Da se razumijemo.Nekog odgoje akademski radnici nekog ljudi sa sela a nekog mahala i haustor.Znaci pravila mahale i haustora je da sa gospodom gospodski, sa mangupom mangupski, sa seljakom seljacki.Pojedinci pokusaju dati sebi na vaznosti tako sto pljuju po formiranim licnostima zaokruzenim u svakom smislu. Taj "seljak" je sa 14 godina sam putovao u Bari na finale lige prvaka, sa 16 uhvato se puske da brani jednu nam i jedinu, igrao u bruku timova u BiH nije otisao u inostransto samo zato sto nije imao stelu, a svijeta vidio sto je malo ko.Kondicioni trener je postao ne tako sto je zavrsio kurs u nakoj zabiti, nego sto fakultet sporta stoji iza njega i bruku seminara od Norveske, Njemacke sa predavacima iz najjacih klubova u Evropi.Sto se tice poredjenja sa Bogicevicem kojem je Zeljo dao sve, a na kraju uradio to sto je uradio, pa ga navijaci docekali tako kako su ga docekali mogu ti reci sledece. Sinoc sam pricao sa Seferom i pitam ga jel sve Zeljo regulisao sa njim po pitanju finansija, rekao je sljedece: brate tako su ljudi iz kluba bili fer prema meni tako su navijaci me podrzali da plata za ovaj zadnji mjesec mi uopste nista ne znaci. Ti sad stavi prst na celo pa dobro razmisli da li je ovaj njegov potez seljacki ili gospodski. Kad se vrati iz Kine za koji mjesec javi se pp pa cu ti ja sa bratom uvezati kahvu onako da nas trojica neovezno je srknemo.Plava Porodica je napisao/la:Ne govorim ja nista o njegovoj struci. Kao sto si naveo, sam dokaz je da ove polusezone niko nije bio teze povrijedjen.black64 je napisao/la:Ne kontam te,znaci neko je startovao na pomocnog trenera Zelje tako sto ga je nazvao seljacinom,pri tome mu jos majku spomenuo i kakav je odgovor ocekivao,da mu se zahvali Sefer.Nije nista bolje prosao ni pomocni sudija na utakmici u Mostaru kad nije digao zastavicu kod penala.Znaci potebne su nam marionete koje su tu cisto da se plata prima a ne strucnjaci koji se 100 posto daju za Zelju.Bitno je da se njemu grande Miske zahvalio i da mu je porucio da ce uvijek imati mjesta u Zelji sto dovoljno govori samo po sebi.Plava Porodica je napisao/la:Ajde Gorane parafiraj.
Joj sto volim kad nasi ovako spucaju rok nekom, pa izvini Neymar ne prepoznah te dok ti vagas ponude. Hoces, neces- voz
Sto se tice Sefera, da ne ispadne da ga pljujem.. Stvarno zna svoj zanat. Ali od utakmice sa Vitezom na Grbavici mi je postao odvratan. Neki mu frajer dobacio nesto sa jugozapada, u fazonu makni se seljacino(ne sjecam se bas najbolje), a on se na to fino okrece i poce psovat tom frajeru i govori hajde pi.cko sacekaj me poslije meca ispred zapada. Takvi ljudi ne mogu biti dio Zelje. Kraj price.
Ali, zamisli kakva bi reakcija trebala biti Bogicevica,kada mu je cjeli stadion zvidao i psovao, a ne pojedinac kao njemu. Je li trebao doci pred Jug i Sjever pokazati srednjaka i opsovat nam mater?
Ja razumijem da covjek mozda nema majku, pa ga je uvijedilo , ali on je dio kolektiva najveceg kluba u drzavi, a ne nekog seoskog. Taj klub prati desetine hiljada ljudi, i uvijek ce biti ne jedan, nego vise pojedinaca koji ce psovati i vrijedjati bilo koga. A ne okrenut se lezerno i nastaviti raspravu sa doticnim pojedincem i praviti se seljacina 1/1.
Izvini, ali tvoje mjesto u F.K. Zeljeznicaru nije, taman da si najbolji na svijetu u svojoj struci.
Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
On je fudbalski zanesenjak od malena fudbalski fanatik i fudbal mu je sve u zivotu.ChWilla je napisao/la:znači nije seljak, ali jeste bivši cigan, vidiš...
Ja ne mislim da je dobar čovjek igrač jeste sigurno ali čovjek je upitnobistrikboy je napisao/la:Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
Ma znam legendo nego se upalim ko kutnjak kad ljudi pricaju o stvarima koje povrsno znaju i nisu upoznati sa pravim cinjenicama.ChWilla je napisao/la:ma šalim se bolan...
Kako misliš pile ?pile87 je napisao/la:Ja ne mislim da je dobar čovjek igrač jeste sigurno ali čovjek je upitnobistrikboy je napisao/la:Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Stvarno ga ne poznajem a i razumio bih ga i da ode.Vratio se u zivot i moze opet pofino zaraditi od fudbala ako bude znao.Kako god valjace nam do ljeta ostao duze ili ne.pile87 je napisao/la:Ja ne mislim da je dobar čovjek igrač jeste sigurno ali čovjek je upitnobistrikboy je napisao/la:Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Tako je! Miro nas napušta na ljeto - sve drugo nije realno. Ukoliko se želi odužiti - a vjerujem da hoće - potpisati će neki proforma ugovor, da nam tako omogući neku zaradu.bistrikboy je napisao/la:Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
Gledam brate, ali mi se nekako čini da se ništa ne mijenjaChWilla je napisao/la:posljednja stranica nije i jedina...ima na prošloj.