jbgMorzhy je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:55 pm@Salle, niko mu ne skida glavu, ali mu je jučerašnja press konferencija bila presmiješna. Trebao je samo reći "izvinite raja" i to je to. Ako se gleda isključivo statistika, u ovu sezonu smo trebali ući sa Mulalićem. Ono jučer je bilo ni na šta nalik i apsolutno Slavko pojma nema kako smo dobili onu utakmicu i izjava je trebala to potvrditi, a ne predstavljati nas kao AC Milan sa Ibrahimovićem i Tiago Silvom. Nadamo se da je samo loš dan bio u pitanju, idemo dalje
Fujdelinjo je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:59 pmSlavku bi bilo bolje da malo manje prica i talasa okolo a vise radi .....treba imati repsketa prema rezultatu ali igra ni milimetra ne odstupa od igre pod palicom,Adzema,Mulalica i Kostica...to prikrivaju rezultati i dok je tako puna podrska ...ali trebao bi manje talasati i glupirati se ovim izjavama...
daj brate ti bar znas da to ne mislim...i znas o cemu pricam...znas i sam da nema igre ali koga briga dok je rezultat tu ali pitamo se sta ce biti kad isti izostane ...i nemoj mi stavljati sada to u usta da sam napisao to a znas da nisam ...LARS1921 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 7:02 pmFujdelinjo je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:59 pmSlavku bi bilo bolje da malo manje prica i talasa okolo a vise radi .....treba imati repsketa prema rezultatu ali igra ni milimetra ne odstupa od igre pod palicom,Adzema,Mulalica i Kostica...to prikrivaju rezultati i dok je tako puna podrska ...ali trebao bi manje talasati i glupirati se ovim izjavama...
vratite nam mulalica, bolje smo igrali, i njega zasluzujemo
fuj fuj
Stani malosalle86 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:41 pm17 mečeva - 12 pobjeda, 4 remija i 1 poraz (protiv širokog gdje nismo nadigrani), od 51 potencijalni bod, osvojena 40. Omjer 2,35 po meču.Morzhy je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:33 pmNeka on prvo uzme duplu krunu k'o taj Milan pa onda može pokušati praviti takva, kako god okreneš nebulozna, poređenja. Zasad je postavio igru kojom možemo osvojiti duplu votku maksimalno. Bolje da nije ni izašao na pressicu, ali etoModel1964 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:23 pmJuceerašnja izjava Svlavka mi i dalje diže pritisak i pravi kiselinu u želdcu![]()
Molim te... on se usuđuje porediti sa Milanom a Mladost po njegovom Juventus![]()
Kao da smo svi mi coravi i retardirani.
17 x 1-0![]()
Zbog takve igre sada su stadioni u Italiji prazni, bez obzira što su žabari vec nekoliko godina promjenili fudbalsku filozofiju. Pobjegli veliki igraci, raji dopizdilo gledati anti fudbal.
Imam osjecaj da nas je sa jucerašnjom pricom pripremio na iste stvari. Prevedeno *Što se prije naviknete lakše ce vam biti*
Neću provjeravati ali sumnjam da u državi ima iko i približno ovome. Takvom igrom se osvajaju titule, ne votke kako ti kažeš. Ipak malo respekta treba.
Ok, ne svaku dobiti 1-0, i nije takva situacija zna se, ali i 1-0 je pobjeda ista kao i 3-0. I kad u seriji od 5 utakmica neku dobiješ i tim rezultatom nije sigurno za skidati glavu jer bgm samo prije koji mjesec ovakav niz smo sanjali.
Od toga treba krenuti.
I meni se dize pritisak od price sa priprema o puhanju u vrat igracima i preskakanju tudjih igraca..Model1964 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:23 pmJuceerašnja izjava Svlavka mi i dalje diže pritisak i pravi kiselinu u želdcu![]()
Molim te... on se usuđuje porediti sa Milanom a Mladost po njegovom Juventus![]()
Kao da smo svi mi coravi i retardirani.
17 x 1-0![]()
Zbog takve igre sada su stadioni u Italiji prazni, bez obzira što su žabari vec nekoliko godina promjenili fudbalsku filozofiju. Pobjegli veliki igraci, raji dopizdilo gledati anti fudbal.
Imam osjecaj da nas je sa jucerašnjom pricom pripremio na iste stvari. Prevedeno *Što se prije naviknete lakše ce vam biti*
necemo...bez obzira sto si pokusao da me nesto kao spustis ne vidim ko je to napisao ??? ja to nisam napisao a Bgm ni pomislio ...arelinho je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 7:06 pmHoćemo Edisa koji nije talasao i koji je ginuo. Vratite nam EdisaaaaaLARS1921 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 7:02 pmFujdelinjo je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:59 pmSlavku bi bilo bolje da malo manje prica i talasa okolo a vise radi .....treba imati repsketa prema rezultatu ali igra ni milimetra ne odstupa od igre pod palicom,Adzema,Mulalica i Kostica...to prikrivaju rezultati i dok je tako puna podrska ...ali trebao bi manje talasati i glupirati se ovim izjavama...
fuj fuj
To je to. Pojedini forumaši se ovdje postavljaju kao da mi mrzimo Želju. A oni prvi bi tražili smjenu Petrovića nakon 2-3 kiksa.GoodisonPark je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:59 pm![]()
Dobar je Musa bio, zamalo da utekne par puta![]()
Slavko ako hoće da istovremeno sacuva svježinu ekipe i da pruži šansu mlađim igračima onda mora narediti ofanzivu od prve minute, zabiješ 2-3 komada u prvom pol i onda lagano povučeš rucnu odmoriš važnije igrače a šansu daš mlađima. Međutim kako se meni čini on svježinu ekipe održava tako što će oni čuvati snagu na utakmici i trčkarati 90 minuta. Prva utakmica na Grbavici na svakoj poziciji imaš 2 igrača i on pred punom Grbavicom pokušava da sačuva svježinu kod vodstva 1:0 i pritiska gostiju, pa više se igrači troše kad igraju ko ovce i ne znaju ko koga više treba da preuzme, nego kad igraju normalno, drže formaciju i raspored linija.
Još kad je rekao da će on ovo riješiti interno sa igračima, (nije baš ovim riječima ali je mislio na istu stvar) podsjetilo me to na nekoga..
Fol kritikuje Mattea a ovaj je ubjedljivo najškolovaniji stoper kod nas i igrom najbliže modernim evropskim stoperima dok mu Kerla ragbija haman igra. Lahko je bilo u Bijeljini permanentno bacati šuplju, ovdje to ne ide tako lagano.. Dobio si sadaka bodove, očekuj da se negdje vrate jbg, a da je bilo igre nije vala ni najmanje jedino ako pod igrom racunamo dodavanje bekova i stopera. Mijenjamo stranu 6 puta ali lopta ide tako sporo da se gosti uvijek stignu postaviti na vrijeme.. Mora to bolje brze i sa više želje žara.
Što smo protiv Astane igrali dobro, zato što se guza prepala da nas nenakantaju pa onda gini ko da je LP a Mladost dolazi kontaju lahko ćemo, hoćeš kako nećeš..
Imao je i Edis Mulalić u jednom trenutku 3,00 omjer pa gdje smo na kraju bili? Niko ovdje ne pljuje ni po kome, ali Slavko i igrači moraju da shvate da nema ništa od šetanja po Grbavici idući put ćeš primiti gol i raja će ti yebati familiju što i dalje igraš ko pičic a trebalo bi da si već izvukao pouke iz prošlih susreta kako ne treba igrati.
Obavezno pustiti koju suzu boje trule visnjearelinho je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 7:06 pmHoćemo Edisa koji nije talasao i koji je ginuo. Vratite nam EdisaaaaaLARS1921 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 7:02 pmFujdelinjo je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:59 pmSlavku bi bilo bolje da malo manje prica i talasa okolo a vise radi .....treba imati repsketa prema rezultatu ali igra ni milimetra ne odstupa od igre pod palicom,Adzema,Mulalica i Kostica...to prikrivaju rezultati i dok je tako puna podrska ...ali trebao bi manje talasati i glupirati se ovim izjavama...
fuj fuj
pa to moze prodavati znalcima arelinhu i larsonu
jel nemam pravo misliti drugačje od tebe ?Haklapuc je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 7:03 pmSalle ja ne znam jel se ti lud praviš, u čemu je problem?
Dva dana trubiš kako je ovo ok zbog pobjede, meni nije i nikad ovo ne može biti ok. Otišao sam s utakmice otprilike isto sjeban kao i nakon blamaže protiv Viteza. Glava me boljela čitavo poslijepodne, e otprilike da ti opišem kako ovakva predstava djeluje na mene.
Bodovi jesu bitni, ali odigraj još jednom ovakvu utakmicu pa ćeš biti sretan i ako bod izvučeš.
Niko ne govori za prijašnje utakmice, Slavko nas je preporodio i na tome mu hvala do neba, ali kada nešto ne valja onda to treba reći, a ne gurati glavu u pijesak, pa se hvatati za glavu kad nam se ovakva igra obije o glavu, a onda iz nekog bijesa tražiti smjene i donositi ishitrene odluke koje se dosad nisu pokazale kao najsjajnije.
Ne viđoh da je iko išta napisao za dosadašnje Petrovićeve utakmice, evo recimo za zadnju utakmicu protiv Krupe nisam vidio da je iko rekao ijednu lošu riječ o utakmici. A rezultat identičan kao jučer. Govori li ti to išta. Zato te molim da nam prestaneš otvarati oči, nema potrebe da nas uvjeravaš da je nešto što je loše dobro. Niko nije slijep vjeruj mi, a ni zlonamjeran od nas.
I da, ne poredim Željine utakmice s Ligom Prvaka, ali trka, precizni pasovi na tri metra, jebeni pressing 20 minuta, da ne krepaju u 60toj, e to je neki minimum. Kad god to ne vidim, kritikovat ću, mislim da imam pravo na to.