amar92 je napisao/la: ↑uto jul 19, 2022 3:57 pm
blueboy je napisao/la:amar92 je napisao/la: ↑uto jul 19, 2022 3:42 pm
@Leon i @blueboy
Jel vi stvarno mislite, koliko god nam ekipa bila potanka, da je u rangu ekipa kao sto je Leotar? Ne znam da li slabije pratite ligu ili ste pali na Edisovu kuknjavu. Edis se zali na nedostatak napadaca, a na njegovu inicijativu doveden najbolji igrac Slobode prosle sezone, doveden Santos kojeg su htjele najbolje ekipe lige dovesti, jos jedan solidan lijevi bek i napadac, a kostur ekipe ostao. Nije to ekipa za titule, mozda ni Evrope ali itekako ekipa koja treba do poluvremena na Grbavici uvaliti tricu Leotaru i poslati ih nazad za Trebinje. Mi da dovedemo jednog od igraca iz Leotara bilo bi samo tako pljuvanje. Nemojte padati na te Edisove floskule. Imamo sasvim solidnu ekipu, realno za borbu od 4. do 6. mjesta. Doci ce vjerovatno jos koji igrac i to je to. Nema izgovora za ovakve rezultate.
Edisa kad covjek slusa, rekao bi nama Drina Beca i Hamza glavni igraci i svi igraju za 800 km, a i trener 800 jer kako rece nije ni gledao ugovor. Istina ni blizu toga, cifre 5 puta vece ali necemo to ovdje iznositi.
Druže imali smo već ovu raspravu nekidan. Ti smatraš da je ekipa blizu borbe za Evropu, mi smatramo da nije ni blizu i to je to, niti ti možeš ubijediti nas niti mi tebe. O svom praćenju lige zadnjih 24-25 godina ti mogu pričati nadugo i naširoko, tako da mene ne treba jedan Edis kuknjavom ubjeđivati gdje je naše mjesto trenutno.
Pa ok, ali ne vidim nijedan argument sa vase strane osim mozda subjektivnog osjecaja kako je “trava kod komsije uvijek zelenija”.
Po vrijednosti ekipe u ligi smo mi 6., Leotar 12. Igraci nam placeniji, trener nam placeniji, imas bolje uslove za treniranje/igranje, imas vise navijaca cak i kd se igra u Trebinju a ne na Grbavici, imas jedno 4-5 igraca koji su mozda najbolji u ligi na svojim pozicijama ili bar u top 3 (Bender, Coca, Hodzic, Santos, Stilic). Doslovno je svaki segment na nasoj strani, i onda dodje trener i pocne kukati na igrace, na sudjenje, na izlezavanje, zapravo na sve osim na sebe. Smijesno je i raspravljati u tome jer nema 1% istine, i to ne kazem subjektivno.
Kako subjektivan, mozda je vise tvoj subjektivan cim kazes da je Stila najbolji igrac na svojoj poziciji.
Mi smo i nadigrali protivnika, u polju bili bolji, ali nismo zabili taj drugi gol.
E kad ne ide i kad je protivnicki golman raspolozen, tad slabo mozemo dobiti. A zasto? Pa jer nismo tako dobri.
Da imas najbolje igrace u ligi, rijesili bi individualno Leotara.
A primio si glup gol, imao jos 4-5 izradjenih prilika i to finih, ali nesto je zafalilo. Po meni kvaliteta. Jer da smo imali kvaliteta, Beca bi ono zabio, Santos bi asistirao Haracicu, Stila bi jedan od 4 suta zabio.
Ne zelim da ga branim i da mu sve opravdavam, jer nije uredu, kritikujem ga i ja. Ali nije on sam kriv i samo on.
Mozes li mi protumaciti ono, jesu li platili svih 6 plata il tih 6 ukljucuje i one od prije. Da vidimo jel Edis slago i to.