Nedavno sam pisao o Mesi i Giliju. Mnogi su mi ismijali ideju. Cak sam i prognozirao da ce Gili uskoro dobiti nogu u Parisu. Pogodio.cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:28 amEvo jedan jednostavan i dobronamjeran savjet. Pronađite bilo kakvo normalno rješenje do ljeta a onda po Mešinog Francuza Gillija. Dobio otkaz u Parizu jutros. Zovite Mešu odmah da nam pošalje broj i nazovite čovjeka koliko još danas. Platite koliko god da treba da dođe na ljeto. Voli Bosnu i voli Želju. Priključiti mu Šehića kao trenera golmana i dovesti Igora Jankovića kao pomoćnika. Radio je sa njima. Ostale pomoćnike da odabere sam iz Francuske.
Je li to Slaviša bivši?cikoradovic je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:28 amEvo jedan jednostavan i dobronamjeran savjet. Pronađite bilo kakvo normalno rješenje do ljeta a onda po Mešinog Francuza Gillija. Dobio otkaz u Parizu jutros. Zovite Mešu odmah da nam pošalje broj i nazovite čovjeka koliko još danas. Platite koliko god da treba da dođe na ljeto. Voli Bosnu i voli Želju. Priključiti mu Šehića kao trenera golmana i dovesti Igora Jankovića kao pomoćnika. Radio je sa njima. Ostale pomoćnike da odabere sam iz Francuske.
Za Gillija jesam. Za Mešu nakon svega iskreno nisam. Ti imaš svoje mišljenje koje poštujem ali smatram štaviše sam ubijeđen da bi Meša bio promašaj. I to totalni. Ako sada ne pronađiu neko dugoročno rješenje po meni bi se ova opcija trebala uzeti u razmatranje. Sa Ibrom je radio. Znaju se. Janković je bio sa njim u stručnom štabu. Radio je pristojan posao u Slobodi koja je još u 12. kolu ispala. Po meni idealna kombinacija. Ostalo da popuni po vlastitoj želji sa strancima. Ibro poznaje klub, Janković ligu, nisu mahalaši. Ozbiljni su ljudi prije svega.avlami97 je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 1:30 pmNedavno sam pisao o Mesi i Giliju. Mnogi su mi ismijali ideju. Cak sam i prognozirao da ce Gili uskoro dobiti nogu u Parisu. Pogodio.
Ja bih ih pokusao dovesti u paketu i odmah. Bez bilo kakvog uslovljavanja za tekucu sezonu. Taman da se pripreme za narednu, upoznaju ekipu, stanje u klubu i slicne stvari koji su itekako bitne za bilo kakav ozbiljan rad u nadoj zemlji.
🤍
🤍
🤍