Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Simply Blue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 02, 2023 11:38 pm

LARSSON je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:28 pm
Hare79 je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:26 pm
Lako je otjerati starije igrace al koga dovesti, ne postoje kod nas kvalitetni mladi igraci da bi mogli da budu nosioci igre niti imamo Jakirovica koji iskopa 10 mladih igraca iz Hrvatske i dominira ligom. Sve je lako u teoriji al hajd nadji te mlade zamjene a da se ne boris za opstanak.
Nek ne igra niko, nek ispadnemo, i veći klubovi od nas su igrali druge-treće rangove takmičenja pa su se vratili.
Nek ne igra niko, bas tako..radije da gledamo Zorana Kokota kako simulira, Besliju nek se vrati iz penzije, igrace iz federacijske i djecurliju, nego da gledamo ovo...i kazu male plate, neredovne...i to im je puno
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Dr. Adzem
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:40 pm

Vjerovatno ce neki od sudija biti kindapovan od strane manijaka. Stvarno neznam dokle ovo vise ide
Cuva Bog Zelju svog!

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:43 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:07 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:24 pm
E drugovi, govorili ste da treba tjerati trenera, i bez trenera ćemo bolji biti.
Eto gdje nas dovede to. U najbitnijem dijelu sezone mi se razilazimo i pravimo cirkus.
Haj ne seri vako da ti kazem majke ti mile, **** te Edis taman, da nije demolirao sve moguće relacije u klubu da je dobio bar jednog ovog sto se bori za opstanak u puno boljoj situaciji bi bili.

Al jok, lakse srat samo srat tonu govana
Molio bih malo kulture. Neću ti zamjeriti, ali de pripazi malo.
Očigledno je da nemaš pojma o fudbalu, ali ni to ti ne treba zamjeriti jer nisi jedini.

Možda i shvatiš da nije stvar u Edisu. Meni Edis nije bitan i nemam simpatije prema njemu.
Stvar je našeg lutanja i gubljenja u trenucima kad malo krene nizbrdo i kad se stvori pritisak navijača po internetu, forumu i slično.

Evo sad loši igrači, a prije mjesec su bili dobri. Mogli sami bez trenera. Je li treba dalje. Ko je lud ovdje onda.

Umjesto da se držimo skupa, guramo. Jok, mi pravimo pritisak, mi negodujemo. Time daješ pravo i igračima da negoduju, da mahalaju. Praviš dodatni i veći belaj nego što jeste realno. U tome smo doktori. I sami smo sebi krivi, niko drugi.
Bašić priča o cirkusu i o tome da mora glumiti opet kovna. Pa danas je ispao veći cirkusant s ovom pričom da nas neko zakida. Pitaju ga šta je bilo, on nervozan govori ma bolje da ne govorim. Totalni nedostatak argumenata, totalno gubljenje.

A mi u zadnjih 5 tekmi 11. na tabeli. Samo Leotar ima manje bodova.

Rastureni smo. Najviše svojom krivicom i to je najveći poraz.

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:47 pm

Ne budi dosadan botino kuharova

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:48 pm

uto maj 02, 2023 11:43 pm
E drugovi, govorili ste da treba tjerati trenera, i bez trenera ćemo bolji biti.
Eto gdje nas dovede to. U najbitnijem dijelu sezone mi se razilazimo i pravimo cirkus.
Haj ne seri vako da ti kazem majke ti mile, **** te Edis taman, da nije demolirao sve moguće relacije u klubu da je dobio bar jednog ovog sto se bori za opstanak u puno boljoj situaciji bi bili.

Molio bih malo kulture. Neću ti zamjeriti, ali de pripazi malo.
Očigledno je da nemaš pojma o fudbalu, ali ni to ti ne treba zamjeriti jer nisi jedini.

Možda i shvatiš da nije stvar u Edisu. Meni Edis nije bitan i nemam simpatije prema njemu.
Stvar je našeg lutanja i gubljenja u trenucima kad malo krene nizbrdo i kad se stvori pritisak navijača po internetu, forumu i slično.

Evo sad loši igrači, a prije mjesec su bili dobri. Mogli sami bez trenera. Je li treba dalje. Ko je lud ovdje onda.

Umjesto da se držimo skupa, guramo. Jok, mi pravimo pritisak, mi negodujemo. Time daješ pravo i igračima da negoduju, da mahalaju. Praviš dodatni i veći belaj nego što jeste realno. U tome smo doktori. I sami smo sebi krivi, niko drugi.
Bašić priča o cirkusu i o tome da mora glumiti opet kovna. Pa danas je ispao veći cirkusant s ovom pričom da nas neko zakida. Pitaju ga šta je bilo, on nervozan govori ma bolje da ne govorim. Totalni nedostatak argumenata, totalno gubljenje.

A mi u zadnjih 5 tekmi 11. na tabeli. Samo Leotar ima manje bodova.

Rastureni smo. Najviše svojom krivicom i to je najveći poraz.
Svaka čast stručnjak... Ti imas pojma... Ko mara o krivom...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Hare79
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:50 pm

LARSSON je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:28 pm
Hare79 je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:26 pm
Lako je otjerati starije igrace al koga dovesti, ne postoje kod nas kvalitetni mladi igraci da bi mogli da budu nosioci igre niti imamo Jakirovica koji iskopa 10 mladih igraca iz Hrvatske i dominira ligom. Sve je lako u teoriji al hajd nadji te mlade zamjene a da se ne boris za opstanak.
Nek ne igra niko, nek ispadnemo, i veći klubovi od nas su igrali druge-treće rangove takmičenja pa su se vratili.
Stanje u kojem je Zeljo je ogledalo stanja drustva, mi smo alergicni na sistem, cim neko pokusa neki sistem da uspostavi nadju se petorica da ga sjebu kako bi mogli da love u mutnom ili je neko zbog licne sujete spreman da sjebe kompletan klub i popisa se na ime svog oca i na sve svoje uspjehe.
Nece ovdje nikad biti bolje dok se ne uspostavi sistem, dok se ne zna ko pije ko placa i dok se ne bude znalo ko je gazda u klubu.
Sarajevo s pola miliona stanovnika nema prvaka ni u jednom sportu a da ne pricamo o europskim uspjesima. Za to nisu krivi ni dodici ni covici, nego Bosnjo kojem je bitniji licni interes nego sistem i drzava koju ce prodati za 50 KM. Dugo ovdje nece biti nista bolje dok se mi ne promjenima a nema naznaka da cemo se promjeniti. Ruku dajem da je Diglisica nego isabotirao iz licnog interesa....

kokoška
Kontakt:

E moj nesretnice, razisli smo se mi kad smo najvecu neznalicu doveli da nam bude trener, Edis zvani suzne oci, pazi aut, metropola..to je njegov maksimum, limitiran u svakom pogledu sto se tice fudbala. Zamisli ti ono misli da moze neko doci i pritisnuti dugme da Zeljo pocne pobjedjivati, pa tvoj ratnik nas je doveo do ovoga sa svojim sistemskim nazadovanjem igre i igraca.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:55 pm

svraka je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:08 pm
Sulevelicanstveni je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:04 pm
505 VITEŠKA je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:47 pm

A mi trebamo ostati neka vjecita gospoda? Odzvanja na TVu sa zapada,kao da u gostima igramo

Yebem vise ovaj mentalitet svi se kofrce na Grbavici kako hoce
Pitari dodju na istok ne skacu i ovi se nasli mangupisati, svasta dopustamo.. Bolje ne zasluzujemo druze..
Ima sektor za gostujuce, pa neka idu tamo.
O tome pricam, sve zalis ovog onog, sve neke suplje price. Forum pun kad igramo kuci, dvije utakmice do kraja istrpiti ih, pa sta bude..

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:58 pm

kokoška je napisao/la:

E moj nesretnice, razisli smo se mi kad smo najvecu neznalicu doveli da nam bude trener, Edis zvani suzne oci, pazi aut, metropola..to je njegov maksimum, limitiran u svakom pogledu sto se tice fudbala. Zamisli ti ono misli da moze neko doci i pritisnuti dugme da Zeljo pocne pobjedjivati, pa tvoj ratnik nas je doveo do ovoga sa svojim sistemskim nazadovanjem igre i igraca.
Ma jookkkk ba trebali ga ostaviiti, da imamo mir u ekipi sa mentalnim bolesnikom, on prvi put nije valjao, a ne sada ... Al zato zna reći izbij zube to je papku fudbal i igra, ne zna akciju smisliti realizovati samo u glavu nogom ...

plavi kanarinac
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:03 am

A druga stvar je sto nemamo kodeksa mi, ja kad god sam usrao ili kad je neko iz kruga ljudi mog usrao, a kad je njegova krivica ... Mi svi uvijek stanemo iza njega guras do kraja, nećeš pustiti da neko tvoj pusi kitu i da se ponizava pred protivnikom, ima vremena kasnije da se sugerise nesto, ali kad je sranje stani uz svog makar sve izgorilo.
Jok mi na Cocalica, pa trebo mu je svu familiju skrsit i trebali su svi biti uz njega ko sto i jeste Jug samo stao iza njega i njima svaka čast, ostali pametnjakovići samo sam čuo "aa seljacina papak" ... Papci ste vi jer ste pizde obicne koje ne znaju kako se živi.

fcz
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:04 am

Mi se sve nesto vrtimo u krug, dumamo je li do Galica ili je do Bogija... Mozda ipak do Muftica... Ma do priprema je... Ne, u stvari do taktike je...

Sustinski, glavni, osnovni problem su PARE. Pare i sto neko napisa - sistem. Ali nema ni od sistema puno hajra ako nemas para (kao i obrnuto). Znaci danas pare, sutra sistem a od prekosutra mozes poceti realizaciju ciljeva. Bez toga je sve presipanje iz supljeg u prazno i cekanje da se kljuc okrene ulijevo.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:04 am

Puna podrska igracima i strucnom stabu. Volim te Zeljo !!!
Grande Miske 💪

Mulalic Edis
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:06 am

LARSSON je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:03 pm
Na kraju sezone stvarno nemamo prepreku da maksimalno očistimo igrački kadar, većini igrača ističe ugovor.

Na kraju sezone: Bender, Kosoric, Cocalic, Hajdarevic, Hodzic, Beganovic, Bekric, Stilic, Santos, Gasal, Haracic, Hodzić
Na kraju godine: Jasarevic, Sehic
Igrači koji imaju ugovor bar još godinu dana: Mekic, Amoah, Krpic, Galic, Drina, Beca, Drljo

Znači imaš 9 igrača pod ugovorom. Jedino što trebaš je sa njima da dogovoriš raskid, znači 12 igrača minimalno samo da istekne i ne ponudiš im i nek traže dalje.

Al jok, ide produženje ugovora: Cocalic, Hajdarevic, Beganovic, Stilic, ajmoooooooooo
Strucnjak , ti nas preuzmi i ove dangube s kartoteke. Ti znas ko treba, ko ne treba produziti i ko treba ostati i sta bi ti, a ne vjerujem da si fizicko u zivotu radio...
Grande Miske 💪

Jacksparrow
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:09 am

Samo da ne dozivimo da imamo sansu pa da nas u odlucujucoj utakmici sloboda resetira. E to se ne bi prezivjelo. Premlacivanjem pitara na kosevu ja cu biti zadovoljan na kraju... nova sezona restart komplet i dati odrijesene ruke treneru ako bude zelio ostati... ovo za sudjenje je samo prelilo casu za ono u banjaluci... al koliko su mutavi da ne znaju svirat nista kako treba, sve nesto zbunjeno i neprofesionalno. Na kraju posvlacim lakse dobit i velez i siroki nego igman, pod husrefom ih dobio zrinjski i borac a svi znamo kako.
FCŽ

Jacksparrow
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:10 am

sri maj 03, 2023 12:03 am
A druga stvar je sto nemamo kodeksa mi, ja kad god sam usrao ili kad je neko iz kruga ljudi mog usrao, a kad je njegova krivica ... Mi svi uvijek stanemo iza njega guras do kraja, nećeš pustiti da neko tvoj pusi kitu i da se ponizava pred protivnikom, ima vremena kasnije da se sugerise nesto, ali kad je sranje stani uz svog makar sve izgorilo.
Jok mi na Cocalica, pa trebo mu je svu familiju skrsit i trebali su svi biti uz njega ko sto i jeste Jug samo stao iza njega i njima svaka čast, ostali pametnjakovići samo sam čuo "aa seljacina papak" ... Papci ste vi jer ste pizde obicne koje ne znaju kako se živi.
Ja neki dan rekao Jug svjetlosnu godinu sa mentalitetom u odnosu na ostale tribine.
FCŽ

struja
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:14 am

uto maj 02, 2023 9:00 pm
Eto naseg gospodskog mentaliteta,kao da u gostima igramo,na TVu odjekuju navijaci Igmana od prve minute,a ti svakome sve dozvoli na Grbavici

Jel te stid Jasaraevicu 30 metara od Hrelje stojis
Kakvi bolan navijači Igmana ili ja nisam bio na utakmici

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:18 am

struja je napisao/la:
Eto naseg gospodskog mentaliteta,kao da u gostima igramo,na TVu odjekuju navijaci Igmana od prve minute,a ti svakome sve dozvoli na Grbavici

Vrati na tv utakmicu,mn sramota bilo,samo jug pokusava navijat,ove ostale tribine kao da nepostoje

struja
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:20 am

sri maj 03, 2023 12:18 am
struja je napisao/la:

Vrati na tv utakmicu,mn sramota bilo,samo jug pokusava navijat,ove ostale tribine kao da nepostoje
Bio na sjeveru nit sam ih čuo nit vidio

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:21 am

Ako je istina ovo sto Sinan pise to su novi leveli,zamisli sudija ti govori da si glup

Sky1
Kontakt:

sri maj 03, 2023 12:58 am

Sabrija nas je klao, e yebem m...r njemu, a i Amaru.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava