Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AdisSaca
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 11:52 pm

Imate video nakon utakmice sa Čelikom na 3:20 u kojem spominje Petrović kako Marković nije prošao pripreme itd i ima još jedan video u kojem isto govori za Križmana..

exbabilon
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:11 am

Al sintagma Celine pripreme, o tome se pocelo pricati i prije nego je bio zvanicno sef struke kod nas. Za sve nedostatke rjesenje su Celine pripreme. Eto jos malo je ostalo pa da i to cudo vidimo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:15 am

AdisSaca je napisao/la:Ovako prvi put pišem na ovom forumu , inače redovno pratim sve i vidim da se par pojedinaca nakačilo sa pričom "Zakarić nije mogao da se nametne u nižerazrednom Slaven Belupu, nespreman, glumi Ronalda Željo mu zadnja opcija" itd ... Prije svega da li jedno pitanje svakom od nas da li bi mi više voljeli raditi npr u Njemačkoj ili Austriji u odličnim uslovima za odličnu platu ili ovdje ginuti kao rob za minimalac, pa tako i momak razmislja o svojoj budućnost ( još jedna stvar svaki igrač koji ti igra ovdje za našeg Željkana ili bilo koju ekipu u ovoj našoj smiješnoj državi bi jedva čekao da ode negdje vani, nemoj da se zavaravamo da nije tako) i pored toga ni u jednom trenutku nije rekao da mu je neki drugi klub iz BIH opcija osim Želje i to naglasio više puta... druga stvar je njegova minutaža u Slavenu, pogledajte samo malo opcije koje Slaven ima na toj poziciji i jasno će vam biti da su to igrači njegovog kvaliteta , eventualno i kvalitetniji ( kvalitetniji od 90 % naših igrača ) i logično da će tog nekog "svog" igrača staviti da igra, a ne "kaliti" i dizati cijenu Mamićevom igraču ( kao što znate prije par dana je raskinuo sa Dinamom ugovor) , i kad kažete tamo "nije mogao igrati kako će kod nas ?" ja vam automatski postavljam pitanje kako onda može kod nas igrati Križman koji nam je upravo došao iz tog Slaven Belupa gdje nije bio među 25 igrača na koje trener računa i nije uopšte prošao pripreme , čitavo ljeto je individualno trenirao ( a da li je trenirao i kako on samo zna) i kod nas dođe i " naigra se lopte " ... Tako da ja smatram da Zakarić kada bi potpisao i odradio pripreme pod Slavkovim nadzorom da bi dar mar pravio na proljeće , znači u to sam uvjeren 1000 %....

prije svega dobrodosao !!!

posto si mene indirektno prozvao da te ja pitam nesto....da li bi ti radio u BiH za 5 hiljada eura ili u Tunisu za 10 hiljada eura ...to je ta razlika ipak nece on otici u Real da ce primati tamo neke milijarde i jeste razlika u primanjima ...ali ovdje je plata sasvim solidna za nase uslove dam u nsita ne fali...onaj ko misli da ce nekom Zakaricu dati neko 40 hiljada eura platu...taj veze o zivotu nema ....i on ako to ocekuje nek odmah okaci kopacke o klin ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

pet jan 06, 2017 12:22 am

exbabilon je napisao/la:Al sintagma Celine pripreme, o tome se pocelo pricati i prije nego je bio zvanicno sef struke kod nas. Za sve nedostatke rjesenje su Celine pripreme. Eto jos malo je ostalo pa da i to cudo vidimo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
:placeodsmijeha:
Možda Ćelo nauči Radinovića i Blagojevića da su oni igrači Želje a ne ADIDAS. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

kontranogama
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:27 am

Ja bih ga rado vidio kod nas. Moze popuniti prazninu koju imamo na lijevoj strani, a i desno je dobar. Odlicno za rotaciju sa Mirom. U svakom slucaju za nase uslove bi bio pojacanje, ako je naravno u formi minimalno u kakvoj je bio kad je igro za hercegovce
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Pinkii
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:29 am

:zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u pet jan 06, 2017 12:37 am, ukupno mijenjano 3 puta.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:33 am

od kad su ti postovi boga ti? ne lupetaj

Pinkii
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:33 am

Ma ne kazem da je istina. Nego oni lupali gluposti samo jer je dosao kod nas. Svasta pisali.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:38 am

Nece bas Zakaric imati kod nas pet hiljada eura platu, da se razumijemo...kada nam prosjecna plata bude pet milja eura, to ce vec biti jedan level vise :)
Ali sigurno nece ni igrati za kikiriki, ali vjerujem da je svakom prva opcija vani. Koliko je to pametno za karijeru, ne znam, ali ljudi hoce da se obezbijede. Jos jedna stvar, dosta je kod nas bilo turbulentno zadnjih sezona, nije da dominiramo pet sezona uzastopno, pa da se svi automatski odluce za nas. Ali svakako mislim da ce kod nas doci oni za koje je Petrovic zagrijan. Mi smo najveci klub u drzavi, dosta je pozitivne price oko kluba i to se da vidjeti.

Mislim da bi Zakaric bio fino pojacanje i nadam se da ce se to zavrsiti u nasu korist. To je vec dizanje ekipe na jedan fin level, ima se kostur ekipe, sa Lendricem produzen ugovor, bilo bi super i da se sa Mirom produzi, dva odlicna desna beka imamo, lijevog nemamo nijednog :D , ali radi se na tome da se dovede jedan solidni i da se gura mali Besirevic. Gore imamo Zebu, Bekrica, Zerica, jos i Dadu na posudbi, znaci dosta finih rjesenja. Trebat ce vremena da se isprave sve napravljene greske i za to treba vremena. Prioritetno je rijesiti pitanje stopera. Ako ce Kemo na posudbu, trebaju nam dva, ako nista solidna stopera za nase uslove. Uskoro se blizi ta famozna prozivka i u tim danima ce neke stvari biti malo jasnije.

Iako se govori da su prioritetne opcije lijevog beka i stoperske, drago mi je da se razmislja i o krilnoj i da se zeli dovesti jedno jako ime, jer je sasvim moguce da Miro ide na ljeto, produzio ugovor ili ne. Sto se Lelica tice, ja sam njega prizeljkivao, ali lakse cu preboliti ako dodje Zakaric. :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pet jan 06, 2017 12:43 am

Da li to bio Zakaric ili neko drugi, mi smo ostali na jednom igracu na toj poziciji. A i tom jednom igracu nije prava pozicija.
Ne bi se Lazic pustio tek tako, da necemo naci neko rjesenje koje je bar malo bolje od Milovoja.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

pet jan 06, 2017 1:04 am

Steta ako Lelic zavrsi negdje drugo.

ž'21
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:28 am

Al Ugljesa na instagramu pokazuje zasto nije ozbiljan fudbaler :D savjet: jebite mu sad sve sto cuga kasno ce biti kasnije haha

P.s. drago mi je sto Lelic nije kod nas. Nije dobar s glavom. Gledao sam uzivo utakmice Olimpica kad se ne poklapaju sa Zeljom i konstantno nesto psuje, svadja se sa svojim igracima, onoj djeci sto lopte dohvacaju Boga psuje tako da neka ga sto dalje od nas :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:31 am

ž'21 je napisao/la:Al Ugljesa na instagramu pokazuje zasto nije ozbiljan fudbaler :D savjet: jebite mu sad sve sto cuga kasno ce biti kasnije haha

P.s. drago mi je sto Lelic nije kod nas. Nije dobar s glavom. Gledao sam uzivo utakmice Olimpica kad se ne poklapaju sa Zeljom i konstantno nesto psuje, svadja se sa svojim igracima, onoj djeci sto lopte dohvacaju Boga psuje tako da neka ga sto dalje od nas :D

Ima pencilin i za to, Dejan Bandović. nek njemu nešto kaže :lol:

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

LARS1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Al Ugljesa na instagramu pokazuje zasto nije ozbiljan fudbaler :D savjet: jebite mu sad sve sto cuga kasno ce biti kasnije haha

Ima pencilin i za to, Dejan Bandović. nek njemu nešto kaže slika
**** mu je mater na utakmici jednom pred svima :D

MrRiccoli
Kontakt:

Da hoce pripreme jer je dosadno jos sad ni radova na istoku kako pade snijeg i dok ne prodje ovo pet dana sto najavise zestokih minusa nece ni biti nekih radova. Ako Bog da kad navale to ce tek merak biti.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:33 am

Bit ce zanimljiva liga u nastavku. Ove situacije oko Celika i Olimpika su dodale neizvjesnost u borbi za opstanak,ali neizvjesno je i u vrhu tabele. Nadam se da cemo imati vrhunsko plavo proljece.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jan 06, 2017 1:54 am

MrRiccoli je napisao/la:Da hoce pripreme jer je dosadno jos sad ni radova na istoku kako pade snijeg i dok ne prodje ovo pet dana sto najavise zestokih minusa nece ni biti nekih radova. Ako Bog da kad navale to ce tek merak biti.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Trebao bi kraj mjeseca biti ono bas nikad zanimljiviji...tribina, pripremne tekme uvijek aktuelna prica o pojacanjima.
Iscekivanje plavog proljeca...ma ljepota

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Alipasino
Kontakt:

pet jan 06, 2017 7:21 am

Vidim svi se pojacali ono po malo a mi samo mastamo a Jos se neznam za Stevu neznam hoce li uopste Zakaric Doc mozda Jos neko ode kako Bokacino e sad pitanje sta ako ovi odu a ovaj nedodje OK doce neko Ali ko eto ode i Popovic cim ode negdje drugi fol nama nebi trebo pusti suplju Ali vidjecemo sta CE bit .

Veteran1965
Kontakt:

pet jan 06, 2017 8:59 am

Mi prije prelaznog roka već imamo tri nova igrača. Zeba, Bobić, i Hasanović koji se vratio sa posudbe. Ne znam hoće li oni biti pojačanja, ali očekuje se bar od Zebe. Oko golmana je dosta interesantna situacija, ali sigurno imamo tri za naše uslove i više nego solidna golmana. Hasanović, kao i ostala naša djeca....nisam optimističan da će ovog proljeća imati mnogo prilike za igru, obzirom da se Europa ganja i da će mnogo bitnih tekmi biti. Možda kup i koja minuta u ligi 6.
Ostalo...po meni stoper i lijevi bek. Sve preko toga je bonus i dodatno jačanje ekipe. Malo nam taj Mirin ugovor i status "visi" i nekako stvara negativnu atmosferu, ali i to je sport, nekada se interesi poklope a nekada ne...ipak vidjećemo nije niti tu sve gotovo. Prelazni rok 23.01. počinje, i ko zna šta se sve može izdešavati...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jan 06, 2017 9:17 am

Sarajevo i Željezničar imaju problem sa dva najbolja krilna igrača lige. Harisu Duljeviću i Miroslavu Stevanoviću ističu ugovori u junu 2017. godine.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/bh-p ... bala/73558" target="_blank
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava