Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 5:30 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li Celik dobiti kakvu kaznu, propusti u organizaciju i nasrtanje navijaca na nase igrace i strucni stab ?

Znao sam ja da cemo mi vise nastradati. :psujem:
Pa oni nas uopšte nisu kaznili...JOŠ... za sada su samo suspendovali ovu dvojicu dok ne čuju sve izjave i donesu konačnu odluku...ja očekujem baš velike kazne...daj Bože da griješim...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:31 pm

Pa po svim pravilima bi trebali da dobiju kaznu, prije svega zbog propusta u organizaciji utakmice, gađanja Edisa, bacanjem stolica u teren te bacanjem baklji na teren. Ovo što su naši kasnije uradili je samo reakcija na to sve. Naravno trebaju biti kažnjeni, prije svega Vedran i Blagojević ali ovo ostalo ne vjerujem da će biti velika kazna, barem ne bi trebala.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

chile
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:34 pm

I vi fakat mislite da forumasi, pa i navijaci glasaju i izlaze na izbore.
Ili se zajebavate...
***** ti i Koldzu i utakmicu i usranu presicu da je kako izbrisati ovaj 4 maj je usran datum u pm.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:36 pm

chile je napisao/la:I vi fakat mislite da forumasi, pa i navijaci glasaju i izlaze na izbore.
Ili se zajebavate...
***** ti i Koldzu i utakmicu i usranu presicu da je kako izbrisati ovaj 4 maj je usran datum u pm.

forumasi izlaze na izbore to je sigurno. kada su nasi navijaci u pitanju, vjerujem da 80% sjevera i 100% zapada izlazi, dok je na jugu izlaznost manja od 35%
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:39 pm

Je li se portal ocitovao po pitanju brisanja 1000 stranica postova?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 5:39 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
chile je napisao/la:I vi fakat mislite da forumasi, pa i navijaci glasaju i izlaze na izbore.
Ili se zajebavate...

forumasi izlaze na izbore to je sigurno. kada su nasi navijaci u pitanju, vjerujem da 80% sjevera i 100% zapada izlazi, dok je na jugu izlaznost manja od 35%
I sta mislis koliko ih je s opcine NS 20-30%
A koldzo ce kao i prosle izbore po cokoladu i 100g kafe kupiti penziju uz clanstvo mu stranke
.ps i smanji te tvoje procente na 1/3 jer da izlazi ta populacija nebi on pobjedio sa 8-9k glasova

Zadnja izmjena: chile, dana/u čet maj 05, 2016 5:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

IvanOsim
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:40 pm

Okolele je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:I dalje vjerujem u Evropu i dok imamo teoretske sanse ja cu se nadati... juce sam bio na kosevu i vjerujte da pitari ne bi dobili mladost da nisu dali u 44' gol, tako da vjerujem da im olimpik moze itekako napraviti problema..

A ovi koji misle da je nas tim Real za ovu ligu, vjerujte da ne znaju puno o fudbalu, jer ti isti su na Zahorovica svrsavali, decko nije mogao biti u konkurenciji u bjelorusiji i u cvajti, za Bekrica su govorili da je nase najvece pojacanje, a da Djelmic i Bogdanovic nisu Messi i Pique i da u svakom trenutku mozemo takve naci potpuno besplatno u nekoj od liga okoline, sto naravno nije ni blizu istini..

Posebno su mi zanimljivi ovi sto su najavljivali da se ekipa pravi za ligu 12, a sad bi sve mjenjali..

Edisa bi sad mjenjali, nemamo nekog izbora, al mjenjaj da bi promjenio, pa bi opet na polusezoni mjenjali, i tako uvijek nakon dva losa rezultata..

Al je ovaj ss.ba placenicki portal, gledaj im naslova, vratilo im se sve da Bog da, a ovaj portal je rekao da ce obavijest izbaciti, jeste slagali??
Ma da im nije onog Benke sad bi se gurali sa Čelikom dole..Lik ih je ove sezone izvukao samo tako,trebaju mu spomenik dici..
Jos i to na silu, sudija vuko na njihovu stranu samo tako, trener mladosti zamjenio dilavera u 50' a momak zabio evro gol i bio najopasniji, sve tri izmjene izvrsio do 55' i vjerovo il ne tri najopasnija igraca izvukao iz igre..

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KURCINE

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Je li se portal ocitovao po pitanju brisanja 1000 stranica postova?
Nisam primjetio..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet maj 05, 2016 5:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ivicahuljev
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Je li se portal ocitovao po pitanju brisanja 1000 stranica postova?
jok bolje da prenoci,izgleda koldze nece biti na iducim izborima uopste

Elegant
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:42 pm

Veteran je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Hoce li Celik dobiti kakvu kaznu, propusti u organizaciju i nasrtanje navijaca na nase igrace i strucni stab ?

Znao sam ja da cemo mi vise nastradati. :psujem:
Pa oni nas uopšte nisu kaznili...JOŠ... za sada su samo suspendovali ovu dvojicu dok ne čuju sve izjave i donesu konačnu odluku...ja očekujem baš velike kazne...daj Bože da griješim...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Bice zestoka kazana, suspenzije i novcana !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:43 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
hahaa prenocile je ali djaba...i ovi nas poceli handriti :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:45 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:45 pm

ChWilla je napisao/la:ne bi ja rekao da ovo znači po tekmu, nego dok ne izvijećaju...
Naravno da znaci, za 2 igraca su postojali konkretni dokazi i oni su odmah kaznjeni, tj. suspendovani, a za 3 se cekaju izjave i dodatna razmatranja, mozda jos neko dobije tekmu kazne a mozda i niko od njih, zavisno kakva je namjera bila, kakve su izjave napisali, itd. Vedran ce jos dobiti krivicnu prijavu od onog radnika i to mu je 500-1000 KM mozda kazne i eto.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:46 pm

delinjo je napisao/la:
I ja cekam kao i vi...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:47 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bi ja rekao da ovo znači po tekmu, nego dok ne izvijećaju...
Naravno da znaci, za 2 igraca su postojali konkretni dokazi i oni su odmah kaznjeni, tj. suspendovani, a za 3 se cekaju izjave i dodatna razmatranja, mozda jos neko dobije tekmu kazne a mozda i niko od njih, zavisno kakva je namjera bila, kakve su izjave napisali, itd. Vedran ce jos dobiti krivicnu prijavu od onog radnika i to mu je 500-1000 KM mozda kazne i eto.
ja bi volio da si ti u pravu, ali avaj...
gradi željo boli te *****

Ivicahuljev
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:48 pm

delinjo je napisao/la:
ma valjda objave sta je problem do sad su bili ok

avlami97
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:49 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
S obzirom da niko nije dobio crveni karton, Klub može Lendru, Bogija i Dženisa suspendovati npr. 7 dana i u tom slučaju ih Savez ne može kazniti.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:50 pm

Pdf nije obrisan vec samo sakriven, dok se rijesi ova situacija bit ce vracen, nije do njih.
Željezničar ante portas !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:51 pm

avlami97 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
S obzirom da niko nije dobio crveni karton, Klub može Lendru, Bogija i Dženisa suspendovati npr. 7 dana i u tom slučaju ih Savez ne može kazniti.
kako mislis ne moze?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:55 pm

Dok pobrišu ANTIKOLDZO parole pa ce vratiti pdf.. :karanje:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava