AdisSaca je napisao/la:Ovako prvi put pišem na ovom forumu , inače redovno pratim sve i vidim da se par pojedinaca nakačilo sa pričom "Zakarić nije mogao da se nametne u nižerazrednom Slaven Belupu, nespreman, glumi Ronalda Željo mu zadnja opcija" itd ... Prije svega da li jedno pitanje svakom od nas da li bi mi više voljeli raditi npr u Njemačkoj ili Austriji u odličnim uslovima za odličnu platu ili ovdje ginuti kao rob za minimalac, pa tako i momak razmislja o svojoj budućnost ( još jedna stvar svaki igrač koji ti igra ovdje za našeg Željkana ili bilo koju ekipu u ovoj našoj smiješnoj državi bi jedva čekao da ode negdje vani, nemoj da se zavaravamo da nije tako) i pored toga ni u jednom trenutku nije rekao da mu je neki drugi klub iz BIH opcija osim Želje i to naglasio više puta... druga stvar je njegova minutaža u Slavenu, pogledajte samo malo opcije koje Slaven ima na toj poziciji i jasno će vam biti da su to igrači njegovog kvaliteta , eventualno i kvalitetniji ( kvalitetniji od 90 % naših igrača ) i logično da će tog nekog "svog" igrača staviti da igra, a ne "kaliti" i dizati cijenu Mamićevom igraču ( kao što znate prije par dana je raskinuo sa Dinamom ugovor) , i kad kažete tamo "nije mogao igrati kako će kod nas ?" ja vam automatski postavljam pitanje kako onda može kod nas igrati Križman koji nam je upravo došao iz tog Slaven Belupa gdje nije bio među 25 igrača na koje trener računa i nije uopšte prošao pripreme , čitavo ljeto je individualno trenirao ( a da li je trenirao i kako on samo zna) i kod nas dođe i " naigra se lopte " ... Tako da ja smatram da Zakarić kada bi potpisao i odradio pripreme pod Slavkovim nadzorom da bi dar mar pravio na proljeće , znači u to sam uvjeren 1000 %....
exbabilon je napisao/la:Al sintagma Celine pripreme, o tome se pocelo pricati i prije nego je bio zvanicno sef struke kod nas. Za sve nedostatke rjesenje su Celine pripreme. Eto jos malo je ostalo pa da i to cudo vidimo.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ima pencilin i za to, Dejan Bandović. nek njemu nešto kažež'21 je napisao/la:Al Ugljesa na instagramu pokazuje zasto nije ozbiljan fudbalersavjet: jebite mu sad sve sto cuga kasno ce biti kasnije haha
P.s. drago mi je sto Lelic nije kod nas. Nije dobar s glavom. Gledao sam uzivo utakmice Olimpica kad se ne poklapaju sa Zeljom i konstantno nesto psuje, svadja se sa svojim igracima, onoj djeci sto lopte dohvacaju Boga psuje tako da neka ga sto dalje od nas![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
**** mu je mater na utakmici jednom pred svimaLARS1921 je napisao/la:Ima pencilin i za to, Dejan Bandović. nek njemu nešto kažež'21 je napisao/la:Al Ugljesa na instagramu pokazuje zasto nije ozbiljan fudbalersavjet: jebite mu sad sve sto cuga kasno ce biti kasnije haha
P.s. drago mi je sto Lelic nije kod nas. Nije dobar s glavom. Gledao sam uzivo utakmice Olimpica kad se ne poklapaju sa Zeljom i konstantno nesto psuje, svadja se sa svojim igracima, onoj djeci sto lopte dohvacaju Boga psuje tako da neka ga sto dalje od nas![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Trebao bi kraj mjeseca biti ono bas nikad zanimljiviji...tribina, pripremne tekme uvijek aktuelna prica o pojacanjima.MrRiccoli je napisao/la:Da hoce pripreme jer je dosadno jos sad ni radova na istoku kako pade snijeg i dok ne prodje ovo pet dana sto najavise zestokih minusa nece ni biti nekih radova. Ako Bog da kad navale to ce tek merak biti.
Sent from my C5303 using Tapatalk