Evo ja cu prvi sad odmah u nedjelju, cisto da vidim tog ko ce doci "samar da radi"
Ljudi nista ne uce iz iskustva. Ovo se vec jednom desilo, a i prosli put nam je trener iz Slovenije taktiku crtao. I tad se plakalo za Kosticem, covjek imao dva tri angazmana poslije, blago receno uzasan trener.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 10:24 pmE drugovi, govorili ste da treba tjerati trenera, i bez trenera ćemo bolji biti.
Eto gdje nas dovede to. U najbitnijem dijelu sezone mi se razilazimo i pravimo cirkus.
Vidi nesretnika sto placu za Edisom, vjerovatno vas loze njegove suze ratnicke....hahaha kakve sve neznalice prate fudbal, e cuj pazi aut trener, pa vi stvarno pojma nemate, sreca pa se pitate samo kad uzmete djojstik u ruke.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 1:46 amLjudi nista ne uce iz iskustva. Ovo se vec jednom desilo, a i prosli put nam je trener iz Slovenije taktiku crtao. I tad se plakalo za Kosticem, covjek imao dva tri angazmana poslije, blago receno uzasan trener.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 10:24 pmE drugovi, govorili ste da treba tjerati trenera, i bez trenera ćemo bolji biti.
Eto gdje nas dovede to. U najbitnijem dijelu sezone mi se razilazimo i pravimo cirkus.
A isto i tad bila top ekipa, najjaca od rata i tako. Edis ih unistio..
Sad evo i Santos kriv sto ne zna dati gol, do jucer sve je to Edis odgovoran bio...
Bice ovo dobro, dok god uprava slijedi sta navijaci kazu.
Pa siguran sam da bih i ja i dangubi sa kartoteke manje upropastili klub od tog strucnjaka čiji ti nick nosiš i ponosiš se.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 12:06 amStrucnjak , ti nas preuzmi i ove dangube s kartoteke. Ti znas ko treba, ko ne treba produziti i ko treba ostati i sta bi ti, a ne vjerujem da si fizicko u zivotu radio...LARSSON je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 11:03 pmNa kraju sezone stvarno nemamo prepreku da maksimalno očistimo igrački kadar, većini igrača ističe ugovor.
Na kraju sezone: Bender, Kosoric, Cocalic, Hajdarevic, Hodzic, Beganovic, Bekric, Stilic, Santos, Gasal, Haracic, Hodzić
Na kraju godine: Jasarevic, Sehic
Igrači koji imaju ugovor bar još godinu dana: Mekic, Amoah, Krpic, Galic, Drina, Beca, Drljo
Znači imaš 9 igrača pod ugovorom. Jedino što trebaš je sa njima da dogovoriš raskid, znači 12 igrača minimalno samo da istekne i ne ponudiš im i nek traže dalje.
Al jok, ide produženje ugovora: Cocalic, Hajdarevic, Beganovic, Stilic, ajmoooooooooo
A jeste se upalili malo je reci.....volimtezeljo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2023 1:42 amEvo ja cu prvi sad odmah u nedjelju, cisto da vidim tog ko ce doci "samar da radi"
Nesto sam siguran da ti ovo pratia preko tv-a..
Jebi majku trebamo ga popusiti treneru koji ce u 9-10 utakmica imati vise poraza nego pobjeda.. i na njemu gradiit kontinuitet...
Nisam ocekivao nesto vise od tebe.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 11:48 pmSvaka čast stručnjak... Ti imas pojma... Ko mara o krivom...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 11:43 pmMolio bih malo kulture. Neću ti zamjeriti, ali de pripazi malo.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 11:07 pm
Haj ne seri vako da ti kazem majke ti mile, **** te Edis taman, da nije demolirao sve moguće relacije u klubu da je dobio bar jednog ovog sto se bori za opstanak u puno boljoj situaciji bi bili.
Al jok, lakse srat samo srat tonu govana
Očigledno je da nemaš pojma o fudbalu, ali ni to ti ne treba zamjeriti jer nisi jedini.
Možda i shvatiš da nije stvar u Edisu. Meni Edis nije bitan i nemam simpatije prema njemu.
Stvar je našeg lutanja i gubljenja u trenucima kad malo krene nizbrdo i kad se stvori pritisak navijača po internetu, forumu i slično.
Evo sad loši igrači, a prije mjesec su bili dobri. Mogli sami bez trenera. Je li treba dalje. Ko je lud ovdje onda.
Umjesto da se držimo skupa, guramo. Jok, mi pravimo pritisak, mi negodujemo. Time daješ pravo i igračima da negoduju, da mahalaju. Praviš dodatni i veći belaj nego što jeste realno. U tome smo doktori. I sami smo sebi krivi, niko drugi.
Bašić priča o cirkusu i o tome da mora glumiti opet kovna. Pa danas je ispao veći cirkusant s ovom pričom da nas neko zakida. Pitaju ga šta je bilo, on nervozan govori ma bolje da ne govorim. Totalni nedostatak argumenata, totalno gubljenje.
A mi u zadnjih 5 tekmi 11. na tabeli. Samo Leotar ima manje bodova.
Rastureni smo. Najviše svojom krivicom i to je najveći poraz.
Zar nije bilo, skloni ga, sami ce bolje igrati?kokoška je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 11:50 pm
E moj nesretnice, razisli smo se mi kad smo najvecu neznalicu doveli da nam bude trener, Edis zvani suzne oci, pazi aut, metropola..to je njegov maksimum, limitiran u svakom pogledu sto se tice fudbala. Zamisli ti ono misli da moze neko doci i pritisnuti dugme da Zeljo pocne pobjedjivati, pa tvoj ratnik nas je doveo do ovoga sa svojim sistemskim nazadovanjem igre i igraca.