Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 02, 2023 10:52 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:46 pm
@nezalaganje

A jarane stvarno mislis da nas narod vidi dalje od nosa,pa sva ova patnja past ce upravo na Basica
To mozes i po komentarima zakljucit

Iskreno,ja opisat ne mogu koliko mi ga je zao
A znam druze da je tako, ali moje je da stalno ponavljam.Nazalost, vecina ne vidi dalje od nosa, zato se i vrtimo u krug godinama.Nista nece doci preko noci.Treba vrijeme, vizija i cilj.

Evo necemo pricati o upravi i parama i spasavanju kluba, to nek ide svojim tokom, ali uciniti OP boljim, staviti prioritet da mladi igraci moraju igrati i dovest 2-3 prava PROFESIONALCA na teren, to se moze.To se moze vec sutra i sve se lako moze iskomunicirati s navijacima, ali treba VIZIJAAA.Mi to nemamo.Mi zivimo od danas do sutra.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:01 pm

Treba biti realan, da li mi kao ekipa koja skoro ima podjednak omjer pobjeda i poraza (12 - 10) uopšte zaslužuje mjesto koje garantuje kvalifikacije.
Fear of the Maniacs!

igla
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:03 pm

Bez napadača u golgeterskoj formi smo cijelu sezonu.
Bolje da smo Amoaha ili Santosa gurali tu.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:03 pm

Na kraju sezone stvarno nemamo prepreku da maksimalno očistimo igrački kadar, većini igrača ističe ugovor.

Na kraju sezone: Bender, Kosoric, Cocalic, Hajdarevic, Hodzic, Beganovic, Bekric, Stilic, Santos, Gasal, Haracic, Hodzić
Na kraju godine: Jasarevic, Sehic
Igrači koji imaju ugovor bar još godinu dana: Mekic, Amoah, Krpic, Galic, Drina, Beca, Drljo

Znači imaš 9 igrača pod ugovorom. Jedino što trebaš je sa njima da dogovoriš raskid, znači 12 igrača minimalno samo da istekne i ne ponudiš im i nek traže dalje.

Al jok, ide produženje ugovora: Cocalic, Hajdarevic, Beganovic, Stilic, ajmoooooooooo

Sulevelicanstveni
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:04 pm

uto maj 02, 2023 10:47 pm
cipiripi je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:44 pm
Sta je bilo na istoku, sto se je skakalo na gostujuce navijace.
Ljudi dosli normalno na utakmicu, proslavili gol a nasi poskakali.
Znate li vi kako je jaka nasa baza u Konjicu, ono je bilo sramota
A mi trebamo ostati neka vjecita gospoda? Odzvanja na TVu sa zapada,kao da u gostima igramo

Yebem vise ovaj mentalitet svi se kofrce na Grbavici kako hoce
Pitari dodju na istok ne skacu i ovi se nasli mangupisati, svasta dopustamo.. Bolje ne zasluzujemo druze..

fcz
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:05 pm

Straus je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:01 pm
Treba biti realan, da li mi kao ekipa koja skoro ima podjednak omjer pobjeda i poraza (12 - 10) uopšte zaslužuje mjesto koje garantuje kvalifikacije.
Naravno da ne zasluzujemo (kao ni skoro nijedan tim u ligi, ali o tome necemo jer ne zelim da relativizujem) ali kad je u pitanju goli zivot, goli opstanak za koji je bitna svaka marka onda je malo besmisleno razmisljati o "umjetnickom dojmu" i glumiti prefinjenu gospodu. Evropa nam je trebala kao hljeb pa makar je dobili autogolovima protivnika i bivali nadigrani u svakoj utakmici. Sad kad smo bez nje ostali ko zna sta ce biti. Bojim se kako ce klub uopste nastaviti funkcionisati.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

svraka
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:06 pm

Do kraja se potuci sa svima. Ovo sa kraja utakmice bi moglo probuditi inat u igracima.Coci je izgled nesto opsovano od strane sudija. Trebao ga je bar stocirati, pa da zna sto je dobio crveni. U kost.

Na kraju sezone sve analizirati.

Volim te Zeljo :zeljeznicar1:
Forza 1921!

Oda majstore!

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:07 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:24 pm
E drugovi, govorili ste da treba tjerati trenera, i bez trenera ćemo bolji biti.
Eto gdje nas dovede to. U najbitnijem dijelu sezone mi se razilazimo i pravimo cirkus.
Haj ne seri vako da ti kazem majke ti mile, **** te Edis taman, da nije demolirao sve moguće relacije u klubu da je dobio bar jednog ovog sto se bori za opstanak u puno boljoj situaciji bi bili.

Al jok, lakse srat samo srat tonu govana
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svraka
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:08 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
A mi trebamo ostati neka vjecita gospoda? Odzvanja na TVu sa zapada,kao da u gostima igramo

Pitari dodju na istok ne skacu i ovi se nasli mangupisati, svasta dopustamo.. Bolje ne zasluzujemo druze..
Ima sektor za gostujuce, pa neka idu tamo.
Forza 1921!

Oda majstore!

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:09 pm

Simply Blue je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:43 pm
Edise ne vracaj se, nista ti nije oprosteno, samo preventivno kazem

Hocemo mozda biti spremni za jednu malu epifani, katarzu da kazem, pa da jednom odjebemo sve od reda na kraju sezone, kako igrace, nasu djecu, legende, Zeljine vojnike..halalio bih i ispadanje iz lige, yebes mi sve ako ne bi
Nas sto su jebale te legende i vojnici, sto ratova i rezima nas nije jebalo tako, sve merhametli ka svima i jebu nam majku majcinu u usta, razvale nas uzduz i poprijeko.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:10 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Ja sve mislim prestat ce,ma kakvi....
To 90min ori,niko da ih pokusa utisat,pa jarane ovoliko sebi pravo ne uzmu ni pitari sto kazes

Obavezno ko je sa stadiona da vrati na TV,odzvanja...

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:12 pm

Na stranu sve ja bih Nermina ostavio bez obzira na sve. Treba nam neki kontinuitet. **** više mijenjanje. Daj da se dozovemo

MiroslavKruzik

uto maj 02, 2023 11:15 pm

Valter je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:04 pm
Zaje.basmo samo prijatelje iz Konjica. Ovo je obična skupina luzera koji i nemaju tako loša primanja.

Haman da bi bio sevap da pitari ovim našim zvijezdama na čelu sa Cocom, Šrtilom, Krpićem ... ogade fudbal.
Nikad, ali baš nikad to ne bih poželio svom Želji...veći bi ti bio sevap da ovo obrišeš, haram ti bilo priželjkivati poraz Želje od pitara, da se naslađuji našom trenutnom krizom.

Kakav pitarluk bazdi, fuj, šta Vi priželjkujete ccc

fcz
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:16 pm

Ako neko s tribina krene tjerati Basica samari treba da rade. Prvo treba da lete mutavci iz odbrane, svileni deckici iz veznog reda i sprzeni mozgovi iz napada. Basicu mozemo i smijemo suditi tek nakon kraja naredne sezone.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

MiroslavKruzik

uto maj 02, 2023 11:16 pm

alombardo je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:10 pm
Jacksparrow je napisao/la:
uto maj 02, 2023 9:59 pm
VOLIM TE ŽELJO!!! Ovaj sabrija je odvratniji sudija od gigovica
Amarov jaran veliki, da znate samo.
Pa mislis da nije očekivano da Amar vrši opstrukciju idalje kako se Klub ne bi uzdignuo i dokazao da može i bez njega. Naravno da jeste, njegov ego to ne može podnijeti.

storm_raider
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:23 pm

cipiripi je napisao/la:

Skroz bezveze je ono bilo. Vruca glava..., dobro je da se smirilo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Simply Blue
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:25 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:09 pm
Simply Blue je napisao/la:
uto maj 02, 2023 10:43 pm
Edise ne vracaj se, nista ti nije oprosteno, samo preventivno kazem

Hocemo mozda biti spremni za jednu malu epifani, katarzu da kazem, pa da jednom odjebemo sve od reda na kraju sezone, kako igrace, nasu djecu, legende, Zeljine vojnike..halalio bih i ispadanje iz lige, yebes mi sve ako ne bi
Nas sto su jebale te legende i vojnici, sto ratova i rezima nas nije jebalo tako, sve merhametli ka svima i jebu nam majku majcinu u usta, razvale nas uzduz i poprijeko.
Ja mislim najozbiljnije, halalio bih ispadanje al da se jednom podvuce crta i da se prozovu imenom i prezimenom, od igraca, pravljenje bojkota, bivsih igraca, trenera, predsjednika, zeljine djece,wannabe menadzera, Pejgambera, Josipa Broza, oca mog, ko god se iskoristio, zloupotrebio Zelju na bilo koji moguci nacin, na terenu i van terena
Vec ako smo grohuli daj da udarimo glavom od dno, da dodjemo sebi
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Hare79
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:26 pm

Lako je otjerati starije igrace al koga dovesti, ne postoje kod nas kvalitetni mladi igraci da bi mogli da budu nosioci igre niti imamo Jakirovica koji iskopa 10 mladih igraca iz Hrvatske i dominira ligom. Sve je lako u teoriji al hajd nadji te mlade zamjene a da se ne boris za opstanak.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:28 pm

Hare79 je napisao/la:
uto maj 02, 2023 11:26 pm
Lako je otjerati starije igrace al koga dovesti, ne postoje kod nas kvalitetni mladi igraci da bi mogli da budu nosioci igre niti imamo Jakirovica koji iskopa 10 mladih igraca iz Hrvatske i dominira ligom. Sve je lako u teoriji al hajd nadji te mlade zamjene a da se ne boris za opstanak.
Nek ne igra niko, nek ispadnemo, i veći klubovi od nas su igrali druge-treće rangove takmičenja pa su se vratili.

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto maj 02, 2023 11:28 pm

Mislim da niko na svijetu nije otporan kao navijac Zelje
Kakvoh smo mi sramota i ponizenja dozivjeli zadnjih nekoliko godina malo ko jes....

I prije njegovog povratka bile su razne sramote ali ovoliki broj i na terenu i van njega od dana pobjede nikad dozivjeli nismo,haram ti sbaka bila ubleho debela

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava