Ne znam za koju sliku govoris. Ovamo na Streamu ja ne mogu da vidim, ali rekli su da ce danas poceti redati one poluproizvode i vezati ih za ove izljevene djelove..
Jedan od strucnjaka iz gradskog urbanizmaavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:38 amJUG?
Dužina, širina, visina. Rekli su da će biti strmiji. Ukoliko bude u visini sjevera i istoka, logika govori da će biti UŽI. Kako će to izgledati - estetski - gledajući kompletan stadion, ne znam. Zašto, uži? Pa vjerovatno, da bi se dobio neki manji plato i iza južne tribine.
Da hoće ovaj Musa šarnuti, a i Muhammed bi nam dobro došao.
Propadne noga iznad clanka..
yebo mater, kada sam preskakAo zid sa pruge kojom je ćiro pičio, čini mi se da nije bilo one ograde, prema pomenutoj kući. Redar ti daa lopovsku, pa mu staneš na ramena i onda na bodljikavu žicu i 50% si na stadionuModel1964 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:55 amJedan od strucnjaka iz gradskog urbanizmaavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:38 amJUG?
Dužina, širina, visina. Rekli su da će biti strmiji. Ukoliko bude u visini sjevera i istoka, logika govori da će biti UŽI. Kako će to izgledati - estetski - gledajući kompletan stadion, ne znam. Zašto, uži? Pa vjerovatno, da bi se dobio neki manji plato i iza južne tribine.
Da hoće ovaj Musa šarnuti, a i Muhammed bi nam dobro došao.mi je jesenas objašnjavao tu poziciju JUGA. Veliki problem (građevinski) ce biti cošak jugozapada jer je jako blizu tranzita. Drugo nije problem i bice dovoljno prostora za plato koji ce biti trouglast po svoj prilici. Zbog pozicije tranzita. Kad pogledaš slike iz Gavranove perspektive
jasno se vidi. Vrle strucnjake zanima kako cemo riješiti pristup JUGU
. Sa zapada je skoro nemoguce. Oni se cude da nismo (još) odkupili onu parcelu i kucu što granici sa jugistokom. Što se tice estetike nece to biti veliki problem. Borusija ima nešto slicno pa se skoro i ne primjeti.
Ne znam kako će Kostić šarnuti kada nije dobio čiste papire na arbitraži, a ne znam je li uopšte i predao, kako se piše i priča...Hare79 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:02 amOvi iz Butmira se ne šale, vrijeme im ide u prilog tako da bi ovo fakat moglo biti gotovo do početka marta.
Što se tiče Muse, prema ovim snimcima jako je brz, mogao bi čak i Miru zamijeniti...(ako bi duže ostao). Valjda će i Kostić danas šarnuti, a s obzirom na juče prikazano, bićemo zajeban takmac na proljeće, ima da ih sve povaljamo.
Ceka se Kostic ko da Emira Spahica cekamo da uleti direkt u prvih 11. A covjek u rangu Kosorica...Veteran je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:14 amNe znam kako će Kostić šarnuti kada nije dobio čiste papire na arbitraži, a ne znam je li uopšte i predao, kako se piše i priča...Hare79 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:02 amOvi iz Butmira se ne šale, vrijeme im ide u prilog tako da bi ovo fakat moglo biti gotovo do početka marta.
Što se tiče Muse, prema ovim snimcima jako je brz, mogao bi čak i Miru zamijeniti...(ako bi duže ostao). Valjda će i Kostić danas šarnuti, a s obzirom na juče prikazano, bićemo zajeban takmac na proljeće, ima da ih sve povaljamo.
Bojim se samo da u nedostatku opcija ne platimo kozojebima tu famoznu odštetu. Ja fakat nisam neki poseban stručnjak za procjeniti igrača, ali ne mogu vjerovati da smo toliko zapeli za tog lika, kao da je Ramos u p.m.
Ma i da platis,to bi se dogovorilo da se vrati kroz njegovu platu.Znaci platimo ga 50 k,ali mu 50 k oduzmes u 2 godine ugovora i svo sretni i zadovoljniVeteran je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:14 amNe znam kako će Kostić šarnuti kada nije dobio čiste papire na arbitraži, a ne znam je li uopšte i predao, kako se piše i priča...Hare79 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:02 amOvi iz Butmira se ne šale, vrijeme im ide u prilog tako da bi ovo fakat moglo biti gotovo do početka marta.
Bojim se samo da u nedostatku opcija ne platimo kozojebima tu famoznu odštetu. Ja fakat nisam neki poseban stručnjak za procjeniti igrača, ali ne mogu vjerovati da smo toliko zapeli za tog lika, kao da je Ramos u p.m.
Ne znam zasto ce bas novi jug biti problem zbog tranzita, a stari ne. Nema tu nekih velikih kopanja i ako bude ide za temelje. Valjda ga prave strmijim upravo zbog prostora, da stane na teren.Model1964 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:55 amJedan od strucnjaka iz gradskog urbanizmaavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:38 amJUG?
Da hoće ovaj Musa šarnuti, a i Muhammed bi nam dobro došao.mi je jesenas objašnjavao tu poziciju JUGA. Veliki problem (građevinski) ce biti cošak jugozapada jer je jako blizu tranzita. Drugo nije problem i bice dovoljno prostora za plato koji ce biti trouglast po svoj prilici. Zbog pozicije tranzita. Kad pogledaš slike iz Gavranove perspektive
. Sa zapada je skoro nemoguce. Oni se cude da nismo (još) odkupili onu parcelu i kucu što granici sa jugistokom. Što se tice estetike nece to biti veliki problem. Borusija ima nešto slicno pa se skoro i ne primjeti.
Za prvi dio ne beri brige, a za ovo "kao da je Ramos" se slazem i ja. Meni je on solidan igrac, nista vise od toga.Veteran je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:14 amNe znam kako će Kostić šarnuti kada nije dobio čiste papire na arbitraži, a ne znam je li uopšte i predao, kako se piše i priča...Hare79 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:02 amOvi iz Butmira se ne šale, vrijeme im ide u prilog tako da bi ovo fakat moglo biti gotovo do početka marta.
Jaoo, farmerke jednom poderao na onoj bodljikavoj zici kad sam s ramena preskocio taj zid! Bravo za podsjecanje.avlami97 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 10:09 amyebo mater, kada sam preskakAo zid sa pruge kojom je ćiro pičio, čini mi se da nije bilo one ograde, prema pomenutoj kući. Redar ti daa lopovsku, pa mu staneš na ramena i onda na bodljikavu žicu i 50% si na stadionuModel1964 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:55 amJedan od strucnjaka iz gradskog urbanizmaavlami97 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 9:38 amJUG?
i sve to za jedno sarajevsko
![]()
Šehović je vodio pionire u FK Hrid i ostvarivao odlicne rezultate, pa je na poziv nase uprave dosao kod nas u omladinski pogon i poceo voditi nase pionire gdje je opet ostvarivao odlicne rezultate i prekomandovan je na trenera kadeta, tako da ne pricaj gluposti, covjek je to zasluzio svojim radomdimitrijevic je napisao/la: ↑pet feb 03, 2017 2:27 amPitanje za Ticu: jel on dirigovao ovim zadnjim rokadama s trenerima u omladinskom pogonu? Konkretno kadete je preuzeo bivsi sudija i vocar Sehovic od koga nas 99% su fudbalski znalci ustvari selektori,pa ako mozete postavite pitanje sta je uzrok ovih promjena i nelogicnih poteza msm ovo za poteze je moje mišljenjeVi to fino preformulisite. Hvala.