plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 11:07 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 02, 2023 10:24 pm
E drugovi, govorili ste da treba tjerati trenera, i bez trenera ćemo bolji biti.
Eto gdje nas dovede to. U najbitnijem dijelu sezone mi se razilazimo i pravimo cirkus.
Haj ne seri vako da ti kazem majke ti mile, **** te Edis taman, da nije demolirao sve moguće relacije u klubu da je dobio bar jednog ovog sto se bori za opstanak u puno boljoj situaciji bi bili.
Al jok, lakse srat samo srat tonu govana
Molio bih malo kulture. Neću ti zamjeriti, ali de pripazi malo.
Očigledno je da nemaš pojma o fudbalu, ali ni to ti ne treba zamjeriti jer nisi jedini.
Možda i shvatiš da nije stvar u Edisu. Meni Edis nije bitan i nemam simpatije prema njemu.
Stvar je našeg lutanja i gubljenja u trenucima kad malo krene nizbrdo i kad se stvori pritisak navijača po internetu, forumu i slično.
Evo sad loši igrači, a prije mjesec su bili dobri. Mogli sami bez trenera. Je li treba dalje. Ko je lud ovdje onda.
Umjesto da se držimo skupa, guramo. Jok, mi pravimo pritisak, mi negodujemo. Time daješ pravo i igračima da negoduju, da mahalaju. Praviš dodatni i veći belaj nego što jeste realno. U tome smo doktori. I sami smo sebi krivi, niko drugi.
Bašić priča o cirkusu i o tome da mora glumiti opet kovna. Pa danas je ispao veći cirkusant s ovom pričom da nas neko zakida. Pitaju ga šta je bilo, on nervozan govori ma bolje da ne govorim. Totalni nedostatak argumenata, totalno gubljenje.
A mi u zadnjih 5 tekmi 11. na tabeli. Samo Leotar ima manje bodova.
Rastureni smo. Najviše svojom krivicom i to je najveći poraz.