- bi trebao biti... Ključna riječDzezvar je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 7:49 amE vidi jednu stvar.Velika jje razlika iamedju nas i njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 31, 2025 9:09 pmEhhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.
Dzaba sve, ne moze bez strategije, strucnog rada i strucnih ljudi.Vecina nasih navijaca, pak, misli da pare odnose sve probleme.
Kod njih pored silnih para sjede ljudi koji veze nemaju sa fudbalom...
Kod nas bi to bilo malo drugacije.
Kod nas bi trebao biti covjek koji je u fudbalu haman citav zivot,koji ima konekcije u fudbalskom svijetu kakve ovi gire ne mogu zamisliti,covjek koji ima jasan plan kako sa parama dodjemo tamo gdje smo bili te da postanemo jako bitan faktor u BH fudbalu.
Jedna ali jako bitna razlika izmedju nas i njih.
Problem je da ako se javno izjasne a i izgube, onda je njima prvima noga iz Skuštine !SamoIstina je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 3:02 pmLupas gluposti. Ovo nema nikakve veze sa Amarom, niti je on u kombinacijama da udje u klub, niti iko zeli da on udje, niti su ljudi okupljeni oko potencijalnog investitora dobri sa njim.
Vecina trenutnog UO je za investitora. Da li je skupstina i ako ne, zasto?
100% je legitimno biti protiv investitora. Ne znam zasto bi to nekome smetalo. Svako ima pravo na svoj stav i misljenje.
Ali ako je dio kluba onda neka iznese taj stav javno, stane iza svojih rijeci i obrazlozi clanovima, navijacima, javnosti, kako hocete, zasto je protiv ulaska investitora i koja je bolja solucija. Naravno, kada za to dodje vrijeme.
Gdje je tu problem?
Lako je praviti smicalice, lobirati, opstruisati, pa onda glasati tajno i reci propao investitor zbog ovoga ili onoga.
Mogli su ga komotno i ostaviti tu.
Pa svakako im je noga jer im istice mandat.Occasionally je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 4:25 pmProblem je da ako se javno izjasne a i izgube, onda je njima prvima noga iz Skuštine !SamoIstina je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 3:02 pmLupas gluposti. Ovo nema nikakve veze sa Amarom, niti je on u kombinacijama da udje u klub, niti iko zeli da on udje, niti su ljudi okupljeni oko potencijalnog investitora dobri sa njim.
100% je legitimno biti protiv investitora. Ne znam zasto bi to nekome smetalo. Svako ima pravo na svoj stav i misljenje.
Ali ako je dio kluba onda neka iznese taj stav javno, stane iza svojih rijeci i obrazlozi clanovima, navijacima, javnosti, kako hocete, zasto je protiv ulaska investitora i koja je bolja solucija. Naravno, kada za to dodje vrijeme.
Gdje je tu problem?
Lako je praviti smicalice, lobirati, opstruisati, pa onda glasati tajno i reci propao investitor zbog ovoga ili onoga.
Napisao sam trebao jer jos nije gotova stvar.Jako dobro poznajem tog covjeka i znam sta sve ima na umu.Occasionally je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 4:18 pm- bi trebao biti... Ključna riječDzezvar je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 7:49 amE vidi jednu stvar.Velika jje razlika iamedju nas i njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 31, 2025 9:09 pmEhhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.
Dzaba sve, ne moze bez strategije, strucnog rada i strucnih ljudi.Vecina nasih navijaca, pak, misli da pare odnose sve probleme.
Kod njih pored silnih para sjede ljudi koji veze nemaju sa fudbalom...
Kod nas bi to bilo malo drugacije.
Kod nas bi trebao biti covjek koji je u fudbalu haman citav zivot,koji ima konekcije u fudbalskom svijetu kakve ovi gire ne mogu zamisliti,covjek koji ima jasan plan kako sa parama dodjemo tamo gdje smo bili te da postanemo jako bitan faktor u BH fudbalu.
Jedna ali jako bitna razlika izmedju nas i njih.
@sale me preteče
Koliko znam ovaj sastav se svakako trebao mijenjati u septembru.Occasionally je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 4:25 pmProblem je da ako se javno izjasne a i izgube, onda je njima prvima noga iz Skuštine !SamoIstina je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 3:02 pmLupas gluposti. Ovo nema nikakve veze sa Amarom, niti je on u kombinacijama da udje u klub, niti iko zeli da on udje, niti su ljudi okupljeni oko potencijalnog investitora dobri sa njim.
Gdje je tu problem?
Tada bi trebala da bude, ako ne bude ranije.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 5:28 pmJe li u Septembru ta skupština koja će odlučiti jesmo li za ulazak investora ili ne,zna li iko?
Toga se i ja bojim, jer ovo gore sto oni rade je sve samo ne ozbiljan projekat za Evropu.Ok, rijesio dugove, dao plate, stvorio nesto za nase uslove i to je to. Sve ostalo se svodi na prodaju svega sto vrijedi i dovodjenja (uglavnom) sumnjivih zamjena.Bilo je sigurno i pranja novca u masi ovih bezveznih transfera.reks1 je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 8:51 amOcito se ne pita struka nista nego njihov gazda,ili prevedeno njegov profit.Sam Zekic gospodski veli da nije "ugodno"kad mu se promijeni toliki broj igraca.Sam je priznao da se "ne pita"puno oko transfera.Ta vrsta balkanske privatizacije nikako,ili svi su tu da gazda zaradi.Kod nasNEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 31, 2025 9:09 pmEhhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.
pod obavezno ukinuti skupstinsku demokratiju (ili je svesti u minimalne okvire).Bez svjezeg i odgovornog kapitala koji ce donijeti boljitak Zelji nema bas puno hajra.Strategija i dugogodisnje strpljivo planiranje
Kako to ukomponovati je pitanje svih pitanja
Isto sam razmisljao, koliko smo puta se sakrili od kise al haj… idu neka nova vremena valjda to tako mora biti,mOccasionally je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 4:30 pmMogli su ga komotno i ostaviti tu.
Simbol nekih vremena.
U projektu se navodi svaka stavka radova. I cijena za to. Ovako gledajući naše okruženje, uklanjanje i odvoz semafora... brat bratu 10.000 KM
Ako se već planira neki plato iza tribine, a ima dovoljno prostora. Šta je smetalo da to ostane.
Mnogima bi izazivalo sjetu.
Nejse
Znaci licna sujeta ti je proradila...yebo klub...Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet avg 01, 2025 5:53 pmKoliko vidim povratak NB je sve izvjesniji i vjerovatno je on čovjek koji je od povjerenja iz prethodnih komentara.
Nabijem ga na qrac nosati, ali to je već lična stvar iz prošlosti i moje iskustvo rada sa dotičnim. Nikakav mag u pitanju već samo varalica bjelosvjetska.
Kada budu u konačnici dali prijedlog poslovanja sa Investitorom onda ću i dati konkretniji komentar, ovo sve do sad je naglabanje i mahalanje.