Da ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
To je Nastić, Nalić je Švedskamilanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:12 amDa ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
Kvalitetna karijera u rangu Štilića. Poljska, Belgija, Bjelorusija, po meni konkretno pojačanje. Vidjet ćemo...
Do mene, ne vidjeh. Uglavnom Nastić pojačanje opasno, Nalić ako se dovede u formu isto.dr S je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:36 amTo je Nastić, Nalić je Švedskamilanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:12 amDa ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
Kvalitetna karijera u rangu Štilića. Poljska, Belgija, Bjelorusija, po meni konkretno pojačanje. Vidjet ćemo...
milanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 10:12 amDa ga nisi skim pomiješo, odigro je za Wislu Plock zadnju utakmicu u novembru prošle godine, tako da je u formi ko i naši igrači.
Jah eto neka si nam rekao.......ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:00 pmNekoliko vas ovdje i na onom forumu, nanosite štetu iznošenjem informacija iznutra po pitanju transfera, pa čak možete štetiti i samom procesu pregovora sa igračem ali i Klubu. Dalje to mediji razvlače i ništa dobro. Treba to ostati u domenu poslovne tajne dok ne dođe do realizacije, a mi vam vjerujemo da raspolažete određenim informacijama.
sto bi rekli:
yok ti si
Pametuješ puno za običnog forumasa, tebi se i ne obraćam - svakako si statistička greška.Dzezvar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:19 pmJah eto neka si nam rekao.......ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:00 pmNekoliko vas ovdje i na onom forumu, nanosite štetu iznošenjem informacija iznutra po pitanju transfera, pa čak možete štetiti i samom procesu pregovora sa igračem ali i Klubu. Dalje to mediji razvlače i ništa dobro. Treba to ostati u domenu poslovne tajne dok ne dođe do realizacije, a mi vam vjerujemo da raspolažete određenim informacijama.
Ako cemo po zvanicnoj, 3:0 je za raskide. Kad ocekujemo prve potpise?cikoradovic je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 1:23 pmMi potpisujemo igrače a ne raskidamo. Treba malo pogurati tu stranu da ne gomilamo igrački kadar.
Vjerujem da ce biti prije odlaska u toplije krajeve...exbabilon je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 1:30 pmAko cemo po zvanicnoj, 3:0 je za raskide. Kad ocekujemo prve potpise?cikoradovic je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 1:23 pmMi potpisujemo igrače a ne raskidamo. Treba malo pogurati tu stranu da ne gomilamo igrački kadar.