Da ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
To je Nastić, Nalić je Švedskamilanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:12 amDa ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
Kvalitetna karijera u rangu Štilića. Poljska, Belgija, Bjelorusija, po meni konkretno pojačanje. Vidjet ćemo...
Do mene, ne vidjeh. Uglavnom Nastić pojačanje opasno, Nalić ako se dovede u formu isto.dr S je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:36 amTo je Nastić, Nalić je Švedskamilanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:12 amDa ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
Kvalitetna karijera u rangu Štilića. Poljska, Belgija, Bjelorusija, po meni konkretno pojačanje. Vidjet ćemo...
milanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:12 amDa ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.