoj zemlji.
Za Gillija jesam. Za Mešu nakon svega iskreno nisam. Ti imaš svoje mišljenje koje poštujem ali smatram štaviše sam ubijeđen da bi Meša bio promašaj. I to totalni. Ako sada ne pronađiu neko dugoročno rješenje po meni bi se ova opcija trebala uzeti u razmatranje. Sa Ibrom je radio. Znaju se. Janković je bio sa njim u stručnom štabu. Radio je pristojan posao u Slobodi koja je još u 12. kolu ispala. Po meni idealna kombinacija. Ostalo da popuni po vlastitoj želji sa strancima. Ibro poznaje klub, Janković ligu, nisu mahalaši. Ozbiljni su ljudi prije svega.

Trenutno korisnika/ca: avlami97 i 74 gosta.

Prijava  •  Registracija