Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 06, 2017 9:37 am

Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
21 10 4

Petrović Slavko

storm_raider
Kontakt:

pet jan 06, 2017 9:41 am

Kakve samo tekstove pise Kenan Kaloper.. bravo majstore:

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/bh-p ... bala/73558" target="_blank

Uzivanje je ovo citati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jan 06, 2017 9:46 am

slika
slika
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 9:51 am

ma šta ja znam...eto, konkretno za slobodu, njih i sad može ispaliti ko god to želi i ne poštuje svoju riječ, jer se ne plaćaju doprinosi. a oni bez jedno još 4-5 miliona i sveobuhvatnog reprograma svih obaveza ne mogu ni doći u situaciju da se plaćaju. tako da je husić realno radio jedino kako je mogao obzirom na ono što je zatekao.

niti je tačno da željo i sarajevo nisu produžili stevanovića i duljevića jer nisu izborili evropu, naprosto činjenično nije. nuđeno im je koliko se može, ali oni i njihovi menadžeri znaju da im je kao slobodnim igračima izbor novog kluba mnogo bolji i lakši.
gradi željo boli te *****

black64
Kontakt:

pet jan 06, 2017 9:52 am

Plava Porodica je napisao/la:
black64 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ajde Gorane parafiraj.
Joj sto volim kad nasi ovako spucaju rok nekom, pa izvini Neymar ne prepoznah te dok ti vagas ponude. Hoces, neces- voz :)
Sto se tice Sefera, da ne ispadne da ga pljujem.. Stvarno zna svoj zanat. Ali od utakmice sa Vitezom na Grbavici mi je postao odvratan. Neki mu frajer dobacio nesto sa jugozapada, u fazonu makni se seljacino(ne sjecam se bas najbolje), a on se na to fino okrece i poce psovat tom frajeru i govori hajde pi.cko sacekaj me poslije meca ispred zapada. Takvi ljudi ne mogu biti dio Zelje. Kraj price.
Ne kontam te,znaci neko je startovao na pomocnog trenera Zelje tako sto ga je nazvao seljacinom,pri tome mu jos majku spomenuo i kakav je odgovor ocekivao,da mu se zahvali Sefer.Nije nista bolje prosao ni pomocni sudija na utakmici u Mostaru kad nije digao zastavicu kod penala.Znaci potebne su nam marionete koje su tu cisto da se plata prima a ne strucnjaci koji se 100 posto daju za Zelju.Bitno je da se njemu grande Miske zahvalio i da mu je porucio da ce uvijek imati mjesta u Zelji sto dovoljno govori samo po sebi.
Ne govorim ja nista o njegovoj struci. Kao sto si naveo, sam dokaz je da ove polusezone niko nije bio teze povrijedjen.
Ali, zamisli kakva bi reakcija trebala biti Bogicevica,kada mu je cjeli stadion zvidao i psovao, a ne pojedinac kao njemu. Je li trebao doci pred Jug i Sjever pokazati srednjaka i opsovat nam mater?
Ja razumijem da covjek mozda nema majku, pa ga je uvijedilo , ali on je dio kolektiva najveceg kluba u drzavi, a ne nekog seoskog. Taj klub prati desetine hiljada ljudi, i uvijek ce biti ne jedan, nego vise pojedinaca koji ce psovati i vrijedjati bilo koga. A ne okrenut se lezerno i nastaviti raspravu sa doticnim pojedincem i praviti se seljacina 1/1.
Izvini, ali tvoje mjesto u F.K. Zeljeznicaru nije, taman da si najbolji na svijetu u svojoj struci.
Da se razumijemo.Nekog odgoje akademski radnici nekog ljudi sa sela a nekog mahala i haustor.Znaci pravila mahale i haustora je da sa gospodom gospodski, sa mangupom mangupski, sa seljakom seljacki.Pojedinci pokusaju dati sebi na vaznosti tako sto pljuju po formiranim licnostima zaokruzenim u svakom smislu. Taj "seljak" je sa 14 godina sam putovao u Bari na finale lige prvaka, sa 16 uhvato se puske da brani jednu nam i jedinu, igrao u bruku timova u BiH nije otisao u inostransto samo zato sto nije imao stelu, a svijeta vidio sto je malo ko.Kondicioni trener je postao ne tako sto je zavrsio kurs u nakoj zabiti, nego sto fakultet sporta stoji iza njega i bruku seminara od Norveske, Njemacke sa predavacima iz najjacih klubova u Evropi.Sto se tice poredjenja sa Bogicevicem kojem je Zeljo dao sve, a na kraju uradio to sto je uradio, pa ga navijaci docekali tako kako su ga docekali mogu ti reci sledece. Sinoc sam pricao sa Seferom i pitam ga jel sve Zeljo regulisao sa njim po pitanju finansija, rekao je sljedece: brate tako su ljudi iz kluba bili fer prema meni tako su navijaci me podrzali da plata za ovaj zadnji mjesec mi uopste nista ne znaci. Ti sad stavi prst na celo pa dobro razmisli da li je ovaj njegov potez seljacki ili gospodski. Kad se vrati iz Kine za koji mjesec javi se pp pa cu ti ja sa bratom uvezati kahvu onako da nas trojica neovezno je srknemo.

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 9:55 am

znači nije seljak, ali jeste bivši cigan, vidiš... :D

bistrikboy
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:07 am

vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.
1921-1987-2007

black64
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:15 am

ChWilla je napisao/la:znači nije seljak, ali jeste bivši cigan, vidiš... :D
On je fudbalski zanesenjak od malena fudbalski fanatik i fudbal mu je sve u zivotu.

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:18 am

ma šalim se bolan...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jan 06, 2017 10:20 am

bistrikboy je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Malo sam raazočaran što Miroslav nije još produžio ugovor. Bar još jednu godinu a pustiti ga da ide (ako bude ponuda) na ljeto. Za neku normalnu cifru, ne ludovati. Nadam se da će se ovo i desiti jer Stevanović je vrhunski igrač a nadam se i vrhunski čovjek.
Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.
Ja ne mislim da je dobar čovjek igrač jeste sigurno ali čovjek je upitno

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

black64
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:32 am

ChWilla je napisao/la:ma šalim se bolan...
Ma znam legendo nego se upalim ko kutnjak kad ljudi pricaju o stvarima koje povrsno znaju i nisu upoznati sa pravim cinjenicama.

damirfile
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:34 am

Mene brine da neće ova zima razvaliti beton onaj na istoku :ganja: .
Opustite se ljudi ako niko ne dođe jači smo makar za Zebu uigrane Krizmana Markovića... Ja zadovoljan da još jedan stoper dođe do priprema.

cikazubo
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:34 am

pile87 je napisao/la:

Kako misliš pile ?

bistrikboy
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:35 am

pile87 je napisao/la:

Stvarno ga ne poznajem a i razumio bih ga i da ode.Vratio se u zivot i moze opet pofino zaraditi od fudbala ako bude znao.Kako god valjace nam do ljeta ostao duze ili ne.
1921-1987-2007

storm_raider
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:35 am

Ma jaci smo u startu zbog priprema pod Slavkom, pa onda dalje.

Idemo u Medjugorje nakon prozivke, vjerovatno odmah sljedeci vikend.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

pet jan 06, 2017 10:49 am

Eno i Muharemović ode u Kinu sa Seferovićem, svi su kod Cvike, i Hidić je čini mi se bio kod njega dok nije došao u Olimpik, al ih Cviko pazi :D

GoRBAVčovICA
Kontakt:

pet jan 06, 2017 11:07 am

Tako je! Miro nas napušta na ljeto - sve drugo nije realno. Ukoliko se želi odužiti - a vjerujem da hoće - potpisati će neki proforma ugovor, da nam tako omogući neku zaradu.
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

GoRBAVčovICA
Kontakt:

pet jan 06, 2017 11:09 am

Ima li nekoga da nama, koji nismo u mogućnosti malo poslika stanje na istoku? Vidim na streamu da se nešto raducka ...
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 11:21 am

posljednja stranica nije i jedina... :D ima na prošloj.

GoRBAVčovICA
Kontakt:

pet jan 06, 2017 11:24 am

ChWilla je napisao/la:posljednja stranica nije i jedina... :D ima na prošloj.
Gledam brate, ali mi se nekako čini da se ništa ne mijenja

919/919

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava