I Blagoje utakmicu zabranekrajisnik87 je napisao/la:SS.baHurmasica je napisao/la:Gdje si pročitao to?krajisnik87 je napisao/la:Evo Veci utakmica zabrane a Beganovic,Lendric,Bogicevic su najebali hah
Al pazi sad primjetio busen van okvira svojih granica..Tryg je napisao/la:E cuj sasvim slucajno sam zapjevao putuj evropu, krenuo da vratim busen trave, u majku mu ozracenu sto ga ne ubi Veca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma Edis je forsirao igrace na kojima je insistirao da bi valjda opravdao to. Mali je sigurno morao dobiti vise minuta pa Kramaric nije igrao dvije utakmice u kontinuitetu kako treba a covjek ima dvije asistencije... nama nije problem igracki kadar nego strucni stab neko ko to zna postaviti na terenu i voditi ova ekipa moze mnogo bolje.Neandertalac je napisao/la:Ma apsurd totalni da mu se nije sansa dala. Ja ono sto sam gledao na treninzima uzimam kao sasvim korektno. Brz, probojan, skolovan igrac. Pa novak je, treba i njemu vremena, sezona propade radi lijeve strane i niko da ga u vatru gurne.pile87 je napisao/la:Bilo bi pametno dati sansu nekim igracima sad Halvadzicu i slicnim cisto da vidimo koliko mogu i onako ne mozemo nista promjeniti.
Veliki lapsus strucnog staba.
Sada ih mozemo onako isprobavati, i ne treba...
Pa mislim da ce jedine izmjene biti Hodzurda- Bogicevic, Veca-Fejzic i Blagojevic- Neki od Sadikovica/Beganovic...Hurmasica je napisao/la:E kad napišu pokrenuta istraga ko da su zboli nekoga. E sad da vidimo malo Dinu, Žeru, Kemu, Halvadžića..
Vala ja bih volio vidjeti Kemu kao štopera, ovo ostalo ok. Riješiti utakmicu što ranije pa onda ubaciti i ove sa manjom minutažom.Minjore je napisao/la:Pa mislim da ce jedine izmjene biti Hodzurda- Bogicevic, Veca-Fejzic i Blagojevic- Neki od Sadikovica/Beganovic...Hurmasica je napisao/la:E kad napišu pokrenuta istraga ko da su zboli nekoga. E sad da vidimo malo Dinu, Žeru, Kemu, Halvadžića..
Enis..ChWilla je napisao/la:misliš da nećemo?![]()
još bez blagojevića, kakva će to poezija na terenu da bude...
to su samo upalili taksimetar. vidjet cemo koliko ce otkucati za voznju.AsharaK je napisao/la:Dobro je nije puno, po tekma kazne
ChWilla je napisao/la:a koju smo mi to utakmicu riješili što ranije ove sezone? jedino sa slobodom u tuzli u kupu