Kažem ti, samo vizualiziram, ja i ahitektura se u putu sreli nismo a od građevine, imam par zakucanih eksera kao radne pobjede. Što se tiče gostujućih, za sada će biti tu. Kada sve napravimo, bit će prave dileme gdje ih smjestiti. Ali gdje god, pobrinuti se da dobiju uslove kakve mi redovno dobijamo na drugim stadionima i ende!Model1964 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 1:03 amU tom slucaju gubiš na simetriji. Ko da su djeca slagala lego kocke. Zdenka, kaFez za goste mora ostati tamo!arctg je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 12:57 amDa, da, razumijem to. Ali eto, samo da prebace ulaze sa druge strane stepenica i bilo bi cakum-pakum. Evo i kako ja to vidim.Model1964 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 12:47 am@arctg
Koliko sam ja skonto kada se pokrije tim platnom ili panelima za reklame i naprave jednobrazne fasade poslovnih prostora da se nece vidjeti ta razlika.
Ulazi koji su prema sjeveru i jugu su tu zato da rasterete protok kroz centar tribine. Prema sjeveru je još dodatna fora sto ce tu ici neka ograda izmedu sjevera i istoka tako da ce ulazi biti u funkciji razlicitim grupama.
Što se boje tice ta kombinacija je svjetski trend i zato su se naši odlucili na svijetlo plavu za pozadinu i tamno roza za slova. Hotili ste moderno![]()
Dakle, ovaj ulaz bliži južnoj tribini samo prebaciti sa druge strane stepenica. A, zbog već pomenutog ulaza na sjevernoj tribini, ovaj ulaz koji je najbliži sjevernoj tribini na gornjoj strani je čak i nepotreban. Ali ako je već tu, neka i on ide sa druge strane stepenica. Eh, sada. Ograda koju ti pominješ između dvije tribine mi ima smisla jedino ako zdenka na sjeveru ostaje za gostujuće navijače i onda i treba da bude tu, i to veća. Inače, nisam pobornik ograda između dvije tribine na kojima se nalaze domaći navijači. Možda tom ogradom se želi i spriječiti prelazak navijača sa istočnu na sjevernu tribinu i obratno. Ali eto, samo naglas razmišljam kako ja to vidim i kako bih volio da vidim.
@skertnicar onda je do mene![]()