Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 4:28 pm

"Disciplinska komisija NFSBiH je pokrenula istragu protiv petorice fudbalera Plavih sa Grbavice koji su bili sudionici nemilih dešavanja na terenu Bilinog polja, a riječ je o Vedranu Kjosevskom, Jovanu Blagojeviću, Ivanu Lendriću, Jadranku Bogičeviću i Dženisu Beganoviću. Za sada je poznato da su Kjosevski i Blagojević zbog težine prekršaja automatski suspendovani i da neće igrati u narednoj utakmici protiv Rudara, dok će se iz Disciplinske komisije o eventualnim kaznama za Lendrića (bacanje baklje nazad u publiku), Beganovića (bacanje stolice prema publici) i Bogičevića (pokušaj udaranja zaštitara) očitovati u idućoj sedmici nakon što izajve daju sva petorica igrača protiv kojih je pokrenuta istraga. Vrijedi istaći i da se po pitanju incidenata moraju očitovati iz oba kluba."
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Za sada je poznato da su Kjosevski i Blagojević zbog težine prekršaja automatski suspendovani i da neće igrati u narednoj utakmici protiv Rudara, dok će se iz Disciplinske komisije o eventualnim kaznama za Lendrića (bacanje baklje nazad u publiku), Beganovića (bacanje stolice prema publici) i Bogičevića (pokušaj udaranja zaštitara) očitovati u idućoj sedmici nakon što izajve daju sva petorica igrača protiv kojih je pokrenuta istraga

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

krajisnik87 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Evo Veci utakmica zabrane a Beganovic,Lendric,Bogicevic su najebali hah
Gdje si pročitao to?
SS.ba
I Blagoje utakmicu zabrane
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:29 pm

Tryg je napisao/la:E cuj sasvim slucajno sam zapjevao putuj evropu, krenuo da vratim busen trave, u majku mu ozracenu sto ga ne ubi Veca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Al pazi sad primjetio busen van okvira svojih granica.. :rofl: :rofl: :klanjase2: :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Neandertalac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Bilo bi pametno dati sansu nekim igracima sad Halvadzicu i slicnim cisto da vidimo koliko mogu i onako ne mozemo nista promjeniti.
Ma apsurd totalni da mu se nije sansa dala. Ja ono sto sam gledao na treninzima uzimam kao sasvim korektno. Brz, probojan, skolovan igrac. Pa novak je, treba i njemu vremena, sezona propade radi lijeve strane i niko da ga u vatru gurne.
Veliki lapsus strucnog staba.
Sada ih mozemo onako isprobavati, i ne treba...
Ma Edis je forsirao igrace na kojima je insistirao da bi valjda opravdao to. Mali je sigurno morao dobiti vise minuta pa Kramaric nije igrao dvije utakmice u kontinuitetu kako treba a covjek ima dvije asistencije... nama nije problem igracki kadar nego strucni stab neko ko to zna postaviti na terenu i voditi ova ekipa moze mnogo bolje.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hurmasica
Kontakt:

E kad napišu pokrenuta istraga ko da su zboli nekoga :rofl1: . E sad da vidimo malo Dinu, Žeru, Kemu, Halvadžića.. :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:31 pm

Hurmasica je napisao/la:E kad napišu pokrenuta istraga ko da su zboli nekoga :rofl1: . E sad da vidimo malo Dinu, Žeru, Kemu, Halvadžića.. :palacgore:
Pa mislim da ce jedine izmjene biti Hodzurda- Bogicevic, Veca-Fejzic i Blagojevic- Neki od Sadikovica/Beganovic...

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:32 pm

Sad ce dijeca izboriti Evropu.. :kafa: :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:32 pm

Minjore je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:E kad napišu pokrenuta istraga ko da su zboli nekoga :rofl1: . E sad da vidimo malo Dinu, Žeru, Kemu, Halvadžića.. :palacgore:
Pa mislim da ce jedine izmjene biti Hodzurda- Bogicevic, Veca-Fejzic i Blagojevic- Neki od Sadikovica/Beganovic...
Vala ja bih volio vidjeti Kemu kao štopera, ovo ostalo ok. Riješiti utakmicu što ranije pa onda ubaciti i ove sa manjom minutažom.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:36 pm

a koju smo mi to utakmicu riješili što ranije ove sezone? jedino sa slobodom u tuzli u kupu :rofl1:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:36 pm

E vala ako ćemo se sa raspalim rudarom mučiti 90. minuta. Volio bih barem kada bi ovi gore dobili pola sata za igru :)

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:38 pm

misliš da nećemo? :mrgreen:

još bez blagojevića, kakva će to poezija na terenu da bude... :mrgreen:

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:39 pm

ChWilla je napisao/la:misliš da nećemo? :mrgreen:

još bez blagojevića, kakva će to poezija na terenu da bude... :mrgreen:
Enis.. :kafa: :mrgreen:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:41 pm

Dobro je nije puno, po tekma kazne
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:42 pm

ne bi ja rekao da ovo znači po tekmu, nego dok ne izvijećaju...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:43 pm

Evo sad citam, hbg najebali smo
Željezničar ante portas !

CARSONIO
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:45 pm

Moje misljenje je da smo mi ovu utakmicu morali zavrsiti na bilo koji nacin imali smo sve u svojim rukama ako svi nesto mute mi smo morali uraditi isto . Dok sam gledao utakmicu samo mi se u glavi vrtila ekipa od prosle sezone nasa djeca borba do zadnjeg daha lijepo su igrali ali nisu imali podrsku ona ekipa da je imala podrsku navijaca kao ova mi bi 4 utakmice prija krja slavili titulu .
Bojim se da jedini ispravan put su nasa Djeca i to je Amar skontao Hadziahmetovic me nikad nije iznervirao kao recimo Zahirovic plljuvala su raja Damira Sadikovica pa on je za ovog Bekrica igracina .
Jedini igrac ove sezone koji je zasluzio da igra ispred Zeljino djeteta je Blagojevic pa i Lendric jer se borio ko lav mada ove zadnje tri utakmice vise je igrao za sebe . Pile kaze da im halali ja im necu halaliti onakav pristup protiv Celika nazalost porazi su sastavni dio igre ali onakav odnos je sramotan sto se mene tice ja bi njima od prosle sezone pustio da gledaju utakmice kako su se djeca borila bez podrske i bez ikakve euforije sami sa srcem na terenu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:46 pm

AsharaK je napisao/la:Dobro je nije puno, po tekma kazne
to su samo upalili taksimetar. vidjet cemo koliko ce otkucati za voznju.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Minjore
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:48 pm

ChWilla je napisao/la:a koju smo mi to utakmicu riješili što ranije ove sezone? jedino sa slobodom u tuzli u kupu :rofl1:
:cigara: :cigara:
U subotu ocekujem 3000 ljudi, jedno 300 onih sto ce prozivati Edisa, Bekrica i ostale..

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:51 pm

ma ima zajednička tačka oko koje će se svi složiti i na njoj treba insistirati...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava