Prosli put sam ukazivao na odredjene nekvalitete pojedinaca koje neki uzdizu bez potrebe, pa sam bio popljuvan, nazvan Acinim drugom i slicno.
1) Rekao sam da nam treba bolji golman od Bendera. Potvrdio derbi. Opet gol kod kojeg moze puno bolje da reaguje, reakcija izostaje. Sto se mene tice gurnuti malog Karica pa makar 10. bili.
2) Drina - opet nova tekma novi kiks. Drugi gol ostaje 4 metra iza linije odbrane i nema nista od ofsajda. Kacio sam sliku gdje je identicno uradio protiv Borca prije vise od godinu dana. Da momak ni gram ne napreduje za taj period to je meni neshvatljivo. Gurnuti malog Kobasevica. Da ne bude da sam Acin haver on je kriv za prvi gol, izgubio je presmijesno duel na centru gdje uzimaju loptu i dobijaju korner na kraju i penal.
Galic uzasan vec dugo, jedini argument za njega sto ima smijesnu podrsku Gasala u odbrani. Vidjet cemo ako i kad Amoah bude desno sta ima Galic da ponudi.
Gasal lagano guzelja, trckara, to toliko izgleda sporo. Klub obavezno mora naci privatnog trenera mladim igracima jer uzasno nespremni izadju iz omladinskog pogona.
Haracic korektan, ali vjerujem nista bolji od Jaganjca koji je u21. Njega staviti u spic, Amoah desno, Hamza klupa.